Bjørn FretlandLøpingMaraton

Maratonmannen

Bjørn Fretland løper bare maraton. Men han løper mange. Maratonkarusellen i Bergen var Bjørn sitt 31. maraton på like mange måneder! Og det går som oftest fort også, med tider rundt 3 timer for den tidligere sprinteren. I Maratonkarusellens siste løp ble det 5.plass til slutt på 3.09.26.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Bjørn Fretland klar til start på Fana Stadion, til sitt 31.maratonløp på like mange måneder. Foto: Frode Monsen
Bjørn Fretland runder inne på Fana Stadion som sjettemann halvveis, men avanserte en plass i mål.
Foto: Maratonkarusellen/Jan Ringheim

På Jessheim for bare 14 dager siden ble det 11.plass på 3.02.27, kun slått av vinneren Helge Hafsås i klasse 45-49 år, akkurat som i Bergen. De er begge vestlendinger fra Sogn & Fjordane, Hafsås fra Olden og Fretland fra Øvre Årdal. Og de er begge særdeles ivrige maratonløpere.

Bjørn Fretland stormer mot mål i Oslo Maraton i august. Foto: Frode Monsen

Her viser Bjørn Fretland gamle sprinttakter da han spurtet i mål i Oslo Maraton på 2.56.59 tidligere i høst. Og over førstesiden i lokalavisen Sogn Avis etter Oslo Maraton i 2011, ble Fretland døpt til sitt «rette» navn (se bildet nedenfor). Det er imidlertid allerede mange maratonløp siden….

Maratonmannen Bjørn Fretland pryder førstesiden i Sogn Avis.
 
Sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -