Unge, håpefulle løpere i Minimila

Bilder av de nest yngste fra Oppegårdmila

Som lovet kommer her bilder fra Minimila, løpet for de nest yngste under årets relansering av Oppegårdmila ved Østre Greverud Idrettspark pinseaften. Minimila er et litt lenger løp på 2 kilometer for de større og/eller mer løpeglade barna – typisk opp til 15 år, står det på hjemmesiden.

Se egne reportasjer for de eldre barna og voksne løperne her:

Annonse (Klikk på bildet for info)

Oppegårdmila gjenoppstod etter 10 år

Oppegårdmila og Halvmila i 220 bilder

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 
 
 
 
sportsmanden.no 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!

2 thoughts on “Unge, håpefulle løpere i Minimila

Kommentarfeltet er stengt