Album fra Nøklevann Rundt

Bildeserie fra Nøklevann Rundt lørdag 13.oktober 2018

Klikk på bildene og du kan blad deg frem og tilbake gjennom hele bildeserien i stort format, eller se serien i små bilder i mosaikk-format under. 

Se også reportasjene fra løpet: Løyperekorder på 5km i Nøklevann Rundt og Hjemmeseier til Anders Gløersen

Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no – @sportsmand1

– Takk for at du følger Sportsmanden, som drives av idealisme uten lønnskostnader, faste inntekter eller sponsorer som et enkeltpersonforetak. Vi mottar heller ikke noe offentlig støtte, så skal vi kunne fortsette å produsere inspirerende reportasjer og bildeserier er vi avhengig av litt inntekter. Alle bidrag monner og verdsettes! Klikk her hvis du ønsker å støtte Sportsmanden. – Send mail til frode@sportsmanden.no hvis du ønsker å få tilsendt bilder. (Full størrelse, ferdig redigert i inntil 3 versjoner / bilder for kr 100 – flere i arkivet!) 

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)
0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)