HalvmaratonMaratonMarthe Katrine MyhreResultater

Marthe Katrine Myhre vant Midnight Sun Marathon

Ebrahim Abdulaziz aller raskest i 30-års jubileet

Bare uken etter at hun falt stygt og fullførte Birkebeinerløpet til andreplass med blodet silende fra begge knærne, vant Marthe Katrine Myhre Midnight Sun Marathon i Tromsø! (Forsidebildet, Marthe Katrine Myhre med Ishavskatedralen i bakgrunnen. FOTO: Truls Tiller / MSM sin Facebookside)

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Med den gode sluttiden 2.50.49 ble det en overlegen seier til Gjøvikjenta som løp for Lillehammer IF, foran syv utenlandske løpere fra syv forskjellige land!

For bare en uke siden ble Marthe Katrine Myhre nest best i Birkebeinerløpet med blodet rennene etter et stygt fall som gjorde at hun senere på kvelden måtte en tur til sykehuset på Lillehammer for å sy.
(FOTO: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

Nest beste norske kvinne var Siri Ness Evensmo på 9.plass på 3.25.18.

Ebrahim Abdulaziz fra Strindheim IL var aller raskest og vant maratondistansen på sterke 2.20.31, med Frew Brkineh, Lasse Finstad og Magnus Warvik på rekke og rad.

Topp 12 maraton (klikk på bildet for større versjon)

Tromsø-trippel på kvinnenes halvmaraton

Midnight Sun Marathon ble arrangert for 30.gang, og på halvmaraton ble det populært med tredobbelt til Tromsø med hjemmeseier til Yngvild Kaspersen fra Tromsø Løpeklubb på gode 1.16.44, foran Hilde Aders, også hun Tromsø-jente fra Kvæfjord IL, og Ina Hølland fra Tromsø Løpeklubb på den siste pallplassen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Yngvild Kaspersen løper mot mål som vinner av halvmaraton mens blomsterpiken venter i sentrum av Tromsø.
(FOTO: Truls Tiller / MSM sin Facebookside)

Mennenes halvmaraton ble vunnet av Håvard Fjærli fra Namdal Løpeklubb på meget steke 1.06.24, med Sture Andersen, Tromsø Løpeklubb og Stian Dyrseth, Bratsberg IL på de andre pallplassene.

Topp 12 halvmaraton (klikk på bildet for større versjon)

Alle resultater

Sportsmanden.no


Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -