Løping

Her er alle overgangene i friidrett

Listen over klubbskifter per 31.12.2017 er nå offentliggjort av Norges friidrettsforbund.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Vi merker oss blant annet at det sterke kvinnelige firkløveret Eli Anne Dvergsdal (fra Gular), Marthe Katrine Myhre (Vind IL), Veronika Blom (IK Tjalve) og Julie Larsen (Sarpsborg IL) har meldt seg ut av sine respektive klubber uten foreløpig å melde seg inn i en ny klubb.

Marthe Katrine Myhre satser videre for fullt og er veldig motivert, mens Veronika Blom, femdoblet Birken-vinner, har hatt en lengre periode preget av først skader og deretter prioritering av masterstudier, men forteller at hun håper å få løpt noen løp i inneværende år. På bildet over er Blom på vei til seier i Birken i 2016, mens Myhre følger nærmest. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

På herresiden har Ferdinand Kvan Edman meldt overgang fra Sturla til Tjalve, mens årets norgesmester i motbakkeløp Johan Bugge, går fra Eidsvåg IL i Romsdal til Mosvik.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Ørjan Grønnevig, tidligere norgesmester på halvmaraton og sølvvinner etter den dramatiske innspurten i NM terrengløp i 2015, går tilbake til de oransjekledde i Spirit Stavanger Friidrett fra Skjalg, som på sin side blir forsterket av den dyktige motbakkeløpenen Torstein Tengsareid, som har meldt overgang fra Egersund.

Ulrik Lolland, som vant Sportsmandens jubileums 5-er på ny pers i desember, går fra Moss IL til naboen Rygge IL, klubben til samboer Sigrun Gjølberg.

Ronny Losoa, som satt en rekke personlige rekorder i fjor, har meldt overgang fra Modum FIK til Sigdal, der han blir klubbkamerat med treningspartner Kristen Aaby.

Og Mads Waaler, som nylig vant årets første løp i Vinterkarusellen på Romerike på veldig sterk tid, har meldt overgang fra Aurskog-Høland til Strindheim.

De to beste fra Sportsmandens jubileumsløp skifter begge beite før årets sesong. Mens Ulrik Lolland (t.h.) går fra Moss til Rygge, blir Oslostudentene ny klubb for Dag Einar Bøtun, som har løpt for Spirit Stavanger Friidrett selv om han har vært bosatt i Oslo en stund. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)
Ronny Losoa har meldt overgang fra Modum FIK til Sigdal. Her etter tredjepremien fra 10km i Drammensmaraton.

Vi registrerer også at hele 12 utøvere slutter i SK Vidar, som har slitt litt de siste årene, mot bare 4 nye inn. Av de som slutter er Tonje Gresslien, som går til Haugesund, mens unge, lovende Ane Uglem Mobakken ennå ikke har meldt overgang til en annen klubb.

Her er alle representasjonsovergangene.


Sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -