HolmenkollstafettenStor-OsloTeam Sportsmanden

Vil du være med i Vårens vakreste eventyr?

Team Sportsmanden stiller eget lag i Holmenkollstafetten

Så er det klart: Team Sportsmanden debuterer i år med et eget blandingslag i Holmenkollstafetten! Vi løper i den største klasse A1 for bedriftslag, mosjonslag og andre lag, mix.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Vi kommer neppe til å vinne denne store og prestisjefulle klassen, men vi gir selvsagt full gass med topp innsats og yter vårt beste. Uansett nivå, så skal vi gi «max i mix». Men ikke minst, vi skal ha det gøy! Det er det aller viktigste.

SAMSUNG CSC
VÅRENS VAKRESTE EVENTYR: Det er ikke helt uten grunn at Holmenkollstafetten kalles for dette. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)
SAMSUNG CSC
TRADISJONER: Vårens vakreste eventyr har sitt midtpunkt og hjerte på og ved Bislett stadion. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

Team Sportsmanden har egentlig overtatt plassen til Oppegårds superveteraner, da klubben ikke lenger ville støtte dette. Og siden vi har vært inne på tanken tidligere om et eget lag, og ikke minst siden vi nå har dannet Team Sportsmanden som en gruppe som snart teller 500 medlemmer, så var det fritt frem for å stille lag.

Laget er på langt nær klart, men det blir et blandingslag med både menn og kvinner. Og det er ekstra gøy at vi allerede har en tidligere vinner av Holmenkollstafetten med på laget. Marthe Katrine Myhre, som var med på SK Vidar sitt vinnerlag i 2014, løper i år for Team Sportsmanden!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
HKS2014_MartheKM-600x549
Marthe Katrine Myhre leverte et kjempeløp på 5.etappe da Vidar vant i 2014.  -Jeg kunne bare løpe på, fortalte hun etterpå. I årets stafett har hun meldt seg til tjeneste for Team Sportsmanden. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

Du trenger imidlertid ikke å være på Marthe sitt nivå for å bli med. Er du interessert i å delta for Team Sportsmanden, så huk av for «interessert» i arrangementet som er opprettet på Team Sportsmanden sin egen Facebookgruppe, eventuelt skriv en kommentar under saken på gruppens side. Eller du kan sende en melding eller mail til Frode Monsen (fmonse@online.no) eller Tron Gifstad (tron.gifstad@vkm.no).

SAMSUNG CSC
Team Sportsmanden overtar plassen til Oppegårds superveteraner, men noen av løperne blir forhåpentligvis med over. Thomas Kenworthy er medlem både i Oppegård IL og Team Sportsmanden og har utallige starter i Holmenkollstafetten. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

Og om du ikke er medlem i Team Sportsmanden og synes dette virker spennende, så er det bare å melde seg inn ved å bli med i vår Facebookgruppe, selvsagt helt uten forpliktelser.

Les mer her: Bli med i Team Sportsmanden 

Vi er litt spente på interessen og kan selvsagt ikke love alle en plass på laget dersom responsen blir stor. Vi vil prøve å stable et bra lag på beina, men stiller kun som krav at de som blir med gjør sitt beste i forhold til sitt eget nivå. Det viktigste blir å ha det gøy og å oppleve stafetten og folkelivet sammen som et lag.

SAMSUNG CSC
NORABAKKEN: Andre etappe, en av stafettens mest kjente, går forbi Bislett stadion (nederst bak rundkjøringen) og opp den lange, beryktede Norabakken. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

Siden Team Sportsmanden jo ikke er et ordinært idrettslag med medlemskontingenter, så håper vi at deltakerne blir med på et lite spleiselag og selv betaler en egenandel. Med mindre vi klarer å få inn en sponsor som betaler noe av gildet, så må du regne med å betale en egenandel på kr 400. Da får du imidlertid også Sportsmandens nye løpstrøye som vi håper å få ferdig – en kvalitets-singlet fra Ronhill til odel og eie – og vi kan i tillegg allerede nå love en egen, eksklusiv «goodiebag» med produkter fra bl.a. SQUEEZI, Colgate og Palmolive til Team Sportsmanden sine løpere. Så du vil få mye for pengene og det vil ikke minst være mye moro i posen!!

Holmenkollstafetten kalles jo gjerne for Vårens vakreste eventyr. Og det med rette. For dette handler om mye mer enn å løpe en liten etappe på mellom 370 meter (korteste etappe) til 2840 meter (den lengste). Det er alltid et yrende liv i Oslos gater hele denne lørdagen, både med løpere i alle aldre og på alle nivåer, masse tilskuere og en egen stemning. Bare det å delta og å oppleve denne atmosfæren, er en opplevelse i seg selv. Og så er man del av et lag som sammen skal yte sitt beste, ut fra sine egne forutsetninger. Etterpå samles gjerne de som har løpt inne på Bislett og får med seg stemningen der, med speakertjeneste og mye moro.

SAMSUNG CSC
STEMNING: Om ikke alle får oppleve samme hoppende jubel som Gulardamene (her etter bronsen i 2014), så er det alltid god stemning inne på Bislett. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

Har du ikke løpt Holmenkollstafetten før eller du vil gjenoppleve litt av stemningen fra tidligere år, så er det bare å ta en titt på våre tidligere reportasjer på Sportsmanden:

2015:

SK Vidar med ny rekord og åtte strake seire!

Tilbakeblikk på Vårens vakreste eventyr

2014:

Vidar og Tjalve vant Holmenkollstafetten 

Vårens vakreste i bilder fra eliteklassene, samt seniorer, juniorer og veteraner

2013:

Jevnt og spennende i Holmenkollstafetten

Holmenkollstafetten i bilder mot Besserud

HKS2013_Karoline-Grøvdal2
MANGE DOBLER: Team Sportsmanden stiller i klasse A1 med start kl 15, en time etter at elite kvinner starter ballet. Det vil si at man kan gjøre omtrent som Karoline Bjerkeli Grøvdal gjorde i 2013, da hun først løp i eliteklassen, for litt senere å stille i klasse A1. (Foto: Frode Monsen)
SAMSUNG CSC
Eller som Stian Stensland, primus motor i Ås IL, som her akkurat har fått stafettpinnen og legger i vei på sin andre start for dagen for et bedriftslag. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

 

Sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -