MotbakkeløpRingerikeStor-Oslo

Martin Sulland vant Ringkollklyver’n

Martin Sulland fra Holeværingen Ski, som også løp sterkt under Koboltgruvene Opp for en liten stund siden, var nærmest utilnærmelig da han vant årets utgave av Ringkollklyver’n. Han løp i mål oppe på selveste Ringkolltoppen, som er en av Markas 5 topper som rager over 700 meter over havet, på nøyaktig 1 minutt raskere tid en det han klarte i fjor. 27:09 holdt til en god seier, men fortsatt mangler det mye til løyperekorden til Knut Aalien som er 26:40.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Dette skriver RingSport.

Vinner-20-22-Martin-Sulland
Martin Sulland vant Ringkollklyver’n på onsdag og stiller i Mosjøløpet i morgen. Her klatrer han øverst på pallen etter seier i klasse 20-22 år i Koboltgruvene Opp for snart 2 uker siden. Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

Nest raskest til toppen var Tom Erik Lukkedal fra Sandvika VGS, på 27:45, mens Sportsmandens blogger Christian Fredriksen kom på tredjeplass med tiden 28:13. Dermed fikk ikke Christian revansj på kameraten Sulland etter Koboltgruvene Opp. Da ble de nr 1 og 2 i klasse 20-22 år. Men Christian Fredriksen får sjanse på revansje allerede i morgen, i det  tøffe Mosjøløpet, der Fredriksen er tittelforsvarer.

– Jeg løper i morgen det ca. 16 km lange Mosjøløpet, som har start og mål ved Åsbygda skole. Dette er et terrengløp med tradisjoner, som byr på flotte naturomgivelser i en krevende løypetrase. Skal gi alt for å vinne dette løpet for 3. gang på rad, men venter meg knallhard konkurranse, spesielt fra Martin Sulland og Tom-Erik Lukkedal, som begge er å finne på startlista. Sannsynligvis dukker det også opp enda noen sterke utfordrere. Anbefaler uansett alle løpsinteresserte til å ta turen til Åsbygda i morgen – enten som deltakere eller som heiagjeng! Start kl.13.00, skriver Christian Fredriksen på sin facebookside i dag.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Kvinneklassen i Ringkollklyver’n ble vunnet av Ida Marie Dahl fra Ringkollen Skiklubb på 34:19, foran Randi Nerdrum fra Jevnaker IF Ski (37:17), mens Ingeborg Dahl ble nummer 3 med tiden 38:20.

Les mer på RingSport, også med historikk.

Resultater

Fredriksen-Sulland
Det er tøffe dueller mellom kompisene Martin Sulland og Christian Fredriksen (t.v.) om dagen. Her er de på 2. og 4.plass i den utvidete ungdomsklassen i Koboltgruvene opp, for alle under 23 år. Martin trakk også det lengste strået i Ringkollklyvern, men i Mosjøløpet i morgen er Fredriksen tittelforsvarer…
(Foto: Frode Monsen)
 
sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Martin Sulland vant Ringkollklyver’n

Kommentarfeltet er stengt