SportsmandenTeam Sportsmanden

Sportsmanden introduserer Sportsmanden Premium og eget nettsamfunn – bli med direkte eller via Team Sportsmanden

Nå kan du bli med i Sportsmandens eget løpecommunity; et motiverende nettsamfunn med en stor og lukket Facebookgruppe der man motiverer hverandre, du får full tilgang til alle bilder med fritt bruk og alt stoff på Sportsmanden.no, i tillegg til enkelte spesialtilbud på løpesko, utstyr og løp – og ikke minst: gratis medlemskap i Team Sportsmanden!

Du kan også velge om du bestiller et Premium-abonnement direkte, eller om du heller vil melde deg inn i Team Sportsmanden først. Da følger også alt det andre med på kjøpet, samt det unike fellesskapet som Team Sportsmanden gir deg. Eksisterende medlemmer i Team Sportsmanden betaler ingenting for Sportsmanden Premium.

Velger du å bli Premium-abonnent uten å bli medlem i Team Sportsmanden, så er det selvsagt fullt mulig og helt opp til deg. Foruten det som allerede er nevnt, vil jo et slikt abonnement også være en liten og kjærkommen støtte til Sportsmanden sitt ulønnede arbeid med nettstedet og tilhørende tjenester.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Les mer om Sportsmanden Premium her

Les mer om Team Sportsmanden og meld deg inn her

Hurtigsvarspremie

Det vil ble flere uttrekkspremier for de som bestiller Sportsmanden Premium eller melder seg inn i Team Sportsmanden fremover.

Vi begynner med å gi deg sjansen til å vinne 2 gratis startplasser i det flotte og tradisjonsrike Fjellmaraton på Beitostølen for de som kjøper Sportsmanden Premium eller melder seg inn i Team Sportsmanden allerede nå – det vil si senest onsdag 1.juni.
Følg med her og på vår Facebookside og Instagramkonto for mer info.

Med så kort frist blir jo vinnersjansen desto større! 😂

Mer om Fjellmaraton kommer – men i mellomtiden kan du lese tidligere reportasjer på Sportsmanden her.

Nye premier vil bli annonsert her og på sosiale medier senere.


Fjellmaraton har lange tradisjoner og er et svært populært løp. Nå har du sjansen til å bli med helt gratis. (Foto: Fra hjemmesiden)


Sportsmanden.noSpre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -