Vil du gå FredagsBirken for Sportsmanden?

Sportsmanden deler ut to gratisbilletter til rennet

Har du lyst å prøve deg i FredagsBirken? Sportsmanden er stolt samarbeidspartner for Birken og vi deler nå ut to gratis startplasser til rennet.

SAMSUNG CSC
Birken Skifestival er mer enn bare Birkebeinerrennet. Nå har du sjansen til å gå FredagsBirken for Team Sportsmanden, helt gratis. (Foto: Frode Monsen)

FredagsBirken går i akkurat de samme, flotte løypene som Birkebeinerrennet dagen etterpå. Så hvis du ikke er en veldig erfaren langrennsløper som har deltatt i Birken de siste årene, må du oftest stille langt bak i rekkene dersom du skal gå Birkebeinerrennet på lørdagen, med mindre du deltar i et seedeingrenn først. Men stiller du i FredagsBirken, kan du selv velge pulje og du vil sannsynligvis få langt bedre spor og forhold enn om du stiller langt bak i rekkene på hovedrennet. Selv om dette ikke var tilfellet i fjor, grunnet et plutselig væromslag. Men i de foregående årene har gjerne FredagsBirken hatt både bedre vær og forhold, og for to år siden da selve Birkebeinerrennet avlyst, hadde FredagsBirken hatt flotte forhold dagen før.

Annonse (Klikk på bildet for info)
20160123_151628
Midtfjellskoia og Røde Kors hytten er et landemerke i Birken – i all slags vær. (Foto: Frode Monsen)
SAMSUNG CSC
Nrk sin langrennskommentator Jann Post slet seg gjennom FredagsBirken i fjor. Nå kan du gjøre det samme, for Team Sportsmanden. (Foto: Frode Monsen)
SAMSUNG CSC
Arvid Mathiesen kom seg også til mål i FredagsBirken i fjor og skrev denne rapporten etterpå. (Foto: Frode Monsen)

Så hvorfor ikke først gå FredagsBirken 18.mars, for deretter å oppleve folkefesten i Birkebeinerrennet dagen etterpå som tilskuer?

Hvis du vil være med i trekningen av to gratisbilletter til FredagsBirken for Team Sportsmanden, så må du melde deg inn i Team Sportsmanden på Facebook, hvis du ikke allerede er medlem. Det er helt gratis og uforpliktende å være medlem. Så er det bare å melde din interesse ved en kommenter under selve saken på Facebooksiden til Sportsmanden eller i gruppen Team Sportsmanden – eller i kommentarfeltet under denne artikkelen.

Vi trekker ut de to heldige vinnerne fredag (selvsagt) 12. februar.

Premien har en verdi på 1.075 – 1.475 kroner, som er påmeldingsavgiften for FredagsBirken.

Hva er Team Sportsmanden og hva skal til for å bli medlem? 

Annonse (Klikk på bildet for info)
SAMSUNG CSC
Gå FredagsBirken på fredag (!) og opplev folkefesten under Birkebeinerrennet som tilskuer dagen etterpå. (Foto: Frode Monsen)

Se tidligere reportasjer fra FredagsBirken her:

Glipptak og freske fraspark i FredagsBirken

Rapport fra FredagsBirken i 2014

Rapport fra Birken skifestival og FredagsBirken fra 2012 på SportsBloggen 

Leif Arne Müller
HISTORISKE: FredagsBirken ble arrangert for første gang i 2012. Da ble seieren delt mellom kompisene Leif Arne Müller og…
FredagsBirken2012_Torgeir-Mikkelsen-nr1
…Torgeir Mikkelsen. Begge var full av lovord om rennet og anbefalte FredagsBirken på det varmeste, da vi traff på dem som engasjerte tilskuere i Birkebeinerrennet dagen etterpå. (Foto: Frode Monsen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!