Christian OdgaardInternasjonaltMaraton

Se stemningsfilm fra Reykjavik Marathon

Sportsmandens reporter fra det store utland, Christian Odgaard, med egen film fra «Sub 2:40 Studios» Production!

Christian Odgaard er en rutinert maratonløper med sans for de litt spesielle løpene. Han har tidligere skrevet en rekke muntre rapporter på Sportsmanden fra New York City Marathon, Athens Classic Marathon, Roma Marathon, Big Sur Marathon i California, Edinburgh Marathon og Barcelona Halvmarathon. I tillegg har han rapportert fra Stockholm, der han både på helmaraton og halvmaraton har vært Norges bestemann, fra Lidingøloppet – og ikke minst flere reportasjer fra et av de virkelige favorittløpene; Reykjavik Marathon – både den hele og halve distansen!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

I år var Christian Odgaard på Reykjavik og løp for femte år på rad – og han hadde i tillegg påtatt seg en reiselederrolle for en stor gjeng med norske løpere som i lengre tid hadde ladet opp blant annet via en egen facebookgruppe. Odgaard laget også en morsom «trailer» i forkant av reisen, som kan sees her. 

Nå er filmen fra Reykjavik også klar. Så vil du se litt av hva Reykjavik Marathon har å by på, med glimt av mange norske løpere, ispedd litt av folkelivet før og etter løpet, så ta en titt på denne filmsnutten som varer i fire minutter:

Les også Christian Odgaards rangering av 10 internasjonale maraton med trøkk!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Se også reportasjen på Sportsmanden fra et varmt, fint og fargerikt Reykjavik Marathon!


Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -