Siste innspurt for Sportsmandens Løpskarusell

Se hvordan det gikk i Sommerkarusellen

Har du ikke noe løp på programmet i helgen? Da kan du lage deg ett – eller bare delta i Sportsmandens Løpskarusell. Siste innspurt for Høstkarusellen og årets totale Løpskarusell er nå i november.

En av de som bruker den «virtuelle» Løpskarusellen aktiv er veteranen Vidar Ellefsen, som har hatt god effekt av å delta på alle tre distansene 5 km, 10 km og halvmaraton i sin egen trening og formoppbygging frem mot høstens store mål, som var New York City Marathon sist søndag. Bare i oktober gjennomførte Vidar Ellefsen halvmaraton på 1.31.07, 10 km «litt under terskel» på 42.49 og en 5 km i regnvær på 20.15.

Og New York Marathon endte med en råsterk klasseseier i M60-64 år på 2.55.25 i konkurranse med 1400 løpere i klassen!

Også Mads Berge har brukt Løpskarusellen aktivt i sin oppkjøring mot Amsterdam Marathon. Mads vant halvmaraton i Sommerkarusellen og klarte senere målet om å løpe på under 2.40 på maraton da han perset i Amsterdam med sterke 2.39.17 – i løpet der Jørgen Frost Bø debuterte med sub 2.30!

Morten Vestvik og Silje Christiansen vant Sommerkarusellen sammenlagt

Sommerkarusellen sammenlagt ble vunnet av Morten Vestvik fra Team Sportsmanden og Silje Christiansen fra Driv IL (bildene under – klikk på bildene for større versjon).

Annonse (Klikk på bildet for info)

Se hvem som vant henholdsvis 5km, 10 km og halvmaraton i Sommerkarusellen her.

Hvem som vinner Høstkarusellen – og ikke minst sammenlagt i Løpskarusellen 2019 vet vi om noen uker.

Alt om Sportsmandens Løpskarusell her


Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!