FolloLøpingSkiLøpet

Solberg og Solheimdal slo til i SkiLøpet

Alle gode ting var tre for Ski sin sterke løper

EB3A1741
ENDELIG: Der satt den! Håvard Solberg har lenge hatt som sitt mål å kunne løpe først nedover gågaten mot mål som vinner av SkiLøpet. (Alle bilder: Trond T. Hansen / Sportsmanden)

-Det store målet er å vinne Skiløpet! Ordene tilhører Håvard Solberg, og ble uttalt før løpet både i fjor og i forfjor. Men begge gangene kom det gode løpere og snøt Ski sin lokale stjerne for konfekten på hjemmebane. Helt til nå. Alle gode ting var nemlig tre (eller fire) da Solberg endelig gikk helt til topps i SkiLøpet på lørdag med vinnertiden 32.55. Hågen Urseth fra FIK Ren-Eng fulgte nærmest på 33.09, mens Mads Bigum Johansen, en annen løper som ofte er med i teten i løp i Follo, tok tredjeplassen på 33.14.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

På damesiden var det debutanten Live Solheimdal fra SK Vidar, årets norgesmester på 10.000m, som vant på første forsøk på 37.59, visstnok etter en feilløping også, foran fjorårsvinneren Marit Haslie fra Tjalve (39.16). Kun to kvinner løp under 40 minutter i den ikke helt lette traséen, med Sigrun Gjølberg fra Ås IL som tredje raskest og beste lokale løper på 41.40.

EB3A1917
VANT: Live Solheimdal er en av landets mest lovende – og beste – langdistanseløpere, med NM-gull på 10.000m i sommer som foreløpig høydepunkt i karrieren.

Håvard Solberg er kjent for sine rakettstarter i Follotrimmen, der han vel er ubeseiret de gangene han har stilt til start. Men det er ikke så ofte at den tidligere fotballspilleren fra Ski konkurrerer.

– Nå løper jeg ett løp hvert annet år, sa han før starten av nettopp SkiLøpet for tre år siden. Da var det John Christian Deighan Hanssen som lurte Solberg for seieren. Men etter to andreplasser, ble det altså en velfortjent tur til toppen av pallen denne gangen for karen fra Hebekk like utenfor Ski sentrum.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Flere sterke lokale profiler som veteranen Arne Post og unggutten Emil Wiig, som begge har gjort seg bemerket som henholdsvis totalvinner og klassevinner i Birkebeinertrippelen de to siste sesongene, fulgte på fjerde- og femteplass med henholdsvis 33.54 og 34.58. Post er for øvrig i toppform etter å ha perset på 10km i Norrköping Stadslopp for 14 dager siden på 32.50, da han for øvrig tok tilbake familierekorden fra storebror Jann. Når får vi se en duell mellom de to sterke brødrene? At Arne «bare» løp drøye minuttet saktere i SkiLøpet enn i rekordløpet sitt tyder på et meget sterkt løp, da flere anslår at SkiLøpet er rundt halvannet minutt tøffere enn de raskeste løypene.

EB3A1764
I STORFORM I: «Supermosjonisten» Arne Post, som er oppvokst på Langhus i Ski kommune.
EB3A1802
I STORFORM II: Den svært lovende og allsidige Emil Wiig fra Skimt Langrenn – også han løp på hjemmebane. Med en enda yngre løper fra Oppegård IL i hælene, kanskje enda et lite talent?

Årets mest prestisjefylte løp!

Vi lar oss også imponere av Team Sportsmandens bestemann på 10 km, veteranen Lasse Sørlund, som på hjemmebane slo til med 7.plass totalt på gode 37.14 og solid klasseseier i M50-54.

– Årets mest prestisjefylte løp, om du er fra Ski! skrev Sørlund på sin facebookside før løpet.

– Satser friskt og tar ryggen til Roger’n! (Thompson, red.anm). Det holder neppe helt inn… sa han også.

Men det holdt! For Roger Thompson ble henvist til 9.plass, 24 sekunder bak lagkameraten, som også klart slo en så sterk løper som Kolbotns Erik Blom-Dahl, som har både første-, andre- og tredjeplass i Oppegårdmila de tre siste årene på merittlisten. At Blom-Dahl endte bak Sørlund og helt nede på 17.plass, skyldes nok imidlertid en lei feilløping av en gruppe løpere som også inkluderte damevinner Live Solheimdal og den sterke Bøler-veteranen Jon Ilseng. I boligområdet ved drikkestasjonen etter 6km er det litt svingete, og er vaktene litt uoppmerksomme her kan man fort løpe feil. Nå fikk det heldigvis ikke noe å si for seierskampen hos kvinnene, men topp-10 plasseringene for gutta ble nok litt omrokkert som følge av dette.

EB3A0902
STERK DUO FRA TEAM SPORTSMANDEN: -Jeg tar ryggen til Roger, sa Lasse Sørlund. Som vinneren Håvard Solberg er Sørlund tidligere fotballspiller fra Ski. Og også for Lasse var dette kanskje årets viktigste løp. I hvert fall var det Roger Thompson (med solbriller) som tidlig måtte ta ryggen til Sørlund.

Lolland og Lind raskest på SkiLøpets 5km

5 kilometeren har etter hvert blitt omtrent like stor som hovedløpet 10km, kanskje på grunn av at den løypen nok er raskere enn mila, som delvis går i terrenget. Det ble en hard kamp om seieren mellom raske Ulrik Lolland fra Moss IL og Team Sportsmandens debutant for dagen; Ronny Losoa fra Vikersund. Til slutt var det Lolland som trakk det lengste strået og vant på 15.48, men også Losoa var nok en gang under 16 minutter på 15.58. Det var kun ett sekund bak tiden hans fra Hytteplantesten for noen uker siden, der Losoa også ble nummer to, da slått av fjorårets vinner av SkiLøpet, Andreas Myhre Sjurseth. Persen er for øvrig på 15.37, som Losoa har løpt på to ganger i år! Ganske jevn, med andre ord. Losoa brukte for øvrig SkiLøpet som oppkjøring til Kodalmila neste helg.

EB3A1112
VANT: Ulrik Lolland ser ut til å trives i Follo, og vant det andre løpet i Follotrimmen i år. Nå hadde han igjen tatt turen fra Moss og ble belønnet med 1500kr for seieren på 5km.
EB3A1116
STABILT GOD: Ronny Losoa gjør nesten aldri et dårlig løp og var igjen under 16 minutter. Karen som vanligvis løper for Modum FIK debuterte denne gangen for Team Sportsmanden, og tok en sterk 2.plass, mens Girmay Kflemaryan fra Eritrea og Tjalve etter hvert ble henvist til 3.plass.

Anne Johanne Lind fra Nydalens SK vant kvinnenes 5km på 17.47, foran Lene Sandem (18.06) og superveteran Synøve Brox, som 55 år gammel ble nummer tre totalt på 19.26. Første året SkiLøpet ble arrangert, i 2012, ble det for øvrig seier på 10 km til mor og sønn Brox, Håkon og Synøve, som begge vant en tur til Tokyo Marathon i førstepremie! Dermed ble plutselig Håkon litt tilfeldig maratonløper lenge for planlagt og deltok på distansen for Norge i EM i 2014 som en direkte konsekvens av hans deltakelse i SkiLøpet, og påfølgende kvalifisering i Tokyo på 2.21. Håkon overlot imidlertid til moren, som ble kåret til Årets veteranløper i fjor, å forsvare familiens ære i Skibyen denne gangen.

EB3A1642
VANT: Anne Johanne Lind var raskeste kvinne på 5 km.
EB3A1646
INNSPURT: Lena Sandem tok 2.plassen.
EB3A1674
SHOW: Jan Billy Aas shower og danser litt i målområdet etter sitt eget løp, til munterhet og glede for både tilskuere og løpere…
EB3A1686
Synøve Brox ser i hvert fall ut til å like dansetrinnene til Jan Billy, der hun løper i mål til 3.plass på kvinnenes 5km.

Og nok en gang hadde arrangørene, løpegruppen SkiLøperne, rigget til fest i Ski sentrum. Som vanlig både profesjonelt og entusiastisk utført, dog med en liten skjønnhetsflekk for feilløpingen.
Vel blåst uansett!

Resultater

Se liste over de 30 beste fra hvert kjønn på begge distanser under bildeserien!

EB3A0881
I TET: Hågen Urseth tok tidlig føringen i løpet, mens den vanligvis så startraske Håvard Solberg la seg noe mer avventende bak denne gangen, her sammen med tredje- og fjerdemann i mål, Mads B. Johansen og Arne Post.
EB3A0898
Den sterke triatleten fra «nabobyen» Kolbotn, Erik Blom-Dahl, i fint driv og langt fremme i feltet, enn så lenge.
EB3A0923
Sportsmandens Østfold-reporter Roar Tomter har fast oppgave som fartsholder for 40-minutter. Denne gangen gjorde et vondt lår han skeptisk før start, men som vanlig holdt Tomter både avtale og tiden til mål. Nest beste dame Marit Haslie har for øvrig åpnet ganske rolig i rygg på Tomter. «Det var ikke særlig behagelig de siste 2km, men klarte meg helt greit. Artig å komme inn på 40 blank uten å justere farten siste kilometer», sa han etterpå.
EB3A0960
Ringreven Vidar Nilsen har begynt å røre på seg igjen. Riktignok bare som fartsholder foreløpig, men se ikke bort fra at en av Norges mestvinnende NM-veteraner på maraton dukker opp i Oslo om 14 dager. Her har han i hvert fall tilsynelatende full kontroll, mens gruppen rundt ham, med Team Sportsmandens Dag Hjerpseth (325) i spissen, satser på å klare å snike seg under 45 minutter. Vil de klare det?
EB3A1134
Over til 5km, der tidligere omtalte Jan Billy Aas drar på Pål Endal. Sistnevnte hadde mest å gi mot slutten og ble nummer 7 totalt på 18.10, mens Aas ble nummer 13 på 19.21.
EB3A1142
UNG OG LOVENDE: Maja Ellefsrud fra Nesodden IF løper i klasse 12-13 år. Hun ble likevel nummer 4 totalt på 19.46, på plassen bak den 42 år eldre Synøve Brox.
EB3A1151
SPENNVIDDE: Mer aldersmessig spennvidde her, der superveteran og motbakke-entusiast Christian Prestegård får god pes av en adskillig yngre løper. Prestegård vant klasse 60-64 år på 21.15.
EB3A1201
Mange ungdommer stilte opp på 5 km.
EB3A1285
Ellen Falch koser seg i det fine sommerværet, som det alltid er under SkiLøpet.
EB3A1630
Over til innspurten, der Simen Nieuwlaat igjen lager litt show med en kraftspurt.
EB3A1783
Harde tak og frisk spurt mellom disse to også.
EB3A1794
Mens Hanne Gro Korsvold fra Oslofjord Triatlon ser ut til å ha litt å gå på.
EB3A1816
Martin Søbye Fjelstad fra Ski Håndball 2004 spurter friskt.
EB3A1861
SPREKT: Egil Røysem fra DNB løper på 26.53 i klasse 65-69 år.
EB3A1866
Så kommer Ski-gutten Lasse Sørlund mot mål til en sterk 7.plass og klasseseier på 10km i «årets viktigste løp».
EB3A1875
Litt show og ablegøyer fra denne karen også.
EB3A1915
Mens den sterke superveteranen Rune Eriksen fra Ryggejoggen imponerer igjen og vinner klasse 55-59 år overlegent på sterke 37.53! det er hele 6.43 foran nummer 2 i klassen, som for øvrig er fartsholder Vidar Nilsen…
EB3A1930
Øystein Lie er oppvokst noen hundre meter fra Ski sentrum. Broren til den litt mer kjente Kristin Lie, Norges mestvinnende triatlet, holder formen godt og ble nummer 19 totalt på 38.11.
EB3A1950
Deltakelsen er stor fra lokale idrettslag, som er med å setter farge på arrangementet.
EB3A1968
Marit Haslie har hatt en fin sesong etter skadeproblemene i fjor. Her spurter hun side om side mot mål med en løper fra 5km. Mens 10km-løperne hadde røde startnumre, var det blå farge på startnumrene på 5km.
EB3A1979
Team Sportsmandens Øistein Røisland tar andreplassen i M50-54 bak klubbkompis Lasse Sørlund, men slår rutinerte Tero Paivarinne i spurten.
EB3A2028
Sunniva Brask Ramstad og Julie Haugen Høitomt side om side mot mål på 5km.
EB3A2067
PÅ PALLEN: Så kommer Sigrun Gjølberg fra nabokommunen Ås spurtende inn til 3.plass på kvinnenes 10km.
EB3A2146
Jo, han klarte det! Dag Hjerpseth løp fra fartsholder Vidar Nilsen mot slutten og spurtet sterkt til 44.19 og 8.plass av 45 i klasse M45.
EB3A2163
5-ÅRS JUBILEUM: SkiLøpet markerte sitt lille jubileum med tekst på t-skjortene. Så får vi bare håpe at det blir 5 nye år og 10-års jubileum også etter hvert.
EB3A2175
Liten og stor i frisk og synkron spurt.
EB3A2182
GLEDE: To glade damer fra 5km med Heidi Gilberg til venstre løper hånd i hånd mot mål, mens Elin Ones spurter inn til 10.plass på milen ved siden av.
EB3A2228
MOR OG DATTER: Lena Renate Kvist og Silje Kvist Ødegård er så glade for å løpe over mål sammen.
EB3A2240
Therese Dyrnes (t.v.) og Tiril Bjørnevoll Trosdahl har kun noen meter igjen av sine 5 km.
EB3A2248
Ingrid Solbakk blir nummer 2 av 26 kvinner i klasse 35-39 år på 10 km.
EB3A2273
NR 1: Tone Nordang Pettersen fra Løpeskjørt.no
EB3A2282
Den sterke veteranen Lill Eriksen fra Joggekameratene vinner kvinnenes 10 km i klasse 55-59 år på 48.36.
EB3A2302
SkiLøperne mobiliserte svært mange som driftige funksjonærer, så det var ikke like mange som fikk anledning til å løpe selv. Geir Andre Olsen var imidlertid en av de heldige fra arrangørgruppen som selv fikk løpe.
EB3A2311
Ballongfører med sekk og stang: De var ikke helt lette å løpe med, disse svære skiltene som fartsholderne hadde. Rutinerte Tim Bennett klarte brasene bra, men 50-minutters gruppen var ikke veldig stor ved målgang. Terje Holtet (t.h.) fikk imidlertid den hjelpen han trengte til å komme 10 sekunder under 50-minutter i mål.
EB3A2389
SPREK 70-ÅRING: Mariann Stenbakk hadde ingen konkurranse i klasse 70-74 år, men den spreke damen fra Moss har faktisk flere kvinner bak seg enn foran seg på resultatlisten på 10 km! Hun ble nr 56 av 118 deltakere.
EB3A2414
Uvanlig målgang: Mot mål med skoene i hendene…
EB3A2450
Full innsats her!
EB3A2481
Ingvild Moe Mæhlum og junior viser ekte idrettsglede!
EB3A2562
Spreke, godt voksne damer fra Joggekameratene; Turid Malmo Knutsen, Lill Eriksen, Alvide Dancke og Anne-Berit Skoghus.
EB3A2572
STEMNING PÅ TORGET: Det lades opp til premieutdeling.
EB3A2583
Live Solheimdal vinker til publikum etter seier på 10km, med Marit Haslie og Sigrun Gjølberg på andre- og tredjeplass.
EB3A2585
PALLDAMENE: det vanket sjekker på 2500 kr, 1000 kr og 750 kr til de tre beste på den lengste distansen.
EB3A2590
SÅ ER DET GUTTA SIN TUR: Motsatt rekkefølge for de tre beste her, med vinner Håvard Solberg til høyre, andremann Hågen Urseth i midten og Mads Bigum Johansen til venstre. Det vanket sjekker på dem også.
EB3A2598
PALLEN 5KM: Fra venstre Anne Johanne Lind (nr 1), Lene Sandem (nr 2) og Synøve Brox (nr 3), Girmay Kflemaryam (nr 3), Ronny Losoa (nr 2) og Ulrik Lolland (nr 1) som alle får litt heder og ære.

Alle bilder: Trond T. Hansen / Sportsmanden

Finn ditt bilde

Sportsmanden var offisiell fotograf for arrangørene og vi har nå lagt ut over 1500 bilder i et eget album med de aller fleste løperne i SkLøpet 2016, som også vil bli å finne på løpets hjemmeside.

Bildene finner du HER.

SkiLøpet 10 km menn – topp 30 (250 totalt)

Pls Stnr Navn Klasse Klubb/Lag/Bedrift Offisiell Tid Bak Nettotid Detaljer
1 388 Håvard Solberg (NOR) M 35-39 TEAM SOLBERG 00:32:55 +00:00 00:32:54 [+]
2 396 Hågen Urseth (NOR) M 23-34 FIK REN-ENG 00:33:09 +00:14 00:33:08 [+]
3 798 Mads B Johansen (NOR) M 23-34 TJALVE 00:33:14 +00:19 00:33:13 [+]
4 391 Arne Post (NOR) M 23-34 OPPEGÅRD IL/TEAM UNITED BAKERI 00:33:54 +00:59 00:33:53 [+]
5 333 Emil Wiig (NOR) M 16-17 SKIMT LANGRENN 00:34:58 +02:03 00:34:56 [+]
6 268 Sondre Bjørnstad (NOR) M 16-17 SKITEAM FOLLO/NESODDEN IF 00:35:38 +02:43 00:35:36 [+]
7 199 Lasse Sørlund (NOR) M 50-54 TEAM SPORTSMANDEN 00:37:14 +04:19 00:37:13 [+]
8 357 Jon Nordahl Didriksen (NOR) M 45-49 00:37:36 +04:41 00:37:36 [+]
9 50 Roger Thompson (NOR) M 40-44 DRIV IL / TEAM SPORTSMANDEN 00:37:38 +04:43 00:37:36 [+]
10 339 Jon Ilseng (NOR) M 45-49 BØLER IF FRIIDRETT 00:37:39 +04:44 00:37:36 [+]
11 316 Øyvind Sveen (NOR) M 20-22 NMBUI LANGRENN/LØPLABBET 00:37:40 +04:45 00:37:39 [+]
12 161 Michael Mebrhatu (NOR) M Ukjent 00:37:50 +04:55 00:37:39 [+]
13 377 Rune Eriksen (NOR) M 55-59 RYGGEJOGGEN 00:37:56 +05:01 00:37:53 [+]
14 348 Oskar Axelsson (NOR) M 14-15 OPPEGÅRD IL 00:38:02 +05:07 00:38:00 [+]
15 372 Martin Hansen (NOR) M 23-34 TEAM HANSEN 00:38:06 +05:11 00:38:04 [+]
16 206 Hans Homb (NOR) M 23-34 TECHNIP NORGE 00:38:08 +05:13 00:38:05 [+]
17 747 Erik Blom-Dahl (NOR) M 40-44 KOLBOTN IL TRIATLON/TEAM MERID 00:38:13 +05:18 00:38:10 [+]
18 353 Øystein Lie (NOR) M 40-44 PGS BIL 00:38:14 +05:19 00:38:11 [+]
19 774 Kjetil Sandem (NOR) M 23-34 NORLOCONSULT BIL 00:38:27 +05:32 00:38:23 [+]
20 344 Morten Dahl (NOR) M 40-44 DACHSER 00:38:30 +05:35 00:38:26 [+]
21 269 Geir Gjessing (NOR) M 20-22 SPORTSKLUBBEN RYE 00:38:46 +05:51 00:38:44 [+]
22 304 Henrik Opsand (NOR) M 18-19 SKIMT 00:39:03 +06:08 00:39:01 [+]
23 290 Morten Rotnes (NOR) M 40-44 SMAALENENE SYKKEL 00:39:22 +06:27 00:39:19 [+]
24 153 Børge Andreassen (NOR) M 40-44 FOLLO SK 00:39:23 +06:28 00:39:20 [+]
25 387 Øistein Røisland (NOR) M 50-54 TEAM SPORTSMANDEN 00:39:28 +06:33 00:39:24 [+]
26 762 Paivarinne Tero Markus (NOR) M 40-44 SK VIDAR 00:39:29 +06:34 00:39:26 [+]
27 383 Svein Brage Husdal (NOR) M 45-49 DRØBAK-FROGN IL 00:39:44 +06:49 00:39:40 [+]
28 156 Mathias Haakon Vaugelade Berg (NOR) M 23-34 ARENDAL TRIATHLON 00:39:51 +06:56 00:39:47 [+]
29 58 Martin Lindhardt Birkelid (NOR) M 23-34 TEAM ISBJØRN 00:39:53 +06:58 00:39:49 [+]
30 749 Erlend Bolle (NOR) M 35-39 OPPEGÅRD IL 00:39:59 +07:04 00:39:53 [+]

SkiLøpet 10 km kvinner – topp 30 (118 totalt)

1 751 Live Solheimdal (NOR) K 20-22 SK VIDAR 00:38:00 +00:00 00:37:59 [+]
2 340 Marit Haslie (NOR) K 23-34 TJALVE 00:39:20 +01:20 00:39:16 [+]
3 390 Sigrun Gjølberg (NOR) K 23-34 ÅS IL 00:41:44 +03:44 00:41:40 [+]
4 313 Guro Vassend (NOR) K 23-34 FOSSUM IF/LÖPLABBET 00:42:32 +04:32 00:42:26 [+]
5 775 Kaja Stabursvik (NOR) K 23-34 ÅS IL / TEAM SKIGO 00:43:47 +05:47 00:43:42 [+]
6 240 Ida Marie Pedersen (NOR) K 23-34 SKILØPERNE 00:44:00 +06:00 00:43:54 [+]
7 48 Ida Finstad (SWE) K 40-44 SKILØPERNE 00:44:07 +06:07 00:44:01 [+]
8 322 Kristin Sandeggen (NOR) K 20-22 00:44:42 +06:42 00:44:34 [+]
9 154 Elin Sophie Ones (NOR) K 23-34 FOPIL 00:45:14 +07:14 00:45:05 [+]
10 356 Ann-Louise Vålvannet (NOR) K 40-44 00:45:55 +07:55 00:45:44 [+]
11 334 Mia Kristine Wiig (NOR) K 14-15 SKIMT 00:46:10 +08:10 00:45:59 [+]
12 169 Merete Bolin (NOR) K 50-54 SKILØPERNE 00:46:13 +08:13 00:46:06 [+]
13 375 Kari Vik Eines (NOR) K 40-44 TOLLERNES IL 00:46:17 +08:17 00:46:06 [+]
14 21 Vivian Sørensen Lunde (NOR) K 35-39 HOLEKARUSELLEN 00:46:46 +08:46 00:46:25 [+]
15 192 Kine Teppen (NOR) K 23-34 STAMINA TRENING SKI 00:47:22 +09:22 00:47:08 [+]
16 294 Tove Gunnes Kozar (NOR) K 40-44 TRENINGSCAMP 00:47:32 +09:32 00:47:21 [+]
17 262 Ingrid Solbakk (NOR) K 35-39 00:48:02 +10:02 00:47:42 [+]
18 776 Christer Thomassen (NOR) K 23-34 00:48:26 +10:26 00:48:21 [+]
19 186 Kristin Overvaag (NOR) K 50-54 SVENSENGA SPORTSKLUBB 00:48:33 +10:33 00:48:22 [+]
20 336 Emilie Reinholdt (NOR) K 16-17 OPPEGÅRD IL 00:48:42 +10:42 00:48:28 [+]
21 45 Thea Skaar (NOR) K 23-34 00:48:47 +10:47 00:48:37 [+]
22 279 Lill Eriksen (NOR) K 55-59 JOGGEKAMERATENE 00:48:52 +10:52 00:48:36 [+]
23 200 Christine Johansen (NOR) K 23-34 00:49:17 +11:17 00:48:49 [+]
24 14 Mona Hegreberg Lillevik (NOR) K 35-39 00:49:47 +11:47 00:49:33 [+]
25 291 Eva Hasselgård (NOR) K 35-39 00:49:52 +11:52 00:49:21 [+]
26 137 Hanne Oustad (NOR) K 23-34 VISMA CONSULTING 00:50:16 +12:16 00:50:03 [+]
27 188 Janet Bredesen (NOR) K 45-49 EIDSVOLL 00:50:30 +12:30 00:50:17 [+]
28 113 Elisabeth Severinsen (NOR) K 40-44 LANGHUSRYPENE 00:50:43 +12:43 00:50:22 [+]
29 253 Vigdis Oddaker (NOR) K 40-44 00:51:07 +13:07 00:50:52 [+]
30 363 Anne Elisabeth Lund (NOR) K 45-49 AVANCIA SPORT CENTER 00:51:13 +13:13 00:50:48 [+]

SkiLøpet 5 km menn – topp 30 (117 totalt)

1 522 Ulrik Lolland (NOR) M 23-34 MOSS IL 00:15:48 +00:00 00:15:47 [+]
2 679 Ronny Losoa (NOR) M 35-39 TEAM SPORTSMANDEN 00:15:59 +00:11 00:15:58 [+]
3 745 Girmay Kflemaryam (ERI) M 23-34 TJALVE 00:16:44 +00:56 00:16:44 [+]
4 712 Dag Erik Molandsveen (NOR) M 23-34 MODUM FIK 00:17:00 +01:12 00:16:59 [+]
5 621 Simen Nieuwlaat (NOR) M 23-34 TEAM SPORT1 RYGGE 00:17:43 +01:55 00:17:42 [+]
6 622 Håkon Kruse Ludvigsen (NOR) M 23-34 FAGERHØY LEIRSKOLE 00:17:43 +01:55 00:17:42 [+]
7 763 Pål Endal (NOR) M 45-49 J03 SKI IL HÅNDBALL 00:18:10 +02:22 00:18:08 [+]
8 714 Mads Lolland (NOR) M 23-34 MOSS SKIKLUBB 00:18:30 +02:42 00:18:28 [+]
9 617 Magnus Sedeniussen (NOR) M 14-15 GJELLERÅSEN IF SKI 00:18:42 +02:54 00:18:40 [+]
10 705 Jørn Einar Pedersen (NOR) M 40-44 DRØBAK FROGN IL 00:18:59 +03:11 00:18:58 [+]
11 721 Erik Olaussen (NOR) M 12-13 NESODDEN IF 00:19:01 +03:13 00:19:00 [+]
12 606 Eskil Rød (NOR) M 10-11 OPPEGÅRD IL 00:19:11 +03:23 00:19:09 [+]
13 541 Jan Billy Aas (NOR) M 23-34 SKI IL HÅNDBALL J03 00:19:21 +03:33 00:19:20 [+]
14 645 Kenneth Aschehoug (NOR) M 35-39 JIL OSLO 00:19:55 +04:07 00:19:53 [+]
15 604 Magnus Nordum (NOR) M 23-34 00:20:06 +04:18 00:20:05 [+]
16 719 Mads Hjort-Larsen (NOR) M 12-13 NESODDEN 00:20:21 +04:33 00:20:19 [+]
17 736 Bjørn Harald Olstad (NOR) M 40-44 STOVNERKAMERATENE 00:20:39 +04:51 00:20:36 [+]
18 673 Jesper Swensson (NOR) M 12-13 00:21:08 +05:20 00:21:03 [+]
19 799 Christian Prestegård (NOR) M 60-64 KONDIS/IL FANARÅK 00:21:15 +05:27 00:21:13 [+]
20 595 Helge Horn (NOR) M 65-69 00:21:26 +05:38 00:21:23 [+]
21 681 Trond Godtland (NOR) M 40-44 SKI IL FOTBALL / FOLLO SK / TI 00:21:28 +05:40 00:21:24 [+]
22 572 Hermann Gjertsen (NOR) M 10-11 SKI MENINOS 00:21:54 +06:06 00:21:48 [+]
23 613 Karsten Ladstein (NOR) M 12-13 SKILØPERNE/TEAM SPORTSMANDEN 00:21:58 +06:10 00:21:55 [+]
24 720 Knut Ytrehus (NOR) M 50-54 SKI IL FRIIDRETT 00:22:03 +06:15 00:22:00 [+]
25 555 Erik Skaarnæs (NOR) M 40-44 SKI IL HÅNDBALL J03 00:22:04 +06:16 00:21:54 [+]
26 587 Dennis Lie (NOR) M 12-13 DRIV IL SKI 00:22:18 +06:30 00:22:17 [+]
27 701 Julius Leander Sættem (NOR) M 10-11 SKI MENINOS 00:22:20 +06:32 00:22:16 [+]
28 591 Einar Grue Langset (NOR) M 10-11 SKI MENINOS 00:22:25 +06:37 00:22:19 [+]
29 675 Ulrik Moger Finstad (NOR) M 12-13 SKI 00:22:29 +06:41 00:22:20 [+]
30 497 Elias Lunde (NOR) M 12-13 SKI IL 00:22:32 +06:44 00:22:29 [+

SkiLøpet 5 km kvinner – topp 30  (205 totalt)

1 680 Anne Johanne Lind (NOR) K 23-34 NYDALENS SK 00:17:47 +00:00 00:17:46 [+]
2 627 Lene Sandem (NOR) K 23-34 TORSHOV SPORT RUNNERS/IL I BUL 00:18:06 +00:19 00:18:05 [+]
3 611 Synøve Brox (NOR) K 55-59 SK VIDAR 00:19:26 +01:39 00:19:24 [+]
4 598 Maja Ellefsrud (NOR) K 12-13 NESODDEN IF 00:19:46 +01:59 00:19:45 [+]
5 561 Iselin Fagervik Salthe (NOR) K 16-17 OPPEGÅRD 00:22:01 +04:14 00:21:57 [+]
6 725 Ellinor Fossheim Solberg (NOR) K 10-11 TEAM SOLBERG 00:22:04 +04:17 00:22:02 [+]
7 738 Daniela Schäfer Olstad (CHE) K 23-34 OSI LANGRENN 00:22:05 +04:18 00:22:01 [+]
8 457 Beate Lysne (NOR) K 12-13 SKI HÅNDBALL JENTER 04 00:22:42 +04:55 00:22:38 [+]
9 500 Juni Mæle (NOR) K 12-13 SKI HÅNDBALL JENTER 04 00:22:43 +04:56 00:22:39 [+]
10 742 Malin Holmen Banken (NOR) K 16-17 NESODDEN IF 00:22:53 +05:06 00:22:51 [+]
11 651 Hedda Høntorp (NOR) K 12-13 OPPEGÅRD IL 00:23:38 +05:51 00:23:33 [+]
12 672 Vibeke Voldvik (NOR) K 23-34 00:23:40 +05:53 00:23:28 [+]
13 639 Ida M Myhre (NOR) K 12-13 GJELLERÅSEN IF 00:23:47 +06:00 00:23:45 [+]
14 558 Eirin Sørlie (NOR) K 23-34 00:23:57 +06:10 00:23:44 [+]
15 539 Agnes Kvam Aarsand (NOR) K 12-13 SKI IL HÅNDBALL J03 00:24:00 +06:13 00:23:46 [+]
16 657 Nora Jordbru (NOR) K 12-13 SKI IL FOTBALL 00:24:18 +06:31 00:24:07 [+]
17 530 Sofie Vik (NOR) K 12-13 SKI IL HÅNDBALL J03 00:24:20 +06:33 00:24:05 [+]
18 534 Andrea Nettum Breivik (NOR) K 12-13 SKI IL HÅNDBALL J03 00:24:31 +06:44 00:24:17 [+]
19 709 Hanne Gro Korsvold (NOR) K 35-39 OSLOFJORD TRIATLON 00:24:39 +06:52 00:24:33 [+]
20 761 Eli Jorunn Kleven (NOR) K 40-44 ÅS IL 00:24:42 +06:55 00:24:29 [+]
21 476 Mari Brenden (NOR) K 10-11 SKI HÅNDBALL J06 00:24:44 +06:57 00:24:39 [+]
22 688 Eve Vangsnes Bergli (NOR) K 40-44 SKILØPERNE 00:24:51 +07:04 00:24:43 [+]
23 652 Malin Høntorp (NOR) K 10-11 OPPEGÅRD IL 00:24:59 +07:12 00:24:53 [+]
24 708 Kristine Farholm (NOR) K 23-34 DELOITTE BIL 00:25:34 +07:47 00:25:32 [+]
25 656 Ellen Falch (NOR) K 23-34 EINERVEIEN 00:25:40 +07:53 00:25:24 [+]
26 412 Henriette Skari (NOR) K 12-13 SKILØPERNE 00:25:40 +07:53 00:25:33 [+]
27 585 Kamilla Schneider (NOR) K 40-44 SMEDSRUD BARNEHAGE 00:25:56 +08:09 00:25:47 [+]
28 682 Rønnaug Madslien (NOR) K 55-59 00:26:06 +08:19 00:25:59 [+]
29 602 Maria Ingvaldsen (NOR) K 12-13 00:26:16 +08:29 00:25:59 [+]
30 495 Pernille Skonnord Hansen (NOR) K 12-13 SKI HÅNDBALL JENTER 04 00:26:16 +08:29 00:26:05 [+
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -