Solberg og Solheimdal slo til i SkiLøpet

Alle gode ting var tre for Ski sin sterke løper

EB3A1741
ENDELIG: Der satt den! Håvard Solberg har lenge hatt som sitt mål å kunne løpe først nedover gågaten mot mål som vinner av SkiLøpet. (Alle bilder: Trond T. Hansen / Sportsmanden)

-Det store målet er å vinne Skiløpet! Ordene tilhører Håvard Solberg, og ble uttalt før løpet både i fjor og i forfjor. Men begge gangene kom det gode løpere og snøt Ski sin lokale stjerne for konfekten på hjemmebane. Helt til nå. Alle gode ting var nemlig tre (eller fire) da Solberg endelig gikk helt til topps i SkiLøpet på lørdag med vinnertiden 32.55. Hågen Urseth fra FIK Ren-Eng fulgte nærmest på 33.09, mens Mads Bigum Johansen, en annen løper som ofte er med i teten i løp i Follo, tok tredjeplassen på 33.14.

På damesiden var det debutanten Live Solheimdal fra SK Vidar, årets norgesmester på 10.000m, som vant på første forsøk på 37.59, visstnok etter en feilløping også, foran fjorårsvinneren Marit Haslie fra Tjalve (39.16). Kun to kvinner løp under 40 minutter i den ikke helt lette traséen, med Sigrun Gjølberg fra Ås IL som tredje raskest og beste lokale løper på 41.40.

EB3A1917
VANT: Live Solheimdal er en av landets mest lovende – og beste – langdistanseløpere, med NM-gull på 10.000m i sommer som foreløpig høydepunkt i karrieren.

Håvard Solberg er kjent for sine rakettstarter i Follotrimmen, der han vel er ubeseiret de gangene han har stilt til start. Men det er ikke så ofte at den tidligere fotballspilleren fra Ski konkurrerer.

– Nå løper jeg ett løp hvert annet år, sa han før starten av nettopp SkiLøpet for tre år siden. Da var det John Christian Deighan Hanssen som lurte Solberg for seieren. Men etter to andreplasser, ble det altså en velfortjent tur til toppen av pallen denne gangen for karen fra Hebekk like utenfor Ski sentrum.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Flere sterke lokale profiler som veteranen Arne Post og unggutten Emil Wiig, som begge har gjort seg bemerket som henholdsvis totalvinner og klassevinner i Birkebeinertrippelen de to siste sesongene, fulgte på fjerde- og femteplass med henholdsvis 33.54 og 34.58. Post er for øvrig i toppform etter å ha perset på 10km i Norrköping Stadslopp for 14 dager siden på 32.50, da han for øvrig tok tilbake familierekorden fra storebror Jann. Når får vi se en duell mellom de to sterke brødrene? At Arne «bare» løp drøye minuttet saktere i SkiLøpet enn i rekordløpet sitt tyder på et meget sterkt løp, da flere anslår at SkiLøpet er rundt halvannet minutt tøffere enn de raskeste løypene.

EB3A1764
I STORFORM I: «Supermosjonisten» Arne Post, som er oppvokst på Langhus i Ski kommune.
EB3A1802
I STORFORM II: Den svært lovende og allsidige Emil Wiig fra Skimt Langrenn – også han løp på hjemmebane. Med en enda yngre løper fra Oppegård IL i hælene, kanskje enda et lite talent?

Årets mest prestisjefylte løp!

Vi lar oss også imponere av Team Sportsmandens bestemann på 10 km, veteranen Lasse Sørlund, som på hjemmebane slo til med 7.plass totalt på gode 37.14 og solid klasseseier i M50-54.

– Årets mest prestisjefylte løp, om du er fra Ski! skrev Sørlund på sin facebookside før løpet.

– Satser friskt og tar ryggen til Roger’n! (Thompson, red.anm). Det holder neppe helt inn… sa han også.

Men det holdt! For Roger Thompson ble henvist til 9.plass, 24 sekunder bak lagkameraten, som også klart slo en så sterk løper som Kolbotns Erik Blom-Dahl, som har både første-, andre- og tredjeplass i Oppegårdmila de tre siste årene på merittlisten. At Blom-Dahl endte bak Sørlund og helt nede på 17.plass, skyldes nok imidlertid en lei feilløping av en gruppe løpere som også inkluderte damevinner Live Solheimdal og den sterke Bøler-veteranen Jon Ilseng. I boligområdet ved drikkestasjonen etter 6km er det litt svingete, og er vaktene litt uoppmerksomme her kan man fort løpe feil. Nå fikk det heldigvis ikke noe å si for seierskampen hos kvinnene, men topp-10 plasseringene for gutta ble nok litt omrokkert som følge av dette.

EB3A0902
STERK DUO FRA TEAM SPORTSMANDEN: -Jeg tar ryggen til Roger, sa Lasse Sørlund. Som vinneren Håvard Solberg er Sørlund tidligere fotballspiller fra Ski. Og også for Lasse var dette kanskje årets viktigste løp. I hvert fall var det Roger Thompson (med solbriller) som tidlig måtte ta ryggen til Sørlund.

Lolland og Lind raskest på SkiLøpets 5km

5 kilometeren har etter hvert blitt omtrent like stor som hovedløpet 10km, kanskje på grunn av at den løypen nok er raskere enn mila, som delvis går i terrenget. Det ble en hard kamp om seieren mellom raske Ulrik Lolland fra Moss IL og Team Sportsmandens debutant for dagen; Ronny Losoa fra Vikersund. Til slutt var det Lolland som trakk det lengste strået og vant på 15.48, men også Losoa var nok en gang under 16 minutter på 15.58. Det var kun ett sekund bak tiden hans fra Hytteplantesten for noen uker siden, der Losoa også ble nummer to, da slått av fjorårets vinner av SkiLøpet, Andreas Myhre Sjurseth. Persen er for øvrig på 15.37, som Losoa har løpt på to ganger i år! Ganske jevn, med andre ord. Losoa brukte for øvrig SkiLøpet som oppkjøring til Kodalmila neste helg.

EB3A1112
VANT: Ulrik Lolland ser ut til å trives i Follo, og vant det andre løpet i Follotrimmen i år. Nå hadde han igjen tatt turen fra Moss og ble belønnet med 1500kr for seieren på 5km.
EB3A1116
STABILT GOD: Ronny Losoa gjør nesten aldri et dårlig løp og var igjen under 16 minutter. Karen som vanligvis løper for Modum FIK debuterte denne gangen for Team Sportsmanden, og tok en sterk 2.plass, mens Girmay Kflemaryan fra Eritrea og Tjalve etter hvert ble henvist til 3.plass.

Anne Johanne Lind fra Nydalens SK vant kvinnenes 5km på 17.47, foran Lene Sandem (18.06) og superveteran Synøve Brox, som 55 år gammel ble nummer tre totalt på 19.26. Første året SkiLøpet ble arrangert, i 2012, ble det for øvrig seier på 10 km til mor og sønn Brox, Håkon og Synøve, som begge vant en tur til Tokyo Marathon i førstepremie! Dermed ble plutselig Håkon litt tilfeldig maratonløper lenge for planlagt og deltok på distansen for Norge i EM i 2014 som en direkte konsekvens av hans deltakelse i SkiLøpet, og påfølgende kvalifisering i Tokyo på 2.21. Håkon overlot imidlertid til moren, som ble kåret til Årets veteranløper i fjor, å forsvare familiens ære i Skibyen denne gangen.

EB3A1642
VANT: Anne Johanne Lind var raskeste kvinne på 5 km.
EB3A1646
INNSPURT: Lena Sandem tok 2.plassen.
EB3A1674
SHOW: Jan Billy Aas shower og danser litt i målområdet etter sitt eget løp, til munterhet og glede for både tilskuere og løpere…
EB3A1686
Synøve Brox ser i hvert fall ut til å like dansetrinnene til Jan Billy, der hun løper i mål til 3.plass på kvinnenes 5km.

Og nok en gang hadde arrangørene, løpegruppen SkiLøperne, rigget til fest i Ski sentrum. Som vanlig både profesjonelt og entusiastisk utført, dog med en liten skjønnhetsflekk for feilløpingen.
Vel blåst uansett!

Resultater

Se liste over de 30 beste fra hvert kjønn på begge distanser under bildeserien!

EB3A0881
I TET: Hågen Urseth tok tidlig føringen i løpet, mens den vanligvis så startraske Håvard Solberg la seg noe mer avventende bak denne gangen, her sammen med tredje- og fjerdemann i mål, Mads B. Johansen og Arne Post.
EB3A0898
Den sterke triatleten fra «nabobyen» Kolbotn, Erik Blom-Dahl, i fint driv og langt fremme i feltet, enn så lenge.
EB3A0923
Sportsmandens Østfold-reporter Roar Tomter har fast oppgave som fartsholder for 40-minutter. Denne gangen gjorde et vondt lår han skeptisk før start, men som vanlig holdt Tomter både avtale og tiden til mål. Nest beste dame Marit Haslie har for øvrig åpnet ganske rolig i rygg på Tomter. «Det var ikke særlig behagelig de siste 2km, men klarte meg helt greit. Artig å komme inn på 40 blank uten å justere farten siste kilometer», sa han etterpå.
EB3A0960
Ringreven Vidar Nilsen har begynt å røre på seg igjen. Riktignok bare som fartsholder foreløpig, men se ikke bort fra at en av Norges mestvinnende NM-veteraner på maraton dukker opp i Oslo om 14 dager. Her har han i hvert fall tilsynelatende full kontroll, mens gruppen rundt ham, med Team Sportsmandens Dag Hjerpseth (325) i spissen, satser på å klare å snike seg under 45 minutter. Vil de klare det?
EB3A1134
Over til 5km, der tidligere omtalte Jan Billy Aas drar på Pål Endal. Sistnevnte hadde mest å gi mot slutten og ble nummer 7 totalt på 18.10, mens Aas ble nummer 13 på 19.21.
EB3A1142
UNG OG LOVENDE: Maja Ellefsrud fra Nesodden IF løper i klasse 12-13 år. Hun ble likevel nummer 4 totalt på 19.46, på plassen bak den 42 år eldre Synøve Brox.
EB3A1151
SPENNVIDDE: Mer aldersmessig spennvidde her, der superveteran og motbakke-entusiast Christian Prestegård får god pes av en adskillig yngre løper. Prestegård vant klasse 60-64 år på 21.15.
EB3A1201
Mange ungdommer stilte opp på 5 km.
EB3A1285
Ellen Falch koser seg i det fine sommerværet, som det alltid er under SkiLøpet.
EB3A1630
Over til innspurten, der Simen Nieuwlaat igjen lager litt show med en kraftspurt.
EB3A1783
Harde tak og frisk spurt mellom disse to også.
EB3A1794
Mens Hanne Gro Korsvold fra Oslofjord Triatlon ser ut til å ha litt å gå på.
EB3A1816
Martin Søbye Fjelstad fra Ski Håndball 2004 spurter friskt.
EB3A1861
SPREKT: Egil Røysem fra DNB løper på 26.53 i klasse 65-69 år.
EB3A1866
Så kommer Ski-gutten Lasse Sørlund mot mål til en sterk 7.plass og klasseseier på 10km i «årets viktigste løp».
EB3A1875
Litt show og ablegøyer fra denne karen også.
EB3A1915
Mens den sterke superveteranen Rune Eriksen fra Ryggejoggen imponerer igjen og vinner klasse 55-59 år overlegent på sterke 37.53! det er hele 6.43 foran nummer 2 i klassen, som for øvrig er fartsholder Vidar Nilsen…
EB3A1930
Øystein Lie er oppvokst noen hundre meter fra Ski sentrum. Broren til den litt mer kjente Kristin Lie, Norges mestvinnende triatlet, holder formen godt og ble nummer 19 totalt på 38.11.
EB3A1950
Deltakelsen er stor fra lokale idrettslag, som er med å setter farge på arrangementet.
EB3A1968
Marit Haslie har hatt en fin sesong etter skadeproblemene i fjor. Her spurter hun side om side mot mål med en løper fra 5km. Mens 10km-løperne hadde røde startnumre, var det blå farge på startnumrene på 5km.
EB3A1979
Team Sportsmandens Øistein Røisland tar andreplassen i M50-54 bak klubbkompis Lasse Sørlund, men slår rutinerte Tero Paivarinne i spurten.
EB3A2028
Sunniva Brask Ramstad og Julie Haugen Høitomt side om side mot mål på 5km.
EB3A2067
PÅ PALLEN: Så kommer Sigrun Gjølberg fra nabokommunen Ås spurtende inn til 3.plass på kvinnenes 10km.
EB3A2146
Jo, han klarte det! Dag Hjerpseth løp fra fartsholder Vidar Nilsen mot slutten og spurtet sterkt til 44.19 og 8.plass av 45 i klasse M45.
EB3A2163
5-ÅRS JUBILEUM: SkiLøpet markerte sitt lille jubileum med tekst på t-skjortene. Så får vi bare håpe at det blir 5 nye år og 10-års jubileum også etter hvert.
EB3A2175
Liten og stor i frisk og synkron spurt.
EB3A2182
GLEDE: To glade damer fra 5km med Heidi Gilberg til venstre løper hånd i hånd mot mål, mens Elin Ones spurter inn til 10.plass på milen ved siden av.
EB3A2228
MOR OG DATTER: Lena Renate Kvist og Silje Kvist Ødegård er så glade for å løpe over mål sammen.
EB3A2240
Therese Dyrnes (t.v.) og Tiril Bjørnevoll Trosdahl har kun noen meter igjen av sine 5 km.
EB3A2248
Ingrid Solbakk blir nummer 2 av 26 kvinner i klasse 35-39 år på 10 km.
EB3A2273
NR 1: Tone Nordang Pettersen fra Løpeskjørt.no
EB3A2282
Den sterke veteranen Lill Eriksen fra Joggekameratene vinner kvinnenes 10 km i klasse 55-59 år på 48.36.
EB3A2302
SkiLøperne mobiliserte svært mange som driftige funksjonærer, så det var ikke like mange som fikk anledning til å løpe selv. Geir Andre Olsen var imidlertid en av de heldige fra arrangørgruppen som selv fikk løpe.
EB3A2311
Ballongfører med sekk og stang: De var ikke helt lette å løpe med, disse svære skiltene som fartsholderne hadde. Rutinerte Tim Bennett klarte brasene bra, men 50-minutters gruppen var ikke veldig stor ved målgang. Terje Holtet (t.h.) fikk imidlertid den hjelpen han trengte til å komme 10 sekunder under 50-minutter i mål.
EB3A2389
SPREK 70-ÅRING: Mariann Stenbakk hadde ingen konkurranse i klasse 70-74 år, men den spreke damen fra Moss har faktisk flere kvinner bak seg enn foran seg på resultatlisten på 10 km! Hun ble nr 56 av 118 deltakere.
EB3A2414
Uvanlig målgang: Mot mål med skoene i hendene…
EB3A2450
Full innsats her!
EB3A2481
Ingvild Moe Mæhlum og junior viser ekte idrettsglede!
EB3A2562
Spreke, godt voksne damer fra Joggekameratene; Turid Malmo Knutsen, Lill Eriksen, Alvide Dancke og Anne-Berit Skoghus.
EB3A2572
STEMNING PÅ TORGET: Det lades opp til premieutdeling.
EB3A2583
Live Solheimdal vinker til publikum etter seier på 10km, med Marit Haslie og Sigrun Gjølberg på andre- og tredjeplass.
EB3A2585
PALLDAMENE: det vanket sjekker på 2500 kr, 1000 kr og 750 kr til de tre beste på den lengste distansen.
EB3A2590
SÅ ER DET GUTTA SIN TUR: Motsatt rekkefølge for de tre beste her, med vinner Håvard Solberg til høyre, andremann Hågen Urseth i midten og Mads Bigum Johansen til venstre. Det vanket sjekker på dem også.
EB3A2598
PALLEN 5KM: Fra venstre Anne Johanne Lind (nr 1), Lene Sandem (nr 2) og Synøve Brox (nr 3), Girmay Kflemaryam (nr 3), Ronny Losoa (nr 2) og Ulrik Lolland (nr 1) som alle får litt heder og ære.

Alle bilder: Trond T. Hansen / Sportsmanden

Finn ditt bilde

Sportsmanden var offisiell fotograf for arrangørene og vi har nå lagt ut over 1500 bilder i et eget album med de aller fleste løperne i SkLøpet 2016, som også vil bli å finne på løpets hjemmeside.

Bildene finner du HER.

SkiLøpet 10 km menn – topp 30 (250 totalt)

PlsStnrNavnKlasseKlubb/Lag/BedriftOffisiell TidBakNettotidDetaljer
1388Håvard Solberg (NOR)M 35-39TEAM SOLBERG00:32:55+00:0000:32:54[+]
2396Hågen Urseth (NOR)M 23-34FIK REN-ENG00:33:09+00:1400:33:08[+]
3798Mads B Johansen (NOR)M 23-34TJALVE00:33:14+00:1900:33:13[+]
4391Arne Post (NOR)M 23-34OPPEGÅRD IL/TEAM UNITED BAKERI00:33:54+00:5900:33:53[+]
5333Emil Wiig (NOR)M 16-17SKIMT LANGRENN00:34:58+02:0300:34:56[+]
6268Sondre Bjørnstad (NOR)M 16-17SKITEAM FOLLO/NESODDEN IF00:35:38+02:4300:35:36[+]
7199Lasse Sørlund (NOR)M 50-54TEAM SPORTSMANDEN00:37:14+04:1900:37:13[+]
8357Jon Nordahl Didriksen (NOR)M 45-4900:37:36+04:4100:37:36[+]
950Roger Thompson (NOR)M 40-44DRIV IL / TEAM SPORTSMANDEN00:37:38+04:4300:37:36[+]
10339Jon Ilseng (NOR)M 45-49BØLER IF FRIIDRETT00:37:39+04:4400:37:36[+]
11316Øyvind Sveen (NOR)M 20-22NMBUI LANGRENN/LØPLABBET00:37:40+04:4500:37:39[+]
12161Michael Mebrhatu (NOR)M Ukjent00:37:50+04:5500:37:39[+]
13377Rune Eriksen (NOR)M 55-59RYGGEJOGGEN00:37:56+05:0100:37:53[+]
14348Oskar Axelsson (NOR)M 14-15OPPEGÅRD IL00:38:02+05:0700:38:00[+]
15372Martin Hansen (NOR)M 23-34TEAM HANSEN00:38:06+05:1100:38:04[+]
16206Hans Homb (NOR)M 23-34TECHNIP NORGE00:38:08+05:1300:38:05[+]
17747Erik Blom-Dahl (NOR)M 40-44KOLBOTN IL TRIATLON/TEAM MERID00:38:13+05:1800:38:10[+]
18353Øystein Lie (NOR)M 40-44PGS BIL00:38:14+05:1900:38:11[+]
19774Kjetil Sandem (NOR)M 23-34NORLOCONSULT BIL00:38:27+05:3200:38:23[+]
20344Morten Dahl (NOR)M 40-44DACHSER00:38:30+05:3500:38:26[+]
21269Geir Gjessing (NOR)M 20-22SPORTSKLUBBEN RYE00:38:46+05:5100:38:44[+]
22304Henrik Opsand (NOR)M 18-19SKIMT00:39:03+06:0800:39:01[+]
23290Morten Rotnes (NOR)M 40-44SMAALENENE SYKKEL00:39:22+06:2700:39:19[+]
24153Børge Andreassen (NOR)M 40-44FOLLO SK00:39:23+06:2800:39:20[+]
25387Øistein Røisland (NOR)M 50-54TEAM SPORTSMANDEN00:39:28+06:3300:39:24[+]
26762Paivarinne Tero Markus (NOR)M 40-44SK VIDAR00:39:29+06:3400:39:26[+]
27383Svein Brage Husdal (NOR)M 45-49DRØBAK-FROGN IL00:39:44+06:4900:39:40[+]
28156Mathias Haakon Vaugelade Berg (NOR)M 23-34ARENDAL TRIATHLON00:39:51+06:5600:39:47[+]
2958Martin Lindhardt Birkelid (NOR)M 23-34TEAM ISBJØRN00:39:53+06:5800:39:49[+]
30749Erlend Bolle (NOR)M 35-39OPPEGÅRD IL00:39:59+07:0400:39:53[+]

SkiLøpet 10 km kvinner – topp 30 (118 totalt)

1751Live Solheimdal (NOR)K 20-22SK VIDAR00:38:00+00:0000:37:59[+]
2340Marit Haslie (NOR)K 23-34TJALVE00:39:20+01:2000:39:16[+]
3390Sigrun Gjølberg (NOR)K 23-34ÅS IL00:41:44+03:4400:41:40[+]
4313Guro Vassend (NOR)K 23-34FOSSUM IF/LÖPLABBET00:42:32+04:3200:42:26[+]
5775Kaja Stabursvik (NOR)K 23-34ÅS IL / TEAM SKIGO00:43:47+05:4700:43:42[+]
6240Ida Marie Pedersen (NOR)K 23-34SKILØPERNE00:44:00+06:0000:43:54[+]
748Ida Finstad (SWE)K 40-44SKILØPERNE00:44:07+06:0700:44:01[+]
8322Kristin Sandeggen (NOR)K 20-2200:44:42+06:4200:44:34[+]
9154Elin Sophie Ones (NOR)K 23-34FOPIL00:45:14+07:1400:45:05[+]
10356Ann-Louise Vålvannet (NOR)K 40-4400:45:55+07:5500:45:44[+]
11334Mia Kristine Wiig (NOR)K 14-15SKIMT00:46:10+08:1000:45:59[+]
12169Merete Bolin (NOR)K 50-54SKILØPERNE00:46:13+08:1300:46:06[+]
13375Kari Vik Eines (NOR)K 40-44TOLLERNES IL00:46:17+08:1700:46:06[+]
1421Vivian Sørensen Lunde (NOR)K 35-39HOLEKARUSELLEN00:46:46+08:4600:46:25[+]
15192Kine Teppen (NOR)K 23-34STAMINA TRENING SKI00:47:22+09:2200:47:08[+]
16294Tove Gunnes Kozar (NOR)K 40-44TRENINGSCAMP00:47:32+09:3200:47:21[+]
17262Ingrid Solbakk (NOR)K 35-3900:48:02+10:0200:47:42[+]
18776Christer Thomassen (NOR)K 23-3400:48:26+10:2600:48:21[+]
19186Kristin Overvaag (NOR)K 50-54SVENSENGA SPORTSKLUBB00:48:33+10:3300:48:22[+]
20336Emilie Reinholdt (NOR)K 16-17OPPEGÅRD IL00:48:42+10:4200:48:28[+]
2145Thea Skaar (NOR)K 23-3400:48:47+10:4700:48:37[+]
22279Lill Eriksen (NOR)K 55-59JOGGEKAMERATENE00:48:52+10:5200:48:36[+]
23200Christine Johansen (NOR)K 23-3400:49:17+11:1700:48:49[+]
2414Mona Hegreberg Lillevik (NOR)K 35-3900:49:47+11:4700:49:33[+]
25291Eva Hasselgård (NOR)K 35-3900:49:52+11:5200:49:21[+]
26137Hanne Oustad (NOR)K 23-34VISMA CONSULTING00:50:16+12:1600:50:03[+]
27188Janet Bredesen (NOR)K 45-49EIDSVOLL00:50:30+12:3000:50:17[+]
28113Elisabeth Severinsen (NOR)K 40-44LANGHUSRYPENE00:50:43+12:4300:50:22[+]
29253Vigdis Oddaker (NOR)K 40-4400:51:07+13:0700:50:52[+]
30363Anne Elisabeth Lund (NOR)K 45-49AVANCIA SPORT CENTER00:51:13+13:1300:50:48[+]

SkiLøpet 5 km menn – topp 30 (117 totalt)

1522Ulrik Lolland (NOR)M 23-34MOSS IL00:15:48+00:0000:15:47[+]
2679Ronny Losoa (NOR)M 35-39TEAM SPORTSMANDEN00:15:59+00:1100:15:58[+]
3745Girmay Kflemaryam (ERI)M 23-34TJALVE00:16:44+00:5600:16:44[+]
4712Dag Erik Molandsveen (NOR)M 23-34MODUM FIK00:17:00+01:1200:16:59[+]
5621Simen Nieuwlaat (NOR)M 23-34TEAM SPORT1 RYGGE00:17:43+01:5500:17:42[+]
6622Håkon Kruse Ludvigsen (NOR)M 23-34FAGERHØY LEIRSKOLE00:17:43+01:5500:17:42[+]
7763Pål Endal (NOR)M 45-49J03 SKI IL HÅNDBALL00:18:10+02:2200:18:08[+]
8714Mads Lolland (NOR)M 23-34MOSS SKIKLUBB00:18:30+02:4200:18:28[+]
9617Magnus Sedeniussen (NOR)M 14-15GJELLERÅSEN IF SKI00:18:42+02:5400:18:40[+]
10705Jørn Einar Pedersen (NOR)M 40-44DRØBAK FROGN IL00:18:59+03:1100:18:58[+]
11721Erik Olaussen (NOR)M 12-13NESODDEN IF00:19:01+03:1300:19:00[+]
12606Eskil Rød (NOR)M 10-11OPPEGÅRD IL00:19:11+03:2300:19:09[+]
13541Jan Billy Aas (NOR)M 23-34SKI IL HÅNDBALL J0300:19:21+03:3300:19:20[+]
14645Kenneth Aschehoug (NOR)M 35-39JIL OSLO00:19:55+04:0700:19:53[+]
15604Magnus Nordum (NOR)M 23-3400:20:06+04:1800:20:05[+]
16719Mads Hjort-Larsen (NOR)M 12-13NESODDEN00:20:21+04:3300:20:19[+]
17736Bjørn Harald Olstad (NOR)M 40-44STOVNERKAMERATENE00:20:39+04:5100:20:36[+]
18673Jesper Swensson (NOR)M 12-1300:21:08+05:2000:21:03[+]
19799Christian Prestegård (NOR)M 60-64KONDIS/IL FANARÅK00:21:15+05:2700:21:13[+]
20595Helge Horn (NOR)M 65-6900:21:26+05:3800:21:23[+]
21681Trond Godtland (NOR)M 40-44SKI IL FOTBALL / FOLLO SK / TI00:21:28+05:4000:21:24[+]
22572Hermann Gjertsen (NOR)M 10-11SKI MENINOS00:21:54+06:0600:21:48[+]
23613Karsten Ladstein (NOR)M 12-13SKILØPERNE/TEAM SPORTSMANDEN00:21:58+06:1000:21:55[+]
24720Knut Ytrehus (NOR)M 50-54SKI IL FRIIDRETT00:22:03+06:1500:22:00[+]
25555Erik Skaarnæs (NOR)M 40-44SKI IL HÅNDBALL J0300:22:04+06:1600:21:54[+]
26587Dennis Lie (NOR)M 12-13DRIV IL SKI00:22:18+06:3000:22:17[+]
27701Julius Leander Sættem (NOR)M 10-11SKI MENINOS00:22:20+06:3200:22:16[+]
28591Einar Grue Langset (NOR)M 10-11SKI MENINOS00:22:25+06:3700:22:19[+]
29675Ulrik Moger Finstad (NOR)M 12-13SKI00:22:29+06:4100:22:20[+]
30497Elias Lunde (NOR)M 12-13SKI IL00:22:32+06:4400:22:29[+

SkiLøpet 5 km kvinner – topp 30  (205 totalt)

1680Anne Johanne Lind (NOR)K 23-34NYDALENS SK00:17:47+00:0000:17:46[+]
2627Lene Sandem (NOR)K 23-34TORSHOV SPORT RUNNERS/IL I BUL00:18:06+00:1900:18:05[+]
3611Synøve Brox (NOR)K 55-59SK VIDAR00:19:26+01:3900:19:24[+]
4598Maja Ellefsrud (NOR)K 12-13NESODDEN IF00:19:46+01:5900:19:45[+]
5561Iselin Fagervik Salthe (NOR)K 16-17OPPEGÅRD00:22:01+04:1400:21:57[+]
6725Ellinor Fossheim Solberg (NOR)K 10-11TEAM SOLBERG00:22:04+04:1700:22:02[+]
7738Daniela Schäfer Olstad (CHE)K 23-34OSI LANGRENN00:22:05+04:1800:22:01[+]
8457Beate Lysne (NOR)K 12-13SKI HÅNDBALL JENTER 0400:22:42+04:5500:22:38[+]
9500Juni Mæle (NOR)K 12-13SKI HÅNDBALL JENTER 0400:22:43+04:5600:22:39[+]
10742Malin Holmen Banken (NOR)K 16-17NESODDEN IF00:22:53+05:0600:22:51[+]
11651Hedda Høntorp (NOR)K 12-13OPPEGÅRD IL00:23:38+05:5100:23:33[+]
12672Vibeke Voldvik (NOR)K 23-3400:23:40+05:5300:23:28[+]
13639Ida M Myhre (NOR)K 12-13GJELLERÅSEN IF00:23:47+06:0000:23:45[+]
14558Eirin Sørlie (NOR)K 23-3400:23:57+06:1000:23:44[+]
15539Agnes Kvam Aarsand (NOR)K 12-13SKI IL HÅNDBALL J0300:24:00+06:1300:23:46[+]
16657Nora Jordbru (NOR)K 12-13SKI IL FOTBALL00:24:18+06:3100:24:07[+]
17530Sofie Vik (NOR)K 12-13SKI IL HÅNDBALL J0300:24:20+06:3300:24:05[+]
18534Andrea Nettum Breivik (NOR)K 12-13SKI IL HÅNDBALL J0300:24:31+06:4400:24:17[+]
19709Hanne Gro Korsvold (NOR)K 35-39OSLOFJORD TRIATLON00:24:39+06:5200:24:33[+]
20761Eli Jorunn Kleven (NOR)K 40-44ÅS IL00:24:42+06:5500:24:29[+]
21476Mari Brenden (NOR)K 10-11SKI HÅNDBALL J0600:24:44+06:5700:24:39[+]
22688Eve Vangsnes Bergli (NOR)K 40-44SKILØPERNE00:24:51+07:0400:24:43[+]
23652Malin Høntorp (NOR)K 10-11OPPEGÅRD IL00:24:59+07:1200:24:53[+]
24708Kristine Farholm (NOR)K 23-34DELOITTE BIL00:25:34+07:4700:25:32[+]
25656Ellen Falch (NOR)K 23-34EINERVEIEN00:25:40+07:5300:25:24[+]
26412Henriette Skari (NOR)K 12-13SKILØPERNE00:25:40+07:5300:25:33[+]
27585Kamilla Schneider (NOR)K 40-44SMEDSRUD BARNEHAGE00:25:56+08:0900:25:47[+]
28682Rønnaug Madslien (NOR)K 55-5900:26:06+08:1900:25:59[+]
29602Maria Ingvaldsen (NOR)K 12-1300:26:16+08:2900:25:59[+]
30495Pernille Skonnord Hansen (NOR)K 12-13SKI HÅNDBALL JENTER 0400:26:16+08:2900:26:05[+
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!