OppegårdRomerike

Vant i Vinterkarusellen på Romerike

Klasseseire til Kenneth Pham og Steinar Lien

Kenneth Pham og Steinar Lien, begge fra Oppegård IL, tok hver sin klasseseier i det sjette løpet i Vinterkarusellen på Romerike. Den ni kilometer lange løypen på Fetsund ble vunnet av Magnus Salberg fra Aurskog-Høland FIL på 34.08 og av Eva Marie Bakke fra SK Vidar på 39.01.

Kenneth Pham imponerte med sterk tid på 35.40. Foruten seier i klasse M40-44 år, holdt det til en 9.plass totalt av de 111 deltakerne som hadde funnet frem joggesko midtvinters. Skjønt det var fint lite som minnet om snø og vinter på de bare veiene på Romerike, der løypen to ganger krysset Glomma.

På forsidebildet er Kenneth Pham i auksjon i et tidligere løp i Vinterkarusellen, foto: Bjørn Hytjanstorp.

Veteranen Steinar Lien deltar i Vinterkarusellen for 23. sesongen på rad og løp sitt karusell-løp nummer 146! Han kunne også dra hjem til Trollåsen med en klasseseier, etter 39.54 i M55-59 år.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Her er Steinar Lien (t.h.) i Lørenskog Halvmaraton som hvert år starter Vinterkarusellen på Romerike.
Fioto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Rask 10 km i ny løype 1.februar

På lørdag førstkommende, 1.februar, går neste løp i karusellen, som er en kontrollmålt og rask 10 km fra Haga stadion. Så siden vinteren fortsatt lar vente på seg, er det mulig for flere å teste løpeformen midtvinters. Enkeltløp koster kr 200. Totalt inngår 10 løp i den tradisjonsrike karusellen, som arrangeres for 47.gang.

Informasjon om Vinterkarusellen på Romerike på hjemmesiden her.

– – –

Sportsmanden i Oppegård Avis:

Sportsmanden skriver en ukentlig side om lokal kondisjonsidrett i papiravisen Oppegård Avis, som distribueres til alle husstander i kommunen en gang i uken. Artikkelen over stod på trykk i uke 5 – 30.1.2020. 
(Fra 1.1.2020 har Oppegård kommune og Ski kommune slått seg sammen til Nordre Follo kommune, men Oppegård Avis fortsetter som lokalavis omtrent som før.)

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Alle reportasjene til Sportsmanden i Oppegård Avis kan du lese her. 

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -