ArrangementHelgeløpetRun4life

Helgeløpet med 3k, 5k, 10k og Trippelen er i gang

Helgeløpene ruller videre. Denne helgen er det litt kortere distanser som står på agendaen, med 3 km, 5 km og 10 km. Flere har dessuten meldt seg på Trippelen, der du må fullføre alle tre distansene. Men du må ikke løpe de etter hverandre, du har hele helgen på deg.

En av dem som løper alle tre distansene er superveteranen Vera Nystad, 74-åringen fra Søgne som vant Pinsemaraton forrige helg. Hun synes imidlertid at dette er en mye større utfordring enn å løpe maraton!

– Nå prøver jeg meg på noe som jeg ikke har gjort på lenge. For meg er 3 km mye verre enn en maraton! Men det heter jo; Prøv noe nytt, sier Vera lett spent før helgens nye utfordring.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

En annen som prøver seg på alle tre løpene, er ultraløper Guro Skjeggerud fra Romerike Ultraløperklubb. Hun er ikke ukjent med tripler og har flere ganger vært blant de beste i Oslotrippelen under Oslo Maraton. Da løper hun 73,3 km, nå blir det bare 18 km, og med mye lengre pauser. Guro har slitt med skade i lang tid og er glad for å være tilbake. 3 km-løpet er allerede løpt.

– Klokka inn på 22:13. Det er tungt å løpe fort etter 2 års skadeavbrekk, men veldig gøy da! skrev hun til bildet til høyre i Facebookgruppen Løpskarusellen. Det andre bildet er etter Oslotrippelen for noen år siden.

–En fin start på helgen

En som allerede har fullført hele Trippelen fredag ettermiddag, er Vidar Ellefsen fra Team Sportsmanden, som har sendt inn følgende resultater fra dagens tre løp på Sjusjøen: 3 km på 12.59, 5 km på 23.56 og 10 km på 48.52 – ledsaget av kommentaren «En fin start på helgen»!

Vil du være med på Helgeløpet på en, to eller te av distansene – eller alle sammen – så kan på melde deg på her.

Mer info på Løpskarusellen sin hjemmeside og på arrangementet på Facebook

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden har arrangert virtuelle løp i tre år nå – i år i samarbeid med Run4life.

Sportsmanden.noSpre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -