LøpskarusellenRun4life

Se hvordan det gikk i Sommerkarusellen – bli med i Høstkarusellen


Run4life Løpskarusellen Sommer gikk av stabelen i månedene juni og juli. Merete Bolin fra Team Sportsmanden (bildet) vant tre av de fire distansene i kvinnenes konkurranse.

Veteranen fra Langhus vant 5 km på 23.19, 10 km på 48,03 og halvmaraton på 1.47.38.

På maraton ble det seier til den evigunge verdensrekordholderen i klasse K75-79 år Vera Nystad, som vant på 4.07.22.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Merete Bolin la ett av sine to løp på 5 km til Aurland i sommerferien.
(Foto: Fra Løpskarusellens Facebookgruppe)
Verra Nystad er her underveis i sitt maraton i Sommerkarusellen, som hun tok som oppkjøring mot Midnight Sun Marathon i Tromsø et par uker senere.
(Foto: Privat)


På herresiden vant Norges mest ivrige deltaker i virtuelle løp, Jan Billy Aas, 5 km med tiden 19,41, knepent foran Pål Hallvard Virik som noterte 19.48.

10 km ble vunnet av Morten Vestvik på 45.04, mens på halvmaraton gikk Morten Stiansen Haugeland til topps med 1.35.21. Det gror godt i det gode løpsmiljøet på Haugalandet, der nevnte Morten Vestvik hver uke samler over 50 mosjonister til intervalltrening i Haugesund. Morten Stiansen Haugeland er en av dem som har hatt fin fremgang, etter at han ble med i gruppen i fjor.

Jan Billy Aas vant også mennenes maraton som eneste deltaker av gutta, på en svært ordinær tid.

Selv om det fortsatt var få ordinære konkurranser i juni og juli, var det ganske begrenset deltakelse i Sommerkarusellen. Totalt ble det meldt inn 56 løp, fordelt på distansene 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton.

Resultater Sommerkarusellen

Les også om hvordan det gikk i Vårkarusellen, da Liv Jegteberg Lystad løp 16 maraton på 31 dager og en fotballdommer vant både 5 km og 10 km.

Morten Vestvik la sitt halvmaratonløp som generalprøve før Haugesunds Avis halvmaraton noen uker senere.
(Foto: Fra Løpskarusellens Facebookgruppe)

Bli med på Høstkarusellen som startet 1.august

Løpskarusellen er ment som en ekstra motivasjon i treningsarbeidet dersom du ønsker å teste formen din, og du konkurrerer både mot deg selv og mot andre deltakere. En fin måte er å ha sin egen testløype der du kan teste formen flere ganger i løpet av året. Man deler også resultater og bilder i Facebookgruppen Løpskarusellen, for felles inspirasjon. Så meld deg gjerne inn i gruppen, den er også åpen for alle som trenger litt ekstra inspirasjon i treningen, selv om du ikke er påmeldt selve Løpskarusellen.

Men du kan gjerne melde deg på Høstkarusellen her, om du bare vil være med på en distanse eller prøve å fullføre alle fire distansene.

Påmelding Høstkarusellen

Sammenlagtvinnerne vinner hver sin fine jakke.

En fin jakke venter sammenlagtvinnerne i Løpskarusellen 2021

Løpskarusellens hjemmeside

Sportsmanden.no

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -