FolloLøpingOppegårdmila

Oppegårdmila med familievennlig profil

Variert arrangement fra Østre Greverud Idrettspark 4.juni

Oppegårdmila arrangeres neste lørdag, 4.juni, for tredje gang etter «gjenoppstandelsen» i 2014.
«Et løp for hele familien» er slagordet deres, og det er virkelig en familievennlig ramme rundt dette flotte arrangementet.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
SAMSUNG CSC
Oppegårdmila går i grønne og fine omgivelser i området rundt Østre Greverud Idrettspark.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

Med Micromila for de aller yngste under 10 år, Minimila for de opptil 15 år, samt Halvmila på 5 km og selve Oppegårdmila over 10 km for juniorer, seniorer og veteraner, er det noe for enhver smak i det publikumsvennlige området i Oppegård syd.

Start, mål og omfattende premieutdeling med premier til de tre beste i hver klasse foregår i det fine anlegget ved kunstgressbanen på Østre Greverud Idrettspark. Som i fjor loves det god stemning med speakertjeneste for tilskuerne og mange uttrekkspremier for løperne. Her er det ikke bare de beste som skal komme hjem med premier.

Påmeldingsavgiftene er også svært moderate i forhold til mange andre mosjonsløp. Arrangøren Oppegård IL legger vekt på at man skal kunne delta med hele familien, der gjerne barna løper først, før mor og far skal i ilden, uten at man blir ruinert av den grunn. Hvilket annet løp tilbyr kun 50 kr i startavgift for barn og ungdom til og med 15 år? Dette gjelder også for de yngre ungdommene som velger å løpe Halvmila eller Oppegårdmila. Og for ungdom fra og med 16 år og for voksne, er prisen moderate 250 kroner. I tillegg kan du bestille t-skjorte for bare 50 kroner så langt lageret rekker.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Påmelding kan gjøres her

SAMSUNG CSC
Vinneren fra 2014, Erik Blom-Dahl er i tet her, mens fjorårsvinner Martin Kristiansen følger bakerst av denne trioen. Martin Kristiansen satser på å forsvare seieren i årets løp.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

Oppegårdmila går i idylliske og fine omgivelser, hovedsakelig på grusvei i den litt kuperte og fine lysløypen, samt på asfalt i rundt en kilometer på den bilfrie veien langs golfbanen, i grønne omgivelser fra start til mål. Halvmila er en runde, mens Oppegårdmila er to runder. Dette er ikke et løp der du setter personlige rekorder, men der du kan få en fin opplevelse med lave skuldre i et trivelig miljø.

Løp løypen på video

Vil du se løypen eller «prøveløpe» løypen på video, så er det bare å slå følge med den unge langrennsløperen fra OI, Fredrik Glomsrud Stenersen, som viser deg løypen i denne videoen. 

Sportsmanden er stolt sponsor av Oppegårdmila, og vi oppfordrer våre lesere til å ta turen til Oppegård og Greverud neste lørdag, enten du vil ha en fin og aktiv familiedag, eller for eksempel bruke løpet som en skikkelig gjennomkjøring til Birkebeinerløpet helgen etterpå.

Mer info finnes på hjemmesiden. 

SAMSUNG CSC
Arve Paulsen i arrangørklubben Oppegård IL kan love god stemning og fine medaljer til store og små også i årets arrangement. (Foto: Frode Monsen)


Se også tidligere reportasjer på Sportsmanden fra Oppegårdmila:

Topp stemning for store og små i Oppegårdmila (2015)

Bilderapport fra Halvmila i Oppegård (2015)

Fotografen løp – og vant! (2015)

Løpeglede og stor innsats av gutter og jenter (Fra Minimila og Micromila 2015)

Oppegårdmila satser på å gjenta suksessen (Forhåndssak 2015)

Fjorårsvinneren er klar til kamp! (Forhåndssak 2015)

Oppegårdmila gjenoppstod etter 10 år. (2014)

Oppegårdmila og Halvmila i 220 bilder! (2014)

Unge, håpefulle løpere i Minimila! (2014)

Oppegårdmila gjenoppstår etter 10 år i dvale! (Forhåndssak 2014)

SAMSUNG CSC

Unge, håpefulle i Minimila.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

SAMSUNG CSC

Fine omgivelser for store og små.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden


Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -