Karoline Bjerkeli Grøvdal er klar for IK Tjalve

Klubben vil bryte SK Vidar sin seiersrekke i Holmenkollstafetten i sitt 125-års jubileum

Karoline Bjerkeli Grøvdal bytter klubb fra SK Vidar til Idrettsklubben Tjalve. Dette bekrefter nå IK Tjalve på sine hjemmesider.

Grøvdal_BislettGames2015
BLIR TJALVIST: Karoline Bjerkeli Grøvdal hadde en svært sterk sesong i 2015 og blir en solid forsterkning for 125-års jubilanten Tjalve i årets sesong. Her setter hun pers på 5000m under Bislett Games i fjor.
(Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Etter at Norges største langdistansestjerne på kvinnesiden meldte seg ut av SK Vidar, har det vært knyttet stor spenning til hvilken klubb hun skulle representere i OL-sesongen.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Bronsevinneren fra høstens EM i terrengløp er for øvrig i god rute med sine OL-forberedelser.

– Forberedelsene til Rio går etter planen.  I tillegg har den ferske EM-bronsen i terrengløp fra Hyères i Frankrike gitt meg klokketro på det løpet jeg kjører nå, uttaler Karoline Bjerkeli Grøvdal på hjemmesiden til sin nye klubb.

Sportsmanden har tidligere omtalt Tjalve som overgangvinner etter at klubben har fått en rekke nye utøvere med mellomdistansestjernen Ingvild Måkestad Bowim i spissen, og når nå klubben også får Grøvdal på laget, så går klubben inn for å endelig ta hjem seieren i Holmenkollstafetten også i kvinneklassen.

– Grøvdals klubb-bytte styrker også IK Tjalves lag til YT Holmenkollstafetten. Klubben har en etterlengtet seier i klassen Kvinner elite og satser nå på å dra denne i land lørdag 7. mai 2016, skiver klubben på sin hjemmeside.

Også herrelaget til 125-års jubilanten IK Tjalve er styrket, med blant andre talentfulle Jørgen Frost Bø.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!