LøpskarusellenRun4life

Merete Bolin og Jan Rune Nuland dominerte i Xtep Løpskarusellen 2023

Jan Rune Nuland og Merete Bolin (bildet) er to ganske vanlige mosjonister fra henholdsvis Karmøy og Langhus som ikke har vunnet så mye i sine løpskarrierer. Begge dominerte imidlertid stort i Løpskarusellen 2023! 

Jan Rune Nuland innledet året med å vinne NyttårsLøftet 2023 med hele 880 km tilbakelagt i årets første måned! Og Nuland fulgte senere opp med å dominere i Løpskarusellen. Det ble seier både på 3 km, 5 km og maraton, samt andreplass på 10 km og 3.plass på halvmaraton! Så man kan trygt si at 2023 var Jan Rune Nuland sitt store år! 

Deltakelsen var ikke all verden, men det viktigste er som kjent å delta, og det er i hvert fall en forutsetning for å ha sjanse til å ta medalje eller å vinne. En kjent problemstilling blant annet i Norgesmesterskap for veteraner. 

På kvinnesiden var deltakelsen enda lavere, og Merete Bolin stakk av med seieren på alle distanser fra 3 km til halvmaraton! 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Jan Rune Nuland har gjort kjempestore fremskritt i 2023 og markert seg med bravur i Xtep Løpskarusellen. 
Merete Bolin etter en av sine mange starter i Løpskarusellen. På forsidebildet er hun avbildet etter det som siste seg å holde til seier på 3 km på Ski stadion. 


Aller resultatene fra Løpskarusellen 2023 finner du her.

Løpskarusellen arrangeres av Run4life og Sportsmanden. Vi takker navnesponsoren Xtep Nordic, som har gitt 10 % rabatt til alle deltakere i Xtep Løpskarusellen ved kjøp i Xtep Nordic sin nettbutikk, som du finner her

Xtep sine sko er kjent både for sin fantastiske løpsfølelse, slitestyrke gode grep – og fine farger! Med denne modellen, 160X 2.0, ble det både seier i damenes konkurranse og 3.plass hos mennene i Paris Marathon 2023.
Foto: Merete Bolin

Se hvordan det gikk i tidligere av Løpskarusellen

Bli gjerne med på Løpskarusellen 2024 (kommer her) og bli med og spre løpsglede og inspirasjon!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -