SportsmandenSportsmanden i andre media

Sportsmanden fyller 1 år!

Hipp hurra! I dag feirer vi oss selv litt, for Sportsmanden har ettårs jubileum!
For nøyaktig 12 måneder siden, den 12.12.12, så nemlig «nye» Sportsmanden dagens lys.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

011
Fra Sjusjøen (Foto: Frode Monsen)

Om det har vært en suksess, får nesten leserne selv avgjøre. Det har i hvert fall vært et spennende og lærerikt år for Sportsmanden. Vi har publisert 396 saker innenfor 32 ulike kategorier, som alle finnes lagret i høyre marg på siden.


FaceLikeCOLOURBOX34_494535bForuten hovedsiden vår her på nettet – www.sportsmanden.no – har vi vært på 
Facebook like lenge, med egen side – www.facebook.com/Sportsmanden –
der vi nærmer oss 1000 følgere.


Tusen takk til alle sammen, men vi har plass til langt flere og ønsker oss tusen «likes» til jul!  

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Google-Plus-Logo-650x318Nå feirer vi ettårsdagen med en liten introduksjon av vår egen nye side også på Google+. En titt der vil samtidig representere et lite tilbakeblikk med diverse «høydepunkter» fra det første året for Sportsmanden.

Her er link og adresse til vår nye side på Google+:

https://plus.google.com/+SportsmandenNo/posts

 

Sportsmanden har plass til langt flere lesere!
Sportsmanden har plass til langt flere lesere og følgere!


Sportsmanden prøver hele tiden å videreutvikle seg, og vi tar gjerne i mot innspill fra leserne – det være seg i form av ris (som vi har fått litt av) og ros (som vi heldigvis har fått litt mer av ;-)) – eller gode forslag til hva leserne selv ønsker seg mer av.

Sportsmanden skriver primært for alle som er interessert i idrett, det være seg aktive utøvere, mosjonister eller sofaslitere fra hele landet, i alle aldre. Med en viss forankring i Follo og på Østlandet, blir det i tillegg litt ekstra stoff med lokal vinkling. Sportsmanden inngikk i høst også en avtale med Oppegård Avis og lager en fast sportsside i ukeavisen.

Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre Sportsmanden til det den er, både til bloggerne Bjørn Tore, Carl Fredrik, Marthe, Kristin og Christian, til fotografer med Bjørn H i spissen, til våre «løpene reportere» og andre som har sendt inn rapporter og bilder fra inn- og utland. Uten dere hadde ikke Sportsmanden vært det samme! 🙂

Roar-og-Bjørn-jubler
To av Sportsmandens glade, entusiastiske og løpende reportere og ambassadører, Roar Tomter (t.v.) og Bjørn Fretland, etter Oslo Maraton. (Foto: Frode Monsen)

Og vi har plass til flere! Sportsmanden er også interessert i å skrive mer fra andre deler av landet. Så hvis noen av leserne ønsker å formidle enkeltinnlegg eller bidra på mer fast basis, er det bare å sende oss noen ord eller et innlegg på post@sportsmanden.no – eller kontakte oss via melding på facebook.

Du kan også følge @sportsmand1 på instagram – og sist, men ikke minst – send gjerne dine egne instagrambilder til #sportsmanden – så får du ditt eget bilde på siden vår!

Fint og artig løpebilde sendt oss på instagram fra Kim Olsen.
Fint og artig løpebilde som Kim Olsen har sendt oss på instagram.

Vi håper at du setter pris på Sportsmanden og at du er med oss også neste år. Hjelp oss gjerne med å spre «det glade idrettsbudskapet» som vi forsøker å formidle til slekt og venner!

Med disse ord ønsker vi alle våre lesere en fin førjulstid. Husk å ta deg tid til litt egentrening også midt i all julestriden. 😀

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

2 thoughts on “Sportsmanden fyller 1 år!

  • Morten Vestvik

    Gratulerer så mye med 1 årsdagen. Synes dette er ei glimrende nettside med mange interessante løpsrapporter fra inn -og utland samt spennende innlegg fra bloggerne, mm. Jeg vil fortsette med å sende inn løpsrapporter fra ulike løp, fortrinnsvis fra Rogalandsregionen. Riktig god jul og et godt nyttår ønskes Sportsmanden fra Morten.

    • Tusen takk, Morten!
      Sportsmanden ser frem til flere fine rapporter fra Vestlandet og ønsker deg og din familie i Haugesund en riktig god jul og et spennende nytt løpeår! 🙂

Kommentarfeltet er stengt