FolloLøpingTerrengløp

Resultater fra nye Vestbyløpet

Svenske Martin Nilsson vant 10 km i terrenget

Det første av fire løp i Folloløpene ble arrangert i Vestby på søndag. Vestbyløpet er en oppfølging av det tidligere Norwegian Outlet-løpet. Sammen med Oppegårdmila, Blomstermila i Drøbak og SkiLøpet utgjør de samarbeidet Folloløpene, en nyskapning av året. Løpet gikk i «naturvakkert terreng» i Pepperstadskog- området i Vestby kommune.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

10 km ble vunnet av svenske Martin Nilsson på sterke 34.25, foran Sondre Fylling fra Team Fokus Ski på 36.43 og vinneren av Follotrimmens to første løp, Henrik Brøvig fra Oppegård IL på tredjeplass med 37.26.

Kvinneklassen ble vunnet av Guro Person fra Stamina Helse på 46.41, som eneste kvinne som løp på under 50 minutter. Marthe Bergstuen og Christina Meyenberg fulgte nærmest.

På 5 km var unge Magnus Tuv Myhre fra Jevnaker raskest til vinnertid 17.05, foran fjorårets vinner av samme distanse i forløperen Norwegian Outlet-løpet, Dag Einar Bøtun, som nå representerer OSI. Jan Billy Aas fra Kråkstad Friidrett tok tredjeplassen på 18.59, dagen etter at han løp halvmaraton til 5.plass på 1.35.58 i Steinsland Bygdemaraton i Agder!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

På forsidebildet sees vinner Tuv Myhre med startnr. 1202 og Bøtun med nummer 1224 i starten på 5 km.
(Bildet er fra Vesbyløpets Facebookside, tatt av Vestby Avis / Samestad)

På kvinnesiden ble det trippelseier til Drøbak-Frogn IL med en purung seierspall bestående av tre jenter som alle løper i klasse K13-14 år.

Vant gjorde Emilie Agathe Besseberg på 21.56, med Henriette Bakken og Linnea Holten på de neste pallplassene.

Det ble i tillegg arrangert trimløp uten tid på samme distanser, samt flere andre familieaktiviteter.

Alle resultater

 

Sportsmanden.no

Takk for at du leser Sportsmanden. For å kunne fortsette å produsere inspirerende reportasjer og bildeserier avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -