ArrangementLøpskarusellenRun4lifeVirtuelle løp

Nyhet: Helgeløpene – 5 km og 10 km – Kick-start sesongen med virtuelt løp 21.-22.mars

Run4life arrangerer et nytt, separat virtuelt løp allerede førstkommende helg. Da kan du kick-starte sesongen med å løpe det aller første Helgeløpet, som er et eget, frittstående virtuelt løp, der de to første løpene samtidig inngår i Løpskarusellen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Konseptet er det samme som for Løpskarusellen; du velger selv hvor du vil løpe, og når på dagen du løper. I Helgeløpet kan du også løpe enten lørdag eller søndag, så du har to mulige dager å velge mellom. Eller du kan løpe begge dager. Du registrerer selv tiden og sender inn resultatet ditt i eget skjema (se nederst). Husk at du må løpe alene, på grunn av koronakrisen og smittefare er det ikke lov å løpe sammen med andre. 

I Løpskarusellen er jo distansene 5 km, 10 km og halvmaraton. Vi vil vurdere om vi skal ha alle tre distansene også i Helgeløpet, men i den første utgaven tenkte vi å konsentrere oss om 5 km og 10 km, siden Fornebu Cannonballs også har et virtuelt løp søndag 22.mars, der halvmaraton står på programmet, i tillegg til maraton og 50 km. Dette er et løp som arrangeres av Norges mestløpende ultraløper, Ragnar Nygård.

Nei, du kan ikke løpe sammen med andre, men om du vil starte sesongen med å løpe alene, som på forsidebidlet, kan du melde deg på Helgeløpet. Bildet er fra Follotrimmen, en av mange arrangører som har måtte endre program på grunn av koronakrisen. 
(Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no) 

Kick-start sesongen allerede nå

Helgeløpet er for alle. Og med gode værvarsler for hele sør-Norge, fra Trondheim til Kristiansand, kan dette være et godt alternativ for løpsmosjonister på alle nivåer og aldre som har lyst å kick-starte sesongen allerede nå. 

For de første Helgeløpene både melder du deg på i Løpskarusellens påmeldingsskjema og rapporterer resultatet i registreringsskjemaet på Lopskarusellen.no. 

Har du alledere meldt deg på – eller melder deg på – Løpskarusellen eller Vårkarusellen, betaler du ikke noe ekstra for disse to løpene. Resultatet inngår da selvsagt også i selve Løpskarusellen. Hvis du kun vil delta i Helgeløpet krysser du bare av i rubrikken «Jeg melder meg på et enkeltløp for kr 100». Ja, du må da gjerne løpe både lørdag og søndag om du ønsker det også. («Ta 2, betal for 1»). 

Påmelding

Resultatregistrering

Invitasjon til Run4life Løpskarusell 2020


Run4life / Sportsmanden

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Nyhet: Helgeløpene – 5 km og 10 km – Kick-start sesongen med virtuelt løp 21.-22.mars

Kommentarfeltet er stengt