Løping

Karoline Bjerkeli Grøvdal er klar for IK Tjalve

Klubben vil bryte SK Vidar sin seiersrekke i Holmenkollstafetten i sitt 125-års jubileum

Karoline Bjerkeli Grøvdal bytter klubb fra SK Vidar til Idrettsklubben Tjalve. Dette bekrefter nå IK Tjalve på sine hjemmesider.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Grøvdal_BislettGames2015
BLIR TJALVIST: Karoline Bjerkeli Grøvdal hadde en svært sterk sesong i 2015 og blir en solid forsterkning for 125-års jubilanten Tjalve i årets sesong. Her setter hun pers på 5000m under Bislett Games i fjor.
(Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Etter at Norges største langdistansestjerne på kvinnesiden meldte seg ut av SK Vidar, har det vært knyttet stor spenning til hvilken klubb hun skulle representere i OL-sesongen.

Bronsevinneren fra høstens EM i terrengløp er for øvrig i god rute med sine OL-forberedelser.

– Forberedelsene til Rio går etter planen.  I tillegg har den ferske EM-bronsen i terrengløp fra Hyères i Frankrike gitt meg klokketro på det løpet jeg kjører nå, uttaler Karoline Bjerkeli Grøvdal på hjemmesiden til sin nye klubb.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden har tidligere omtalt Tjalve som overgangvinner etter at klubben har fått en rekke nye utøvere med mellomdistansestjernen Ingvild Måkestad Bowim i spissen, og når nå klubben også får Grøvdal på laget, så går klubben inn for å endelig ta hjem seieren i Holmenkollstafetten også i kvinneklassen.

– Grøvdals klubb-bytte styrker også IK Tjalves lag til YT Holmenkollstafetten. Klubben har en etterlengtet seier i klassen Kvinner elite og satser nå på å dra denne i land lørdag 7. mai 2016, skiver klubben på sin hjemmeside.

Også herrelaget til 125-års jubilanten IK Tjalve er styrket, med blant andre talentfulle Jørgen Frost Bø.

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -