FolloSportsmanden i andre media

Sportsmanden i Oppegård Avis!

Hundre år etter at den legendariske sportsavisen Sportsmanden ble gitt ut første gang, kom også den nye versjonen av Sportsmanden ut på papir! I hvert fall deler av den. For Sportsmanden har nemlig inngått et samarbeid med Oppegård Avis (OA), den nye lokalavisen i kommunen, trolig den første nylanseringen i Norge på mange år.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

OA er en gratisavis som kommer ut en gang i uken (torsdager) og som distribueres i postkassen til alle kommunens innbyggere, i tillegg til at det er utplassert flere «stasjoner» der avisen kan plukkes opp.

Sport-uke40
Den første siden fra Sportsmanden i OA.

Sportsmanden skal dekke en side med lokalt kondisjonsstoff i OA, med utgangspunkt i det som publiseres på Sportsmanden.no. Likevel innebærer samarbeidet at det blir noe mer lokalt stoff fra Oppegård også på Sportsmanden.no, som nå har fått en egen kategori/undermeny Oppegård under Sportsmanden-fanen.

Samarbeidet startet forrige uke, og vi ser frem til et fruktbart samarbeid, til glede først og fremst for Oppegårds innbyggere, men forhåpentligvis også for alle lesere av Sportsmanden som er glade i kondisjonsidrett.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

På bildet ovenfor er den første siden med Sportsmanden i OA (trykk på bildet for større versjon), publisert forrige uke (uke 40). Hele avisen kan også leses via linken nedenfor som e-avis, med Sportsmanden på side 23:

Oppegård Avis uke 40

 

E#n historisk utgave av OA - med Sportsmanden, 100 år etter at den legendariske sportsavisen med sammen navn ble gitt ut første gang.
En historisk avis! Oppegård Avis – med Sportsmanden – 100 år etter at den legendariske sportsavisen med samme navn ble gitt ut første gang.

 

I denne ukens avis (uke 41), som kommer i postkassen i morgen, torsdag, publiseres følgende saker:

Men sykkelsesongen var ikke over…

OI’s løpskarusell i mål for 6.gang

I tillegg til notis om NM-gull i terrengløp m.m.

Hvis leserne har tips, innspill eller bilder enten fra utøvere som bor i Oppegård, som representerer et idrettslag i Oppegård eller som opprinnelig er fra Oppegård, men bosatt andre steder, så er dere velkommen til å sende dette til post@sportsmanden.no

 
 
sportsmanden.no

 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

2 thoughts on “Sportsmanden i Oppegård Avis!

  • I have been surfing oinlne more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours d0a3d0b1d1€d0b0d1‚d1Œ d0b2d1‹d181d0bed0bbd1‹ d0bdd0b0 d0bad0b8d1€d0bfd0b8d1‡d0b5.. Це досить коштують досить для мене. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

  • Tilbakeping: Sportsmanden fyller 1 år! | sportsmanden.no

Kommentarfeltet er stengt