Team SportsmandenTrening

Bli med i Team Sportsmanden, nå med helt ny kleskolleksjon og gode innmeldingstilbud

Savner du et felleskap? Meld deg inn i «Norges kuleste team» – uavhengig av nivå, alder og bosted

Team Sportsmanden er kanskje ikke helt som andre klubber eller idrettslag. Men løpegruppen som kaller seg Norges kuleste lag har mye å tilby. Ja, du trenger ikke å være løper heller. Team Sportsmanden er for alle, om du driver med løping, langrenn, sykling, triatlon eller annen mosjons- eller kondisjonsidrett.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Melder du deg inn denne uken, får du også anledning til å bestille det helt nye teamtøyet til Team Sportsmanden.

Du får også 25 % rabatt på en bestilling hos Icebug, som kan benyttes i løpet av hele 2021. Du kan også kjøpe flere skopar med rabatt, så lenge det er i samme ordre.

Hvem og hva er Team Sportsmanden?

Team Sportsmanden er for alle, og er ment å bidra til å skape entusiasme, treningsglede og økt aktivitet for alle som er glade i mosjon og trening! Om du er aktiv, mosjonist eller nybegynner, ung eller gammel, gutt eller jente, mann eller kvinne, alle som har lyst kan bli med i Team Sportsmanden!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.
Mange føler kanskje ikke noen spesiell tilhørighet til et idrettslag, synes terskelen for å melde seg inn i et idrettslag er for høy eller forpliktelsene eller kostnadene for store. Dere er hjertelig velkommen til å bli med i Team Sportsmanden, står det på teamets hjemmeside.

Team Sportsmanden er ikke et idrettslag tilknyttet Norges Idrettsforbund, så du kan gjerne være medlem i Team Sportsmanden ved siden av medlemsskap i den lokale klubben din.

Team Sportsmanden har plass til alle og hensikten er nettopp å speile mangfoldet, med medlemmer fra hele landet, i alle aldre, som reflekterer hele spekteret av det som mosjons- og idretts-Norge består av – et lavterskel-tilbud for alle!

Intensjonen er først og fremst at vi skal ha det gøy! I tillegg vil du som medlem bli med i en lukket Facebookgruppe, der du også får tilbud om teamtøy, spesielle produkttilbud, rabatter på enkelte mosjonsløp, egne treninger og arrangementer som løps-weekend eller treningssamling for teamet. Er du med i Team sportsmanden er du også med i et sosialt fellesskap for gjensidig inspirasjon. Mye moro – ingen forpliktelser!  

Team Sportsmanden har for eksempel de siste fire årene deltatt i Holmenkollstafetten, hatt flere lag i lagkonkurransen i Etape Bornholm , arrangert løps-weekend til Skåbu Fjellmaraton og hver sommer samles vi for en sosial langtur rundt Lyseren (forsidebildet) med afterrun på skihytta i Spydeberg, for å nevne noe.


Du kan lese mer om Team Sportsmanden og melde deg inn her
PÅ TUR: En sprek gjeng fra Team Sportsmanden som er klar for Skåbu Fjellmaraton.
SKY BLUE: Dette er bare noen av produktene i den nye teamkolleksjonen til Team Sportsmanden
Se den nye teamkolleksjonen her
FRA POKERPROFF TIL TEAM SPORTSMANDEN: Hege Søgstad er nyinnmeldt i Team Sportsmanden. Les mer om henne og andre medlemmer HER.
Se hvem som er ambassadører for Team sportsmanden HER


Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -