OppegårdØstfoldTeam Sportsmanden

Jubilerte med sitt 100.løp i Fredrikstad

Fredrikstadmarka Rundt er et tradisjonsrikt terrengløp over 20 km og en av klassikerne blant norske skogsløp, som i år ble arrangert for 47.gang forrige helg! En av deltakerne var Christian Odgaard (44) fra Myrvoll, som hadde sitt eget jubileum i Plankebyen.

-«Det årnær sæ i Fredrikstad!» Min konkurranse nummer 100 siden starten i New York City Marathon i 2004 endte med 1:28 i det vakre terrengløpet Fredrikstadmarka Rundt. En «ille bra» opplevelse rett og slett, utbasunerte Odgaard etterpå.

Christian har en forkjærlighet for internasjonale maratonløp, men i unntaksåret 2020 og med Fredrikstad sin visjon om å være «den lille verdensbyen», tok 44-åringen fra Myrvoll skogsløpet som en perfekt oppkjøring til Fredrikstad Maraton om bare 14 dager. Alltid positive Odgaard stortrives i Oppegård etter at han flyttet hit i vinter:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Et skattkammer av treningsmuligheter!

-Et helt fantastisk flott arrangement, men helt klart noen tyngre partier underveis i løypa. Men det gjør jo det hele bare mer tilfredsstillende når man løper i mål!, skrøt Odgaard etterpå om Fredrikstadmarka Rundt.

Sluttiden hold til 28.plass av 179 deltakere totalt, og til 5.plass i klasse M40-44 år. 

Christian Odgaard var strålende fornøyd etter løpet. (Foto: Privat)

Vinnere ble Magnus Erstad fra Kamp/Vestheim IF på 1.12.03 og Camilla Solberg Vethe, Sjøhagen Runners, med 1.36.27.

Resultater

Les også Christian Odgaards egen reportasje fra Nordvest Maraton i august: Da villdyret våknet i Mann (44)!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– – –

Sportsmanden i Oppegård Avis

Sportsmanden skriver en side hver uke om det siste fra eliteutøvere og mosjonister fra Oppegård i Oppegård Avis. Om stort og smått fra den kondisjonerte verden, med lokale briller. 
Dette innlegget er noe av det som står på trykk denne uken.

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -