Nyttårshilsen og oppsummering fra bloggerne

Sportsmandens bloggere har alle hatt mye å glede seg over og juble for i 2013. Flere av dem har også lagt ut egne jule- og nyttårshilsener og oppsummert sesongen på bloggene sine.

Carl Fredrik Hagen står for sykkel-bloggingen på Sportsmanden. Og han har virkelig hatt en bemerkelsesverdig sesong. Carl Fredrik gikk inn i året som langrennsløper, og gikk ut av året som Norges beste terrengsyklist på maraton, etter å ha vunnet NorgesCupen sammenlagt og to av seks ritt som inngår i cupen.

Innimellom rakk han også å bli U23-verdensmester i vintertriathlon, samt å få med seg NM-sølv både i vintertriathlon og i duathlon.

Fyldig oppsummering med billedkavalkade her: 2013 – et innholdsrikt år!

Målgang-NC-Molde-333x500
STORT ØYEBLIKK: Carl Fredrik Hagen vinner sitt første NC-ritt, i Molde. (Foto: fra bloggen)

Marthe Katrine Myhre har gjort et lignende karriereskift. Hun har også lagt bort langrennskiene og hatt sin første sesong der hun satset hundre prosent på løping, i ny klubb og med ingen ringere enn Jack Waitz som ny trener. Marthe er ambisiøs og utålmodig og føler at hun fortsatt har en god del å gå på, selv om hun har satt perser både på 10 km, halvmaraton og maraton, med NM-gull på halvmaraton på toppen!

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Les Marthe sin jule-og nyttårshilsen med billedkavalkade.

Marthe-Myhre-paa-pallen
PREMIE: Marthe ble nr 3 på halvmaraton i Oslo (bildet), men vant gull på samme distanse noen uker tidligere. (Foto: Frode Monsen, Sportsmanden.no)

Kristin Lie har som vanlig vært suveren i triathlon her hjemme og stort sett konkurrert i utlandet i proffklassene. Hun har lagt til enda noen titler til sin rikholdige CV og gjort flere Ironman-distanser under de magiske 10 timene også i 2013, fortsatt som den eneste norske kvinne gjennom tidene som har klart dette. At hun nå er godt inne i sin master-karriere (over 40 år), synes ikke å affisere henne nevneverdig.

Kristin har dessuten allerede invitert til triathlonsamling siste helgen i mars, og har lagt ut en liten nyttårshilsen her.

fears-and-dreams
MOTTO: Kristin Lie lever godt opp til dette selv.

Bjørn Tore Kronen Taranger har ikke vært like flink til å oppdatere bloggen sin i høst som han har vært til å LØPE! 🙂 Men den karismatiske ultraløperen fra Fana har fått med seg NM-gull både på 100 km og på 24-timers løp og perset både på hel- og halvmaraton! Og dessuten vært med i lørdagsunderholdningen på NRK…

Du kan her se en oppsummering av året på facebooksiden.

Bjørn-Tore-Taranger_jubler2
JUBELSESONG: Bjørn Tore hadde mye å juble for i 2013. (Foto: Frode Monsen, Sportsmanden.no)

Christian Fredriksen har heller ikke oppdatert bloggen sin Train Hard, Win Easy etter Hytteplanmila, men har også mange flotte løp å se tilbake på i 2013, foruten treningstips og fagstoff for løpsinteresserte.

forside-face-Bornholm_sportsmanden
Christian Fredriksen har bl.a. skrevet fyldige reportasjer fra sin deltagelse i Etape Bornholm og har ellers hevdet seg svært godt særlig i løp på Ringerike. (Foto: Sportsmanden.no)

 

Sportsmanden takker alle bloggerne for flotte bidrag i 2013, gratulerer med fremragende sportslige resultater og ser frem til å følge dere videre også i 2014.

Lykke til med et nytt sportsår!

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)