FolloLøping

Fotografen løp – og vant!

Sportsmandens fotograf Trond T. Hansen med strålende come-back i Oppegårdmila

Mange av Sportsmanden sine lesere har i flere år kunnet glede seg over hundrevis av bilder tatt av Trond T. Hansen. Spesielt under Follotrimmen, men også i Sentrumsløpet og andre løp har du sikkert passert vår fotograf underveis hvis du selv har løpt, eller sett bildene på Sportsmanden etterpå. På lørdag gjorde den eminente fotografen et aldri så lite come back da han selv stilte til start på Halvmila under Oppegårdmila. Det endte med en velfortjent tur på seierspallen!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
SAMSUNG CSC
SE, HAN LØPER! Nå er det ikke noe nytt at den meget rutinerte og godt trente Trond T. Hansen løper, men det er mange år siden han har deltatt i en konkurranse. Men trening er en viktig del av livet for en av tradisjonsbærerne og ildsjelene i løpegruppen Joggekameratene, som har eksistert i flere tiår med faste treninger hele 5 dager i uken. Og hele tiden med Trond Hansen som en viktig bidragsyter og miljøskaper. Men på lørdag tok han altså på seg startnummer selv igjen! Her i fint driv litt etter start.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
KJEMPESPURT! Trond Hansen med en kanonspurt. 5 km er egentlig i korteste laget for karen som alltid kom sterkere og sterkere mot slutten av langturene i «gamle dager». Og det er tydeligvis fortsatt fart i kroppen.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
HARDT: – Det var hardt! Men det gikk greit, sa Trond Hansen til Sportsmanden etterpå, alltid like blid.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
BELØNNINGEN: Og her er beviset og belønningen, da Trond Hansen får overrakt premie for klasseseier i M65-69 år på 26.53 på den litt lange og ganske så tøffe 5 kilometeren. Vi gratulerer!
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

 

Mer fra Halvmila med egen bilderapport HER.

Og hovedreportasjen fra Oppegårdmila kan du lese HER.

Mer om Joggekameratene og treningstider etc HER.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

 

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -