MotbakkeløpStor-Oslo

Ny motbakkekarusell i Østfold

Nedre Glomma Motbakkekarusell siste tilskudd på løpsfronten

Varteig IL, i samarbeid med Trøsken IL, inviterer til en ny motbakkekarusell i Østfold bestående av tre løp i august og september, kalt «Nedre Glomma Motbakkekarusell».

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– Dette er ment som et prøveprosjekt, i håp om å få frem flere større motbakkearrangement også i Østfold, forteller Pål Asbjørn Kullerud i arrangørklubben Varteig IL.

Kullerud er ikke bare med på å arrangere løpene, han er selv en meget sterk løper som senest på lørdag vant 5 km i Christian Frederik-løpet i Moss.

– Karusellen består av tre enkeltstående arrangement. De to beste resultatene for hver løper vil telle i en sammenlagt resultatliste til slutt. Man må melde seg på hvert enkelt løp, og alle som fullfører minst to løp, deltar automatisk i sammendraget, utdyper han og påpeker samtidig at dette er bare cirka 70 minutters kjøring fra Oslo.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Pål Asbjørn Kullerud
Med en sterk 10.plass fra Birkebeinerløpet i år, blir nok Pål Asbjørn Kullerud fra arrangørklubben Varteig IL hard å slå i den nye motbakkekarusellen. Foto: Frode Monsen, Sportsmanden

Løpene vil bli arrangert 28/8 av Varteig IL, 11/9 av Trøsken IL og avsluttes med et løp i Varteig 17/9. Samtlige løp foregår på mykt skogsunderlag, og på tross av at vi er i Østfold, kan arrangøren garantere sugende motbakker.

Løypelengder vil være hhv 5,4 km, 3 km og 5,8 km.
Alle løp har egne distanser for barn, slik at alle i familien kan delta.

– Vi håper mange vil komme for å oppleve flott natur, god stemning og tøffe motbakker i Østfold, avslutter Kullerud.

Info om løpene finner du på hjemmesidene til Varteig IL og Trøsken IL – eller på Facebookgruppen «Nedre Glomma Motbakkekarusell«.

 

sportsmanden.no
 
 
 
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

2 thoughts on “Ny motbakkekarusell i Østfold

Kommentarfeltet er stengt