LangrennLøpingRolf BakkenTrening

Superivrig mosjonist og journalist ny blogger

Følg Bakkerolfen på Sportsmanden –

Sportsmanden har gleden av å introdusere Rolf Bakken som ny blogger. Rolf er 54 år og i det daglige lærer på Elverum, og en særdeles ivrig mosjonist som er aktiv året rundt særlig innenfor løping og langrenn. Mange i idrettsmiljøet kjenner nok Rolf både som lokalredaktør for Hedmark på Kondis.no og som deltaker på diverse konkurranser sommer som vinter.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Rolf Bakken har skrevet bloggen Bakkerolfen i fem år allerede, så noen kjenner nok til bloggen, men den fortjener en langt større leserkrets. I romjulen var f.eks Rolf på treningstur med ingen ringere enn Martin Johnsrud Sundby, som i disse dager kjemper en hard og spennende kamp for å forsvare fjorårsseieren i Tour de Ski. Her er et lite utdrag fra innlegget På talefot med Martin:

DSC_0036
To spreke langrennsløpere: Martin Johnsrud Sundby og Rolf Bakken.

Den jordnære ski-eneren innbød til alle mulige spørsmål undervegs og presiserte at ingen måtte brenne inne med spørsmål etter økta, en anledning også undertegnede benyttet. Før start presiserte Martin at han aldri «surret rundt på ski», som han selv uttrykte det. Det gjelder å gi seg selv konkrete arbeidsoppgaver på hver økt, f.eks  ved å gå partier uten staver, stake uansett terreng og ellers oppsøke terreng som passer til det en trener mot.

Rolf Bakken har slitt svært mye med skader de siste sesongene, særlig knærne har skapt problemer. Men han er allerede godt i gang med skisesongen – og i Romjulsrennet på Sjusjøen ble det ny løypepers på Bakkerolfen! Behørig fotografrert av Sportsmandens utsendte fotograf for anledningen:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Det ble mye staking i Romjulsrennet på Sjusjøen. Rolf Bakken til høyre.
Det ble mye staking i Romjulsrennet på Sjusjøen. Rolf Bakken til høyre.

Hverken forfatteren selv eller bloggen er noen døgnflue. Den driftige Kondis-journalisten oppsummerer i dette innlegget De første fem år med Bakkerolfen! 

Sportsmanden er glad for å ha Rolf med på laget, på ferden videre mot de neste fem årene…

IMG_0542
Sportsmandens redaktør er veldig glad for å samarbeide med «Kondismanden» på Hedmark, Rolf Bakken. (Foto: Rita Nordsveen)

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Superivrig mosjonist og journalist ny blogger

Kommentarfeltet er stengt