HolmenkollstafettenStafettTeam Sportsmanden

Heltemodig innsats i Holmenkollstafetten

Team Sportsmanden kom på 4.plass av 1.553 lag – men ikke helt uten dramatikk…

Hvilken dag det ble i Holmenkollstafetten for Team Sportsmanden. Dette ble virkelig Vårens vakreste eventyr. For etter en eventyrlig innsats av hele laget – og flere til – kunne vi bokføre en fantastisk 4.plass av hele 1.553 lag! Over halvparten av samtlige lag i hele Holmenkollstafetten stiller i monsterklassen vår; Klasse A1 Andre lag mix flertall menn. Når vi i tillegg «smadret» timesgrensen – som var et litt hårete mål – med sluttiden 58.45, så gjorde det ingenting at en sent startende lag skjøv oss ned fra den pallen som vi uansett ikke hadde fått gått opp på. Kun vinnerne får «pall-heder» på indre bane, men lagpremie og annen heder ble det til gagns for våre helter!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Et eventyr i 15 kapitler

Alle eventyr har litt dramatikk underveis, før enden gjerne er god. Så også for oss. Vi trodde jo at absolutt alt måtte klaffe om vi skulle komme blant topp 10 og løpe på under timen, og skjønte lite da rapportene fra tribuneplass inne på Bislett sa at vi lå på 3.plass ved Frognerparken. Var det virkelig mulig? Enda mer forbauset ble vi da vi også hørte at vår faste mann på 6.etappe hadde måtte kaste inn håndkleet like før start. Hva hadde skjedd?

Resten av reportasjen fra Team Sportsmanden sin hjemmeside kan de lese her, etappe for etappe.

Historisk lag fra Team Sportsmanden. I etapperekkefølge nede fra venstre: Bjørn Egil Nordseth – Ivar Ryttervold – Frode Monsen – Ida Bergsløkken – Roger Thompson – Thomas Gifstad (Emilie Kongsten løp) – Per-Christian Torgersrud, Bak fra venstre: Mads Berge – Andreas Benoni – Arne Post – Erlend Hokholt – Ruby Semb – Bjørnar Slettvåg – Steffan Aasli og Gry Pladsen, (Foto: Arnstein Andreassen)

 

Hovedreportasjen med oppsummering av Holmenkollstafetten kan du lese her. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -