FollotrimmenLøping

Veteran og debutant raskest da Follotrimmen startet opp – NÅ MED STOR BILDEKAVALKADE

Geir Simonsen og Kristine Sakseid vant første løp i Ski

Veteranen Geir Simonsen fra Drøbak-Frogn, mestvinnende i Follotrimmen de siste årene, slo til igjen da Follotrimmen «åpnet dørene» til årets første løp over drøye 5 km i Ski. Den tidligere meget sterke langrennsløperen har rykket opp i klasse 50-54 år, uten at det lot til å affisere ham det minste. Simonsen vant på solide 17.26, foran en annen langrennsløper, Marius Borger fra Spydeberg IL og syklisten Roger Thompson fra Driv IL. De tre var de eneste som kom under 18 minutter. Mer overraskende var damevinneren, ubeskrevne Kristine Sakseid fra Stord, som vant en klar seier på sterke 19.54 og henviste «hjemmedebutanten» Ida Finstad og seiersgrossisten Stine Aarstad til andre- og tredjeplass.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Vi oppdaterer saken med mange flere bilder som legges ut i flere bolker utover ettermiddagen! 

Resultater Follotrimmens første løp fra Ski Idrettspark

Fra starten inne på Ski Idrettspark

Vi starter bildekavalkaden med en serie tatt inne på Ski stadion av vår fotograf Trond T. Hansen. Sjansen er meget stor for at du vil finne deg selv igjen på minst ett av bildene!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
IMG_1522
FYLDIG FELT! Starten er akkurat gått for Follotrimmen 2015. (Foto: Sportsmanden / Trond T. Hansen)

IMG_1570 IMG_1583 IMG_1590 IMG_1596 IMG_1602 IMG_1607 IMG_1613 IMG_1621 IMG_1625 IMG_1633
Fra Drømtorp, etter vel halvannen kilometer

Løpet har begynt «å sette seg», men fortsatt er det ganske mange endringer herfra og til mål. Blant annet var det en kolossal motvind på Kjeppestadsletta som gjorde at løperne følte at de nærmest stod stille. Bildeserien her er tatt av Frode Monsen, som denne gangen valgte å prioritere kameraet fremfor egen løping.

SAMSUNG CSC
Geir Simonsen er ikke den som åpner aller raskest, men han disponerer løpene sine meget godt. Etter vel 1,5 km ved Drømtorp var han i tet, med «startkanonen» Jan Billy Aas som den eneste som holdt følge.
SAMSUNG CSC
Marius Borger fra Spydeberg overrasket med et meget solid løp. Han innhentet Aas og dro fra rundt halvveis, men kunne aldri true Geir Simonsen i kamp om seieren. Men med mer løpetrening fremover, så kan Borger bli enda bedre… Han ser i hvert fall meget fornøyd ut med dagsformen på bildet.
SAMSUNG CSC
I STEGET: Harald Ringen er «back in business» og meget aktiv om dagen, etter et par sesonger med få konkurranser.
SAMSUNG CSC
Langrennsløper Christian Westgaard med en spennende og sjelden start i Follotrimmen. Vi håper å se Oppegård og Rustadgutten i flere løp fremover.
SAMSUNG CSC
Henrik Berntsen var med i «medaljekampen» i årets første løp også, som han var i de fleste løpene i fjor.
SAMSUNG CSC
Roger Thompson med «karrierebeste» i Follotrimmen. Tredjeplass lover godt for sesongen for syklisten og løperen fra Driv.
SAMSUNG CSC
Marius Dreyer og Lasse Sørlund fulgte begge opp gode prestasjoner fra Fredrikstadløpet med 7. og 9.plass i Ski.
SAMSUNG CSC
Enda en løpende syklist, Joar Markhus Rodal, som signaliserer «full kontroll». Han avanserte gradvis og var femtemann i mål og vant klasse 40-44 år.
SAMSUNG CSC
Anders Simensen i fint driv.
SAMSUNG CSC
Rolf Gran viser positive signaler i rød trøye, mens Eivind Larsen foran ser ut til å ha glemt å ta av seg overtrekksjakken i det varme været.
SAMSUNG CSC
Zbigniew Galik blir nummer 3 i klasse 45-49 år på 19.47.
SAMSUNG CSC
Stadig flere spydebæringer finner veien til Follo. Sondre Try Myrmel fra Spydeberg IL Langrenn blir nummer 2 i klasse 16-19 år.
SAMSUNG CSC
Så dukker første dame opp. Kristine Sakseid løper for Stord, så det blir spennende å se om hun løper flere løp eller om dette bare var en gjesteopptreden. Suveren seier med propper i ørene ble det i hvert fall på debutanten.
SAMSUNG CSC
Startnummer 1 Stig Lima viser V-tegn, men har et lite stykke til toppformen etter litt skaderusk. Skader har Christoffer Ladstein slitt med i enda større grad og han hadde vel egentlig løpsforbud. Men fristelsen ble for stor!
SAMSUNG CSC
Jan Erik Thoresen fra Oppegård var ikke helt fornøyd med 20.49 og noen sekunder dårligere enn i fjor. Men det er en ganske normal utvikling når en løper i klasse 50+…
SAMSUNG CSC
Tormod Seljegard fra Skimt med Hans-Jørgen Lund fra SkiLøperne nærmest.
SAMSUNG CSC
Stine Aarstad er desidert mestvinnende i Follotrimmen de siste to årene, men denne gangen var hun godt fornøyd med tredjeplassen. Hun har gått mye på ski i vinter, ikke fått løpt så mye og mangler spesielt litt fartstrening. For sidemannen Lars Dørum skorter det ikke på løpte kilometer. Ultraløperen som er på hjemmebane i Ski, representerte nylig Norge i VM/EM i 24-timers løp i Torino der han sammen med Bjørn Tore Taranger og Gjermund Sørstad ble nummer 5 i lagkonkurransen i EM og 7 i VM! Dørum selv løp 229 km på ett døgn, som nok er mer enn de fleste konkurrentene i Follotrimmen har til nå i år…!
SAMSUNG CSC
Espen Ringdahl med nest beste kvinne, Ida Finsrud på hjul.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Unge Vetle Try Myrmel fra Spydeberg med Arnstein Farstad, Joggekameratene, på slep.
SAMSUNG CSC
Emilie Aulie kan mer enn å spille håndball for Ski noen hundre meter unna. Hun vant klasse 16-19 år. Willy Hanssen ser ut til å slite litt mer, men tar tredjeplassen i klasse 60-64 år.
SAMSUNG CSC
Erik Brechan Aas, en av mange «blåjakker» fra Joggekameratene.
SAMSUNG CSC
Vidar Olsen i hvit t-skjorte.
SAMSUNG CSC
Guri Drottning Aarnes (t.v.) og Marianne Molle holdt følge helt til mål og fikk samme tid, 22.53. Det holdt til gode plasseringer; seier i klasse 55-59 år til Aarnes og andreplass i klasse 40-44 år for Molle.
SAMSUNG CSC
Kjell Tidemann, en av mange som «varmet opp» med Fredrikstadløpet på søndag, med Stig Amdal like bak.
SAMSUNG CSC
Merete Bolin, som er en av tre kvinner som får samme tid 22.53, vinner klasse 45-49 år.
SAMSUNG CSC
Trond Moldvær ligger i hardtrening til Holmenkollstafetten for Oppegårds superveteraner.
SAMSUNG CSC
Mette Barlie leder an her. Hun vant klasse 50-54 år på 23.35.
SAMSUNG CSC
Karianne Ekern og Monika Hjerpseth
SAMSUNG CSC
Ola Øvstedal hilser til fotografen som han har hatt mange nappetak med.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Tidlig krøkes…
SAMSUNG CSC
Jan Erik Bjerkholt fra Nabolaget…
SAMSUNG CSC
Muzaffer Ovat
SAMSUNG CSC
Arvid «Turogtrening» Mathiesen var glad for å være i gang med Follotrimmen igjen. Rapport kommer på bloggen om ikke lenge.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Det løpes så flettene fyker!…
SAMSUNG CSC
Unge Emma Semb snek seg med i klasse 16-19 år. Hun var ikke helt fornøyd med egen innsats, etter å ha åpnet litt for hardt. Neste gang skulle hun åpne litt roligere og heller øke på etter hvert…

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Gjermund Tveito holder fortsatt koken og vant klasse 70-74 år på 25.40. Etter hvert ble også blide Tonje Bringsvor distansert av Joggekameratenes «grand old man».

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Det var sommerlige forhold og idyllisk i årets første løp.

 

 

Alle klassevise resultater Follotrimmens første løp fra Ski Idrettspark

 

Se også: Follotrimmen med resultatlister per kjønn

 

Sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -