Klar for siste bolk på Gran Canaria

Carl Fredrik Hagen har fått selskap av terrengsyklistene Lars Granberg og Dag Torp-Hansen. Sammen har de startet på siste bolk av treningsleiren på Gran Canaria.

– Lange turer står på planen, samt at jeg legger nok inn et par dager med drag før avreise søndag. Lørdag er det øyen rundt, som kronen på verket 😉 Har også tenkt meg en tur oppover “Dødens dal”, forteller Carl Fredrik, som har oppdatert bloggen sin.

Gran-Canaria-des-2013-2
Det er fine forhold på Gran Canaria. (Foto: Carl Fredrik Hagen)

Hagen var dessuten en av de nominerte til kåringen Året idrettsnavn i Follo i 2013 i regi av Folloregionens største avis, Østlandets Blad. Avstemmingen ble avsluttet ved midnatt i går. Hagen var lå på fjerdeplass like før helgen.

Vinneren er ikke offentliggjort enda.

Annonse (Klikk på bildet for info)

 

sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!