Bli med i Team Sportsmanden, nå med helt ny kleskolleksjon og gode innmeldingstilbud

Savner du et felleskap? Meld deg inn i «Norges kuleste team» – uavhengig av nivå, alder og bosted

Team Sportsmanden er kanskje ikke helt som andre klubber eller idrettslag. Men løpegruppen som kaller seg Norges kuleste lag har mye å tilby. Ja, du trenger ikke å være løper heller. Team Sportsmanden er for alle, om du driver med løping, langrenn, sykling, triatlon eller annen mosjons- eller kondisjonsidrett.

Melder du deg inn denne uken, får du også anledning til å bestille det helt nye teamtøyet til Team Sportsmanden.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Du får også 25 % rabatt på en bestilling hos Icebug, som kan benyttes i løpet av hele 2021. Du kan også kjøpe flere skopar med rabatt, så lenge det er i samme ordre.

Hvem og hva er Team Sportsmanden?

Team Sportsmanden er for alle, og er ment å bidra til å skape entusiasme, treningsglede og økt aktivitet for alle som er glade i mosjon og trening! Om du er aktiv, mosjonist eller nybegynner, ung eller gammel, gutt eller jente, mann eller kvinne, alle som har lyst kan bli med i Team Sportsmanden!

.
Mange føler kanskje ikke noen spesiell tilhørighet til et idrettslag, synes terskelen for å melde seg inn i et idrettslag er for høy eller forpliktelsene eller kostnadene for store. Dere er hjertelig velkommen til å bli med i Team Sportsmanden, står det på teamets hjemmeside.

Team Sportsmanden er ikke et idrettslag tilknyttet Norges Idrettsforbund, så du kan gjerne være medlem i Team Sportsmanden ved siden av medlemsskap i den lokale klubben din.

Team Sportsmanden har plass til alle og hensikten er nettopp å speile mangfoldet, med medlemmer fra hele landet, i alle aldre, som reflekterer hele spekteret av det som mosjons- og idretts-Norge består av – et lavterskel-tilbud for alle!

Intensjonen er først og fremst at vi skal ha det gøy! I tillegg vil du som medlem bli med i en lukket Facebookgruppe, der du også får tilbud om teamtøy, spesielle produkttilbud, rabatter på enkelte mosjonsløp, egne treninger og arrangementer som løps-weekend eller treningssamling for teamet. Er du med i Team sportsmanden er du også med i et sosialt fellesskap for gjensidig inspirasjon. Mye moro – ingen forpliktelser!  

Team Sportsmanden har for eksempel de siste fire årene deltatt i Holmenkollstafetten, hatt flere lag i lagkonkurransen i Etape Bornholm , arrangert løps-weekend til Skåbu Fjellmaraton og hver sommer samles vi for en sosial langtur rundt Lyseren (forsidebildet) med afterrun på skihytta i Spydeberg, for å nevne noe.


Du kan lese mer om Team Sportsmanden og melde deg inn her
PÅ TUR: En sprek gjeng fra Team Sportsmanden som er klar for Skåbu Fjellmaraton.
SKY BLUE: Dette er bare noen av produktene i den nye teamkolleksjonen til Team Sportsmanden
Se den nye teamkolleksjonen her
FRA POKERPROFF TIL TEAM SPORTSMANDEN: Hege Søgstad er nyinnmeldt i Team Sportsmanden. Les mer om henne og andre medlemmer HER.
Se hvem som er ambassadører for Team sportsmanden HER


Sportsmanden.no

Annonse (Klikk på bildet for info)

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!