LøpingSentrumsløpetTeam Sportsmanden

Fyldig tropp i Sentrumsløpet

Roger Thompson med årets tredje pers – Lasse Sørlund med sterk 4.plass!

Det var en fin og fyldig kontingent som representerte Team Sportsmanden i Sentrumsløpet i år, som ble arrangert lørdag 29.april i fint vårvær i hovedstaden.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Raskest var Roger Thompson med 34.43, som er en forbedring av persen satt i Vinterkarusellen tidligere i år med noen få sekunder. Roger tok også en sterk 8.plass i klassen.

Fint firkløver fra Team Sportsmanden. Steffan Aasli debuterte i den turkise trøyen, og Enebakk-kollega Roger Thompson, Lasse Sørlund og Roar Tomter ser også behersket optimistiske ut før start i Sentrumsløpet.

Men best plassering i klassen fikk Lasse Sørlund, som stadig gjør fremskritt i «del 2» av sin karriere og forbedret seg med rundt halvminuttet fra samme løp i fjor. Ikke verst når du løper i klasse 50-54 år. Tiden holdt til en sterk 4.plass i klassen.

– Personlig er jeg strålende fornøyd med Sentrumsløpet! Jeg har jo for vane å brenne mye krutt i starten, og da er Slottsbakken en utfordring. Jeg brukte Bøler-trøyene til Jon Ilseng og Trond Olav (Berg) til en kontrollert åpning. Disse pleier å ha kontroll, men ble litt bekymret da Trond Olav var foran i drøye 3 km. Men, fulgte planen, og sjekket ikke klokka før ved passering 3 km. Med 11-blank her, forsto jeg at det ville gå veien! Parkerte Trond Olav, og fra Monolitten var det bare å peise på nedover. Med 18.10 halvveis, hadde jeg et håp om 35-tallet. Jeg holdt uvanlig godt til meg å være, og hadde mellom 3.31 og 3.34 på km 7, 8 og 9. Trodde jeg var enda nærmere 36-blank, men er uansett veldig fornøyd med 36.05. ☺️  Nærmer meg nå pallen i klasse halvgamle gubber, og det blir målet neste gang, forteller Lasse Sørlund på SportsForum.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Les hele reportasjen på Team Sportsmanden sin hjemmeside

Marius Vedvik og Ragnhild Kvarberg vant

Aller raskest var førdianeren Marius Vedvik fra IL Gular, som vant Sentrumsløpet på 29.25.

Kvinnenes konkurranse ble vunnet av Ragnhild Kvarberg fra FIK Ren-Eng på 34.10.

Starten er gått for Sentrumsløpet 2017. Vinneren Marius Vedvik sees i Gular sin lett gjenkjennelige drakt med rød bukse midt i bildet. (Foto: Arrangørens Facebookside)

– Utrulig kjekt med seier i Sentrumsløpet i Oslo for første gang i dag på ny gateløpspers 29.25! Gratulerer også til mine gode klubbkamerata Bjørnar Sandnes Lillefosse og Per Svela med løp under 30 minutt og topplasseringar. Vi jobbar saman for å bli bedre. Tusen takk til alle som bidrar!  skrev Marius Vedvik selv på sin egen Facebookside etter seieren. 

Resultater fra Sentrumsløpet

 

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -