Annonsebasert innholdHelse og trening

YT bidrar til å få max ut av treningen

Riktig kosthold til det stadig voksende treningsmarkedet har for lengst blitt big business. I det siste har det vært mye snakk om vannflasken som Therese Johaug «tilfeldigvis» drikker av når hun intervjues. Ulike ernæringsprodukter er aktive sponserer både av løp og av andre konkurranser, eller av enkeltutøvere. Jungelen og vrimmelen av treningstilskudd som du ikke bør unnvære, er store.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Et produkt som også er svært synlig i dette markedet, er Tine med sine YT-produkter. De har slått ganske godt an, etter at trauste Tine for noen år siden også satset på å ta sin del av dette attraktive og kjøpesterke markedet. YT har i flere år vært en av sponsorene i Birkebeinerrennet og har også vært offisiell leverandør av treningsernæring til Norges håndballforbund siden 2013

Tett på handballjentene

Med håndball-VM for døren, kjører Tine nå i gang en ny kampanje for sine YT-produkter, med en film som er ment å vise litt mer om hva YT står for:

– Håndballjentene bruker i dag YT på treninger og kamper. Med denne filmen ønsker vi å vise hvor hardt og intenst håndball er, ved å følge en treningsøkt fra flere av håndballjentenes perspektiv. Vi har fulgt Karoline Dyhre Breivang , Linn Jørum Sulland, Anja Hedin, Camilla Herrem, Isabel Blanco, Linn Gossé og Silje Solberg på en treningsøkt og spill 3 mot 3 med keeper, forklarer filmprodusenten selv.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Utviklet sammen med Toppidrettssenteret

TINE har hatt et samarbeid med Toppidrettssenteret i mange år, og det er gjennom dette samarbeidet og etter innspill fra ernæringsavdelingen ved Toppidrettssenteret at YT-serien er blitt til.

– Toppidrettssenterets ernæringsavdeling har høy fagekspertise på riktig kosthold i forbindelse med trening. De holder seg oppdatert på forskning innen idrettsernæring og har i tillegg mange års erfaring med å arbeide med toppidrettsutøvere, heter det videre i informasjonen fra TINE.

Viktigheten av riktig mat og drikke, før, under og etter trening er det som ligger til grunn for utviklingen av YT-produktene, og hensikten er å bidra til å få maksimalt ut av treningen, om du er eliteutøver eller ivrig mosjonist.

At et sunt kosthold er viktig, og ikke minst for idrettsutøvere som skal prestere, er hevet over enhver tvil. Så får det være opp til hver enkelt å vurdere om man oppnår den ønskede effekten av de ulike produkter og kosttilskudd.

YT har i flere år vært en av sponsorene til Birken. (Foto: Frode Monsen)
YT har i flere år vært en av sponsorene til Birken. (Foto: Frode Monsen)

 

 sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

2 thoughts on “YT bidrar til å få max ut av treningen

 • Washing machines and baths are some of the biggest culprits, as are swimming pools and
  pubs. Generally, moisture detection meters are
  used to detect such damages. Having a well protected
  roof will not only save your house from water
  damage but will also save you money on heating bills.

 • These are just some situations that can endanger the lives
  of people and these can be avoided if professional contractors are tasked to do the job as they are equipped with protective gear.
  So here are a few tips that could be helpful to start with.
  Water damage restoration services may include drying methods that
  use heat for quick evaporation of the areas and items of the home affected.

Kommentarfeltet er stengt