Julehilsen fra Marthe, Bjørn Tore og Kristin

Bloggerne ønsker Sportsmandens lesere en god jul! –

Sportsmandens lesere har hatt gleden av å følge løperne Marthe Katrine Myhre og Bjørn Tore Kronen Taranger litt ekstra tett også i året som har gått. De sender nå begge sine julehilsener til Sportsmandens lesere:

– Året er snart ved veis ende og et nytt år står for tur. For min del stopper jeg litt opp i jula og tenker – hvor i alle dager er hele året blitt av? undrer Marthe Myhre i sin jule- og nyttårshilsen på bloggen sin.

Hun dveler litt ved året som er gått. Og selv om målet om EM-deltakelse på maraton ikke ble oppnådd, er hun meget godt fornøyd med idrettsåret 2014.

MartheMyhre_Seier-NM-terreng
STOLT ØYEBLIKK: Marthe Myhre har akkurat blitt norgesmester i terengløp, etter et meget spennende løp som vi har omtalt tidligere på Sportsmanden. Foto: Fra bloggen (fotograf ikke oppgitt)

– Året har vært en opptur og mange gode øyeblikk! Jeg ser tilbake på en sesong fylt av mye glede, men også noen solide trøkker. Målene som var satt, ble beseiret alle som en. Alltid er håpet om å gjøre det enda litt bedre, men framgangen har vært stor de to siste årene. Det er viktig å ta alle stegene og ikke hoppe over for mange trappetrinn, utdyper hun.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Også ultraløper Bjørn Tore Kronen Taranger har hatt et meget godt og begivenhetsrikt år, der han har tatt nye steg på sin ambisiøse ferd mot verdenstoppen.

– Jeg ønsker alle lesere av Sportsmanden en riktig God jul og et godt nyttår! sier den fargerike ostringen til Sportsmanden.

BTT-2014-Doha
STOLT ØYEBLIKK: Bjørn Tore Taranger med det norske flagget etter sølv i VM på 100 km i Masters klasse 35-39 år. (Foto: Privat, fra bloggen)

Taranger har tidligere oppsummert sesongen som er over på bloggen sin:

– Det har vært en fantastisk god sesong for undertegnede. 2 NM gull av 2 mulige, både på 100 km med ny personlig rekord her i Bergen: 7:07:39, & 24 timers gullet på Jessheim friidrettsstadion i 34 varmegrader, 231 km.. Ekstreme forhold!! 15. plass av 1000 deltakere i ultravasan 90 km. 2.plass i Halden ultraintervall 8 x 10 km, 80 km på tiden: 5:07:28! Veldig godt fornøyd med Halden løpet hvor jeg fikk de svarene jeg trengte før VM i 100 km! Prikken over i’en er nok forrige helgs VM sølv 100 km masters, tid: 7:47:00! I tillegg har jeg vunnet eller vært på pallen i de fleste lokale løp her i Bergen & omegn samt noen løp ellers i Norge! Jeg har satt ny pers på halvmaraton, i Oslo halvmaraton: 1:14:44! I tillegg tok jeg NM gull for masters på halvmaraton distansen under Fjord Norway half Marathon i september! Jeg har også vunnet et maraton i maratonkarusellen! Svært godt fornøyd med årets sesong! Tusen takk for alle støtte!!!

Sportsmanden takker alle bloggerne

Sportsmanden er svært glad for å ha samarbeidet med disse to dyktige og hyggelige løperne nesten like lenge som Sportsmanden har eksistert. Vi vet at også våre lesere setter pris på å lese om deres spennende karrierer, livet som toppidrettsutøvere og deres streben etter å ta enda noen steg mot den internasjonale toppen.

Sportsmanden takker både Marthe og Bjørn Tore for et kjempegodt samarbeid så langt, et samarbeid som vi ser frem til å fortsette også i 2015. Det samme gjelder for de øvrige bloggerne i “stallen”; syklist Carl Fredrik Hagen, som var vår aller første blogger og som vi har hatt gleden av å følge fra å være ung og lovende til å bli Norges beste terrengsyklist, Kristin Lie, som etter passerte 40 år fortsatt er Norges ubestridte triathlondronning, vår ferske mosjonistblogger med utenlandske “briller”, Sondre Bjotveit, samt Christian Fredriksen, selv om sistnevnte ikke har blogget noe i året som har gått. Og sist, men ikke minst, Sportsmandens ferske blogger, men den mest kjente av dem alle, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, som allerede har formidlet sin julehilsen her.

Alt fra bloggerne er for øvrig samlet i fanen Bloggere i menyen øverst.

På vegne av Sportsmanden og alle våre bloggere ønsker vi alle våre lesere en fortsatt god jul og et sprekt og aktivt godt år også i 2015!

Som Kristin Lie sier i sitt siste blogginnlegg: 

– Mye moro venter i 2015 om vi tror og jobber for det!!

KristinLies-julehilsen
Fortsatt god jul og et godt nytt år! ønsker Kristin Lie til Sportsmandens lesere og til egne lesere på bloggen sin.

 

 

sportsmanden.no 

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)