Finn ditt bilde fra SkiLøpet

Se eget album med over 1500 bilder fra løpsfesten

Sportsmanden var offisiell samarbeidspartner og fotograf for SkiLøpet i år. Vi har nå lagt ut en stor bildeserie med over 1500 bilder fra løpet, både av 5km (blå startnumre) og 10km (røde startnumre). Du kan nå gå inn og finne ditt eget bilde fra løpet. Og i motsetning til marathon-photos.com, kondis.no og andre “hoffleverandører” og fotografer, så er det helt GRATIS for deltakerne å laste ned, kopiere eller bruke bildene fra Sportsmanden sitt album fra SkiLøpet til eget privat formål! Men vi blir veldig glade hvis dere krediterer Foto: Sportsmanden.no ved bruk på Facebook og i sosiale medier.

Albumet fra SkiLøpet finner du her. 

Alle bildene er tatt av vår fotograf Trond T. Hansen

EB3A1950
Sportsmanden har nå lagt ut over 1500 bilder fra SkiLøpet.

Se også reportasjen fra Skiløpet på Sportsmanden. 

 

Sportsmanden.no 

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)