Helse og treningKosttilskuddProduktinnholdSportsmandens nettbutikk

Helseposten – Om naturlig sportsernæring og helseprodukter i eliteklassen

Synergy Wordwide selger sportsernæring og naturlige helse- og velværeprodukter basert på vitenskapelig forskning, rene produkter og strenge kvalitetskrav etter mal fra morselskapet Nature´s Sunshine – et av verdens største, beste og mest anerkjente helsekostforetak.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.
Selskapet var først ute med å produsere urter som kosttilskudd i kapsler. I mer enn 50 år har Nature´s Sunshine laget naturlige kosttilskudd til kunder i over 40 land, under mottoet:

«Share the Healing Power of Nature. We impact the world by creating meaningful service opportunities, and supporting charity programs that align closely with our cause.»

Synergy Wordwide er et datterselskap av Nature´s Sunshine og tilbyr mange av de samme produktene, basert på de samme strenge kravene til kvalitet og kontroll.

I Helsekosten, en serie programmer som denne høsten sendes på lokale tv-stasjoner, kan du bli bedre kjent med noen av Synergys fremste helseprodukter som både idrettsutøvere og andre kan ha stor glede og nytte av, presentert av mannen som har best kjennskap til disse i Norge. Vi gir en nærmere beskrivelse av noen av produktene her, og du kan se programmene i Helsekosten i sin helhet via link nederst i artikkelen. Vel møtt!

ProArgi9+ – L-Arginin kosttilskudd med verdens høyeste kvalitet, basert på Nobelprisvinnende forskning

«Flaggskipet» til Synergy er ProArgi9+, som er basert på Nobelprisvinnende forskning, etter at tre amerikanske forskere i 1998 oppdaget at nitrogenoksid er et signalmolekyl i hjerte- og karsystemet – som bidrar til å regulere det indre volumet og derigjennom også blodtrykket. Synergy sin patenterte sammensetning i ProArgi9+ øker kroppens produksjon av nitrogenoksid både raskt og betydelig, og hemmer også kraftig oksidering av LDL-kolesterol – det dårlige kolesterolet som bidrar til avleiring og plakk i blodårene våre, forteller Mads Østvang.

Østvang er mannen som tok Synergy til Norge, etter at han først hadde prøvd en rekke helsekostprodukter uten nevneverdig resultat, før han kom over Synergy og selv opplevde virkningene på egen kropp. I Helseposten forteller Østvang om produktene og sine erfaringer. Selv hadde han jobbet i 19 år i Politiet og også i Forsvaret. Han levde et aktivt liv, men i 1997 mistet han følelse i deler av kroppen. All energi forsvant, det eneste som hjalp var søvn og hvile. Den aktive karen fikk etter hvert påvist MS – multippel sklerose.

–Jeg prøvde mye kosttilskudd, men merket ikke bedring og ble ganske demotivert, forteller han. Da han fikk høre om Synergy visste han ikke om det var verdt å forsøke nye kosttilskudd av varierende kvalitet.

–Helt til jeg fikk høre om hvem som stod bak; Nature´s Sunshine.

Østvang dro faktisk over til USA, fikk omvisning, møtte ledelsen, og ble overbevist om at dette var verdt et forsøk. Og etter å ha brukt ProArgi9+ og de andre to produktene i V3-serien («de vitale 3», se lenger nede), ble Østvang gradvis bedre. Nå er han for lengst helt frisk og lever igjen et aktivt liv!

– Det er samhandlingen mellom ingrediensene som gjør at du får resultatene. Produktene kurerer ingenting, men gir kroppen optimal næring og tid til å reparere seg selv, forklarer Østvang, som følger opp med å presisere viktigheten av å tenke helhetlig helse – ikke minst å spise sunt og å trene. Å finne balansen.

– Og det er artigere å trene med produktene! tilføyer han.

Mads Østvang bruker V3 hele tiden, med hovedproduktet er ProArge9+, som består av en rekke ingredienser, der l´argenin er kjernen. Argenin er kanskje mest kjent for muskelbygging og potensmiddel, men har flere andre egenskaper også, ikke minst innenfor stressreduksjon. Stress er den kanskje viktigste årsaken til «folkesykdommen» høyt blodtrykk.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.
Østvang viser også til om en omfattende studie i Hamburg om årsakene til hjerte- og karsykdommer. Studien gikk over 23 år og involverte 75 leger og forskere – og konkluderte med at det var forholdet mellom to spesielle molekyler i blodet som var årsaken til om du fikk hjerte- og karsykdommer eller ikke, nemlig l´argenin og adma. Studien konkluderte med at dersom du har minst 160 ganger mer l´argenin enn adma i blodet, så får du ikke hjerte- og karsykdommer. Og en måte å oppnå dette på, er å øke l´argenin-nivået.

Det er også viktig at ingrediensen er av beste kvalitet. Synergy benytter alltid de ingrediensene, herunder plantebasert argenin, presiserer han.

Men hvilken nytte vil idrettsutøvere ha av å innta ProArge9+? –Det vil gi økt blodsirkulasjon, gi kroppen næring som kan være med på å støtte hjerte- og karsystemet og en god blodsirkulasjon, sier Østvang, som selv merker stor forskjell med og uten å bruke produktene.

Fakta om ProArgi-9+

Synergys fremste helseprodukt, ProArgi-9+, produseres ved hjelp av toppmoderne utstyr etter at råvarene har gjennomgått strenge testprosedyrer for kvalitetssikring. Hvert parti av ProArgi-9+ blir testet for forurensninger ned til trilliondels nøyaktighet. En av de viktigste bestanddelene i ProArgi-9+ er l-arginin, en forbindelse som studeres av mange forskere, og som kan bekrefte de helsemessige fordelene.

ProArgi-9+ inneholder også seks viktige vitaminer: Vitamin C, vitamin D3, vitamin K, vitamin B6, vitamin B12, og folsyre. Alle disse spiller en viktig rolle i å støtte kroppens generelle ytelse. Vitamin C støtter et normalt fungerende nervesystem og immunsystem, samtidig som det støtter opprettholdelsen av riktig energinivå og normal psykologisk funksjon. Vitamin B6, vitamin B12 og folsyre deler noen helsemessige fordeler med vitamin C, men støtter også dannelsen av røde blodceller og homocystein metabolisme. Vitamin K har flere fordeler isolert sett, som blant annet å støtte beinhelse og blodkoagulasjon.

Kombinasjonen av ingredienser i ProArgi-9+ ble omhyggelig formulert for å underbygge en eksepsjonelt god helse. Dette produktet er rent, potent og formulert for å hjelpe deg til å utløse potensialet ditt. (Fra Synergy sin hjemmeside)

Du kan kjøpe ProArgi9+ her

FORDELER

 • Leveres i porsjonsposer som er lette å ta med seg når man er på farten
 • Smaksatt med en forfriskende sitrussmak
 • Inneholder vitamin C, som støtter riktig funksjon av nervesystemet og immunsystemet
 • Inneholder vitamin K, som støtter beinhelse og blodkoagulasjon
 • Inneholder vitamin B6, vitamin B12 og folsyre, som støtter dannelsen av røde blodceller og homocystein metabolisme


  NØKKELINGREDIENSER:
 • L-arginin
 • L-citrullin
 • Folsyre
 • Vitaminer: C, D3, K, B6, B12

Mistify

De to andre produktene i V3 Combination Pack er Mistify og Phytolife.

Mistify er et konsentrat av bærsorter, særlig:

 • acai – verdens «superbær» som inneholder både omega 3, 6 og 9.
 • blåbær – hjelper mot synet
 • tranebær – bedrer urinveiene

Alle tre er sterke antioksidanter, som er stoffer som motvirker at kroppen «ruster» på grunn av såkalte frie radikaler, en viktig årsak til aldring. Antioksidanter bidrar altså til å hindre eller forsinke kroppens aldring, samt til generell motstandskraft og god helse også i form av å være rik på vitaminer.

Det anbefales å innta Mistify to ganger per dag, morgen og ettermiddag – men ikke innta det for sent , da det kan gi litt for mye energi som kan gjøre det vanskelig å få sove.

Phytolife

Det siste produktet som anbefales i V3 Combination pack er Phytolife.

Hovedingrediensen i dette produktet er klorofyll, i tillegg til blant annet peppermyntolje, byggress, vitaminer og mineraler.

Phytolife hjelper med den viktige syre-basebalansen i kroppen, og særlig i fordøyelses-tarmsystemet. Svært mange har et såkalt syredannende kosthold med særlig mye sukker. Med Phytolife oppnår en et mer basedannende og balansert kosthold.

Også dette produktet er basert på tidligere Nobelprisvinnende forskning, som viste at klorofyllmolekylet er nesten identisk med hemoglobinmolekylet – som danner våre røde blodceller og har som hovedoppgave å transportere oksygen rundt i kroppen. Phytolife skal hjelpe til med en bedre balanse med sammenheng mellom ph-verdi og oksygen, og hjelpe kroppen til balanse og å transportere oksygen ved sin basedannende effekt.

Mer grønt med Phytolife

Har du problemer med å innta nok frukt og grønt, vil også Phytolife hjelpe deg.

Peppermynteoljen trigger også produksjonen av sterkere magesyre. Phytolife har både en innvendig rensende effekt – og kan faktisk også brukes utvendig, direkte på huden, ved f.eks solbrenthet, forteller Mads Østvang.


«De vitale 3» – V3 Combination pack

Du kan kjøpe disse produktene hver for seg, men du kan også bestille ProArgi9+, Mistify og Phytolife samlet i kombinasjonen V3 Combination Pack. «Fantastiske produkter hver for seg, men sammen er de «de vitale 3» (forsidebildet).

Ved å innta disse tre produktene daglig, kan du hjelpe kroppen tilbake til balanse, bidra til en bedre helse og styrke kroppen på mer enn en måte.

Det ligger mye lagret i kroppens DNA. Det handler om å spille på lag med kroppen og å la kroppen utføre sine egne mirakler, avslutter Mads Østvang.

Se Helseposten her

Helseposten er en serie med «helseprogram som hjelper deg til å oppnå bedre helse og sunnhet».

«I denne program serien tar vi sikte på å opplyse deg som seer om naturlige metoder til en god helse og en bedre hverdag. Vi tar for oss temaer som påvirker oss alle i det daglige av sykdommer, ubalanser, smerter osv, og gir deg forslag på hvordan du med hjelp av våre eksperter kan hjelpe deg selv til din egen optimale helse og sunnhet. Vår visjon er å informere, lære og opplyse deg!» (Fra Helsekosten)

Her er programmene som sendes utover høsten på Trøndertv. Men du kan altså enda enklere se dem her. Vi starter med de to programmene som omhandler produktene i V3 Combination Pack. I det første programmet blir du bedre kjent med både ProArgi9+ og Mads Østvang, mens program to tar for seg produktene Mistify og Phytolife.

Det er også laget egne programmer for renselse og mikrobiomet/tarmhelse, samt et fjerde program om vektkontroll og trening. Vi kommer tilbake til disse litt senere.

God fornøyelse!

Helseposten ProArgi-9

Helseposten Mistify og PhytoLife 

.
Få produktkreditt som kunde

Alle kunder i Synergy kan også få fordeler av å spre budskapet videre om det man er fornøyd med. Sett inn din egen link før du videresender til familie og venner, eller poster på sosiale medier, så får du 16 % produktkreditt per kunde av det de handler for. Skulle tre personer kjøpe et produkt etter først å ha sett produktet via din kundelink, får du altså produktet til cirka halv pris (3 x 16 % = 48 % produktkreditt). Eller om seks personer følger ditt eksempel, så har du selv produktene tilnærmet gratis. Du finner linken som du selv kan dele ved hvert produkt og produktpakke når du selv har handlet. 

Vil du bli forhandler – spennende mulighet for de som vil legge ned litt ekstra

Sportsmanden er selv forhandler av Synergy sine produkter. Kjøper du kosttilskudd og helseprodukter via Sportsmandens «filial» i Synergy sin nettbutikk, får altså Sportsmanden et lite driftsbidrag. Så om du allerede kjøper multivitaminer, D-vitaminer, omega 3, magnesiumtilskudd, collagen, sportsdrikk eller andre produkter fra dagligvarebutikker, apotek eller andre tilbydere, så hvorfor ikke heller kjøpe dette fra Sportsmandens nettbutikk, og samtidig gi et lite bidrag til vårt idealistiske og ulønnede arbeid?

Du er hjertelig velkommen til å ta en titt på utvalget, og selv å prøve produktene!

Til Sportsmandens «filial» av Synergy-produkter

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -