FolloXtra

Winter wonderland på 1.juledag

Varierte vinteraktiviteter også i lavlandet østpå –

Etter at det har vært ganske bare forhold lenge, ble det hvit jul på Østlandet. Og etter at sola slet litt med å komme gjennom skydekket på selve julaften, tittet den frem for fullt på 1.juledag. Dermed var det fritt frem for et yrende liv med en salig og fin blanding av løpere, turgåere, langrennsløpere og syklister mange steder, som her da Sportsmandens redaktør hadde en rolig løpetur i Oppegård-traktene. Forhåpentligvis til inspirasjon og glede, og med oppfordring om å komme seg ut å nyte dagene også i romjulen, ja ikke minst nå i romjulen!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
1juledag2014-3
Joda, snøkanonene går for fullt på Greverud golfbane, så det er bare å finne fem skiene!

20141225_132216~2_resized_1

1juledag2014-7

1juledag2014-2

1juledag2014-1

1juledag2014-6-CFH
Noen er litt tidligere ute enn andre. Vi tar også med dette bildet fra samme området som Sportsmandens blogger, syklisten Carl Fredrik Hagen, la ut på facebook og instagram i dag med følgende tekst: «Vindstille. -15 grader. Perfekte stier. Soloppgang. Ingen folk ute.» De fem andre bildene er er tatt av Frode Monsen

 

 

sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -