5 på norsk jord!

«Joda, kroppen tålte en siste kraftanstrengelse og jeg klarte målene mine i Maratonkarusellen i Fana. Og peishyllen kan snart dekoreres med to nye, fine plaketter.

Sportsmandens redaktør kan stolt holde opp fem fingre etter at han for første gang har fullført 5 maraton på norsk jord.
Foto: Sportsmanden

For nå jeg har klart både «5 på norsk jord» og «Hytteplanken» for første gang, attpåtil i samme året. Begge disse er milepæler som jeg tidligere trodde lå langt utenfor min rekkevidde. Men grenser er til for å brytes, og mål er til for å nås. For jeg har lært meg å ikke sette for store begrensninger i livet. Vi klarer mer enn vi tror, i hvert fall når det gjelder løping og idrett,» skriver Sportsmandens redaktør  på bloggen.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Les resten på SportsBloggen

Sportsmandens redaktør er halvveis i årets 6.maratonløp. Bare 21,1 km igjen nå, så er sesongen over.
Foto: Maratonkarusellens hjemmeside/Jan Ringheim


Antrekk
: Jeg løp med Adidas Adizero Boston 3, 2XU termo thights, Swix racer trøye med en tynn Devold ullsinglet under, og de nye Johaug-hanskene (liner) i merinoull (se øverste bildet og ingressbildet) under de gamle, røde vindvottene. Alt sammen holdt mål i kuldegradene i Bergen, (litt verre med redaktøren selv, kanskje) selv om jeg var litt tynnkledd på armene.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Sportsmanden kommer tilbake med nærmere omtale av produkter under fanen Helse og trening / Utstyr.

Sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!