Rapport fra NordmarksTravern

Med Arvid Mathiesen og Tur og trening gjennom Marka

Høsten er høysesong for løp og det er mye å velge mellom hver helg, både for løpere og for Sportsmandens redaksjon. Forrige helg var vi også representert i løypen i tradisjonsrike NordmarksTravern, som i år også hadde en ny distanse, DobbeltTravern, på hele 60 km.
Her er noen glimt.

20150905_105841
Klar til start for pulje 1 i den originale NordmarksTravern over 30 km. Foto: Arvid Mathiesen
20150905_094548-1
To spente karer som kom til å sette sitt preg på NordmarksTravern; Steffen Sæterhagen Paulsen (t.h.) ble nummer to, mens Inge Hasund tok femteplassen. Foto: Arvid Mathiesen

Aller raskest i NordmarksTravern var Lars Pettter Stormo, nettopp hjemkommet fra VM i triathlon (Ironman 70.3) der han tok en sterk 8.plass i klasse 35-39 år, men der det kunne ha endt med gull. I Nordmarka var det imidlertid kun karen ovenfor som fulgte Stormo, og dermed ble det dobbeltseier til Team Oslo Sportslager.

Les vinneren Lars Petter Stormo sin egen reportasje her.

Nicoline Baartvedt, som også vant Årungen Rundt, tok en klar seier i kvinneklassen med en seiersmargin på hele syv minutter.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)
20150905_095442
VANT DOBBELTTRAVERN. Marit Karslen, som her er til vending halvveis ved Stryken, og Simen Ellingsen Rustad, vant tidenes første DobbeltTravern. Foto: Arvid Mathiesen
20150905_095304
Henning Olsrud (t.v.), Jard Bringedal (3034) og Torkeld Hafting (3026) fyller på med mat og drikke før retur til Sognsvann. De endte på hhv 5., 8. og 6.plass i den nye DobbeltTravern. Foto: Arvid Mathiesen

Se flere bilder og les Arvid Mathiesen sin reportasje på Tur og trening her. 

1074630-8-1442134367655
Arvid Mathiesen fra Tur og trening og Sportsmanden har skrevet en fyldig og fin reporatsje fra NordmarksTravern. “Selv om det ikke ble ny pers, så er jeg allikevel fornøyd med gjennomført løp. Og gjørme til tross, så stiller jeg nok til neste år igjen og kanskje prøver jeg DobbelTraveren……en gang,” oppsummerer Arvid.
Foto: Turogtrening.blogg.no

 

Alle resultater

 

Sportsmanden.no 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)