MaratonSportsBloggenUtstyr

5 på norsk jord!

«Joda, kroppen tålte en siste kraftanstrengelse og jeg klarte målene mine i Maratonkarusellen i Fana. Og peishyllen kan snart dekoreres med to nye, fine plaketter.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Sportsmandens redaktør kan stolt holde opp fem fingre etter at han for første gang har fullført 5 maraton på norsk jord.
Foto: Sportsmanden

For nå jeg har klart både «5 på norsk jord» og «Hytteplanken» for første gang, attpåtil i samme året. Begge disse er milepæler som jeg tidligere trodde lå langt utenfor min rekkevidde. Men grenser er til for å brytes, og mål er til for å nås. For jeg har lært meg å ikke sette for store begrensninger i livet. Vi klarer mer enn vi tror, i hvert fall når det gjelder løping og idrett,» skriver Sportsmandens redaktør  på bloggen.

Les resten på SportsBloggen

Sportsmandens redaktør er halvveis i årets 6.maratonløp. Bare 21,1 km igjen nå, så er sesongen over.
Foto: Maratonkarusellens hjemmeside/Jan Ringheim


Antrekk
: Jeg løp med Adidas Adizero Boston 3, 2XU termo thights, Swix racer trøye med en tynn Devold ullsinglet under, og de nye Johaug-hanskene (liner) i merinoull (se øverste bildet og ingressbildet) under de gamle, røde vindvottene. Alt sammen holdt mål i kuldegradene i Bergen, (litt verre med redaktøren selv, kanskje) selv om jeg var litt tynnkledd på armene.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden kommer tilbake med nærmere omtale av produkter under fanen Helse og trening / Utstyr.

Sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -