BirkenLangrenn

Vil du gå FredagsBirken for Sportsmanden?

Sportsmanden deler ut to gratisbilletter til rennet

Har du lyst å prøve deg i FredagsBirken? Sportsmanden er stolt samarbeidspartner for Birken og vi deler nå ut to gratis startplasser til rennet.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
SAMSUNG CSC
Birken Skifestival er mer enn bare Birkebeinerrennet. Nå har du sjansen til å gå FredagsBirken for Team Sportsmanden, helt gratis. (Foto: Frode Monsen)

FredagsBirken går i akkurat de samme, flotte løypene som Birkebeinerrennet dagen etterpå. Så hvis du ikke er en veldig erfaren langrennsløper som har deltatt i Birken de siste årene, må du oftest stille langt bak i rekkene dersom du skal gå Birkebeinerrennet på lørdagen, med mindre du deltar i et seedeingrenn først. Men stiller du i FredagsBirken, kan du selv velge pulje og du vil sannsynligvis få langt bedre spor og forhold enn om du stiller langt bak i rekkene på hovedrennet. Selv om dette ikke var tilfellet i fjor, grunnet et plutselig væromslag. Men i de foregående årene har gjerne FredagsBirken hatt både bedre vær og forhold, og for to år siden da selve Birkebeinerrennet avlyst, hadde FredagsBirken hatt flotte forhold dagen før.

20160123_151628
Midtfjellskoia og Røde Kors hytten er et landemerke i Birken – i all slags vær. (Foto: Frode Monsen)
SAMSUNG CSC
Nrk sin langrennskommentator Jann Post slet seg gjennom FredagsBirken i fjor. Nå kan du gjøre det samme, for Team Sportsmanden. (Foto: Frode Monsen)
SAMSUNG CSC
Arvid Mathiesen kom seg også til mål i FredagsBirken i fjor og skrev denne rapporten etterpå. (Foto: Frode Monsen)

Så hvorfor ikke først gå FredagsBirken 18.mars, for deretter å oppleve folkefesten i Birkebeinerrennet dagen etterpå som tilskuer?

Hvis du vil være med i trekningen av to gratisbilletter til FredagsBirken for Team Sportsmanden, så må du melde deg inn i Team Sportsmanden på Facebook, hvis du ikke allerede er medlem. Det er helt gratis og uforpliktende å være medlem. Så er det bare å melde din interesse ved en kommenter under selve saken på Facebooksiden til Sportsmanden eller i gruppen Team Sportsmanden – eller i kommentarfeltet under denne artikkelen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Vi trekker ut de to heldige vinnerne fredag (selvsagt) 12. februar.

Premien har en verdi på 1.075 – 1.475 kroner, som er påmeldingsavgiften for FredagsBirken.

Hva er Team Sportsmanden og hva skal til for å bli medlem? 

SAMSUNG CSC
Gå FredagsBirken på fredag (!) og opplev folkefesten under Birkebeinerrennet som tilskuer dagen etterpå. (Foto: Frode Monsen)

Se tidligere reportasjer fra FredagsBirken her:

Glipptak og freske fraspark i FredagsBirken

Rapport fra FredagsBirken i 2014

Rapport fra Birken skifestival og FredagsBirken fra 2012 på SportsBloggen 

Leif Arne Müller
HISTORISKE: FredagsBirken ble arrangert for første gang i 2012. Da ble seieren delt mellom kompisene Leif Arne Müller og…
FredagsBirken2012_Torgeir-Mikkelsen-nr1
…Torgeir Mikkelsen. Begge var full av lovord om rennet og anbefalte FredagsBirken på det varmeste, da vi traff på dem som engasjerte tilskuere i Birkebeinerrennet dagen etterpå. (Foto: Frode Monsen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -