FollotrimmenLøping

Brøvig og Nardocci raskest i tropevarme Drøbak

Follotrimmen – resultater fra 4.løp

Det fjerde løpet i Follotrimmen ble arrangert i Drøbak i ettermiddag. Henrik Brøvig tok nok en seier, den syvende på rad(!) – foran Rustad-duoen Ståle Fenstad og Atle Smenes. Vinnertiden var 22.49. På forsidebildet er Brøvig i tet med Fenstad jagende bak tidlig i forrige løp. Fenstad var adskillig nærmere i mål denne gangen og seiersmarginen var knappet inn til bare 11 sekunder. Og neste løp er fra Sofiemyr, der Fenstad vant i fjor, så kanskje blir det enda tettere da?  

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Margrethe Førre Nardocci fra SkiLøperne var raskeste dame i sommervarmen på 27.58, foran Stine Aarstad fra Ås IL og Emilie Dybendal Aulie fra Kolbotn håndball. Ingen av vinnerne fra de tre første løpene stilte til start denne gangen. 

Margrethe Førre Nardocci grep sjansen og avanserte fra 3.plass sist til seier i Follotrimmens fjerde løp. (Foto: Frode Monsen)

Varmebølgen som har skyllet over landet de siste ukene – med foreløpig klimaks i dag med varmerekorder for mai måned der det ble målt hele 31,1 grader i Oslo og 31,2 grader i Bergen(!) – gjorde nok at flere holdt seg hjemme og valgte andre sysler enn å konkurrere, men hele 226 fullførte like fullt det fjerde løpet i Follotrimmen i badebyen Drøbak.

Neste løp – det siste før sommerferien – er allerede neste onsdag, 6.juni, med start og mål utenfor Sofiemyr stadion. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Her er klassevise resultater.

Denne trioen var som vanlig på plass. Ronny Kristiansen (t.v.) og Jan Billy Aas skal snart arrangere sitt eget jubileumsmaraton, og Isabel Aarnes har fått sansen for Follotrimmen i sin første sesong. Hun er også indirekte årsaken til at resultatene har latt vente på seg, da hun på de første listene stod oppført som klar vinner. Det riktige var imidlertid 37.55 og 3.plass i klasse K30-34.

 

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -