Veteransluggere i tøff naboduell i Hytteplanmila

Som vanlig ble det mange boller og enda flere gode prestasjoner under Hytteplanmila. Spesielt hard kamp ble det i klasse 60-64 år, der to klubbkamerater fra Oppegård kjempet om seieren!

Noe overraskende var det Torfinn Torp som vant, og dermed påførte Svein Arne Sølvberg et sjeldent nederlag, da han avgjorde tvekampen i den siste bakkespurten.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Sølvberg ledet nesten hele løpet og var 5 sekunder foran Torp før den siste bratte bakken like før mål. Men i den tøffe avslutningen var det klasseforskjell mellom de to, og Torp knuste sin fire år eldre klubbkamerat med hele 11 sekunder på de siste 200 meterne! Torp kunne dermed loggføre sterke 38.05 og klasseseier, mens Sølvberg på andreplass fikk 38.11. Ikke verst uavhengig av alder, og slett ikke når man løper i klasse 60-64 år!

Torfinn Torp på toppen av seierspallen med favnen full av premier.
Foto: Frode Monsen

Hytteplanmila er et svært raust arrangement. Det er fine premier både til de seks beste totalt og til de tre beste i hver klasse, med premiepall, heder og ære. Større løp som Oslo Maraton har virkelig noe å lære her! I tillegg er det mange uttrekkspremier. Men selve varemerket, eller rosinen i pølsen (les: bollen), har etter hvert blitt bollene! Som er gratis, og som deles ut både før og etter løpet i ubegrenset antall. I tillegg til varm toddy, kaffe m.m. Gratis det også! Det er som om man ikke har lyst å dra hjem etterpå…

Sportsmanden anbefaler Hytteplanmila på det varmeste!

Les også bloggen: Hytteplanmila som test og fest!

Annonse (Klikk på bildet for info)
De fem raskeste menn i årets Hytteplanmila, som alle løp under 30 minutter, kunne innkassere fine pengepremier. Musual Temesghen (Sverige) vant på 29.19, foran Asbjørn Ellefsen Persen (29.33), Ørjan Grønnevig (29.37), Mesfun Tesfayohannes (29.46) og Eirik Gramstad (29.48). Foto: Frode Monsen 


Resultater

Sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!

One thought on “Veteransluggere i tøff naboduell i Hytteplanmila

Kommentarfeltet er stengt