Astrid Uhrenholdt JacobsenLøpingStor-Oslo

Astrid Uhrenholdt Jacobsen vant Ryeløpet

STOR BILDESERIE  – Øystein Mørk aller raskest på Bygdøy

Langrennsesset Astrid Uhrenholdt Jacobsen fra Heming har startet sesongoppkjøringen og vant likegodt Ryeløpet, som gikk i strålende vær og idylliske omgivelser i skogen på Bygdøy på tirsdag. Med 18.01 var hun 18 sekunder foran Jessica Gunnarsson fra SK Vidar i mål, med Anne-Marthe Sundberg på tredjeplass.

DSC_1861
Astrid Uhrenholdt Jacobsen hadde en flott sesong i langrennssporet. nå er hun i gang med sesongoppkjøringen og tok Ryeløpet som et ledd i treningen. Og vant! (Foto: Mauro Pau)

Veteranen Øystein Mørk slo til igjen og vant guttas løp og var aller raskest i mål på sterke 15.50, godt foran John Henry Strupstad fra FIK Ren-Eng på andreplass. og med Lars Habostad (Heming) og Jan Christian Kaltenborn (Vidar) også under 17 minutter.

– Det var et velorganisert løp! Jeg likte den varierte og krevende løypa, særlig nedoverbakkene er noe jeg ikke behersker så godt. Altså noe for enhver smak! Flott at det går på grusveier og stier, det er så mye snillere for beina. Jeg kan trene idag uten vondter. Kort oppsummert: godt arrangement, topp stemning, rettferdig konkurranse, sa vinneren Astrid Uhrenholdt Jacobsen til arrangøren etterpå.

Sportsmanden har gleden over å presentere en flott billedserie tatt av OSI sin dyktige fotograf Mauro Pau.

DSC_1689
Klar til start!

DSC_1691

DSC_1708
Astrid Uhrenholdt Jacobsen midt i bildet.
DSC_1710
Feltet følger på i idyllisk skogsterreng.

DSC_1712

DSC_1714

DSC_1720
Øystein Mørk i tet.
DSC_1723
Lars Habostad følger nærmest, med John Henry Strupstad ikke langt bak.
DSC_1725
Jan Christian Kaltenborn følger på fjerde og har samme plass i mål
DSC_1731
Astrid Uhrenholdt jacobsen får god pes av gutta.
DSC_1744
Jessica Gunnarsson er nest raskeste dame på 18.19.

DSC_1748

DSC_1752

DSC_1755
Unge Maria Nordheim Morken løper på 20.01 og blir nummer 3 i klasse 14-15 år, så det er mange talentfulle ungjdommer. Her med Jens Arne Morken, som vi tipper er faren

DSC_1757

DSC_1758

DSC_1759

DSC_1764

DSC_1766
Finn Erhard Johannessen, dyktig veteran fra OSI som har hevdet seg bra i mosjonsløp i en årrekke, med Sanne Njaastad fra Kjelsås på hjul.
DSC_1781
Arin Veland, SK Vidar (t.v.) og Heidi Saugstad, OSI «leder» dette store feltet.