Arvid MathiesenFolloTerrengløp

Fantastisk flott i Nesodden på langs

–Løypen er blant de fineste jeg har løpt!

«Hardhausen» er et terrengløp på 13,4 km – den lengste av tre alternativer under Nesodden på langs – som ble arrangert søndag 14.oktober. Interessant start fra den tidligere storløperen Sindre Buraas, som imidlertid måtte se seg slått av Sjur Prestsæter som vant på 52.12, foran Buraas på 53.57 og Lasse Gerhardsen på 54.45. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Elise Røer Drabløs fra Bækkelagets SK vant kvinnenes løp suverent på 1.02.09, nesten syv minutter foran Vibeke Tegneby fra Braasport, som på sin side bare var 15 sekunder foran Therese Ødegaard fra Oslofjord triatlon på tredjeplass. 

137 menn og 45 kvinner fullførte Hardhausen. I tillegg løp 91 den kortere 6km lange «Styrkeprøven» – som ble vunnet av Sondre Marthinsen fra Nesodden IF og Tara Marcussen fra Fjellstrand, mens 77 valgte «Bånn pinne» – som ble vunnet av Jon Auli fra Bækkelagets SK og Mari Baardseth fra Gjerpen Friidrett. 

VANT: Sjur Prestsæter i full fart gjennom skogen på Nesodden i flotte høstfarger og med nesten sommerlig temperatur. (Foto: Arrangøren Nesodden Friidrett sin Facebookside)
Sindre Buraas holder formen, men måtte se seg slått på Nesodden. (Foto: Arrangøren Nesodden Friidrett sin Facebookside)
Karine Jørgensen fra Hytteplan med Hytteplanmila sin trøye fra 2008 løp på 1.19.01. På lørdag går Hytteplanmila for 15.gang. Løpet er for lengst fulltegnet, med alle tre i Team Ingebrigtsen på startstreken. (Foto: Arrangøren Nesodden Friidrett sin Facebookside)

Løpsrapport på Tur og trening

Herlig, tenkte jeg i det jeg passerte målstreken og fikk en flott medalje om halsen. Dette hadde gått bedre enn forventet og hvilke herlig løype det var – kanskje en av de fineste jeg har løpt.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Ordene tilhører Arvid Mathiesen fra Team Sportsmanden, som ble nummer 18 i den litt utradisjonelle klasse M51-60 år på 1.30.48. 

Les hele rapporten fra løpet på bloggen Tur og trening her.
Arvid Mathiesen har løpt mange løp, men synes Nesodden på langs var et av de aller flotteste. (Foto: Arrangøren Nesodden Friidrett sin Facebookside)

Løypen er blant de fineste jeg har løpt!
(Arvid Mathiesen, fra bloggen Turogtrening)

 

Sportsmanden.no 

– Takk for at du følger Sportsmanden, som drives av idealisme uten lønnskostnader, faste inntekter eller sponsorer som et enkeltpersonforetak. Vi mottar heller ikke noe offentlig støtte, så skal vi kunne fortsette å produsere inspirerende reportasjer og bildeserier er vi avhengig av litt inntekter. Alle bidrag monner og verdsettes! Klikk her hvis du ønsker å støtte Sportsmanden

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -