Basistrening – nøkkelen til suksess?

Marit Bjørgen sa i fjor at basistrening var en viktig del av suksessen hennes de siste årene. Nå sier Therese Johaug at hun har trent mye basis og styrke før denne sesongen. Og Martin Johnsrud Sundby har også uttalt at basistrening er en svært viktig ingrediens i treningsarbeidet og fremgangen han har hatt. Også innen løping og andre idretter skal basistrening være viktig, og på treningssentrene er det mange ivrige mosjonister som tar “planken”, trener med slynge eller gjør andre øvelser for kjernemuskulaturen.

Men hva er egentlig basistrening?

Sportsmanden kommer til å teste ulike treningsøvelser og programmer fremover.

Denne artikkelen på trening.no
forklarer også litt nærmere om hva som menes med basistrening.

 

Bildet er hentet fra artikkelen som det linkes til på trening.no.

 

 Sportsmanden.no
0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)