Strabasiøst opphold og 4.plass i EM

Kristin Lie har vært i Frankrike og deltatt i det første EM over full ironmandistanse. Men oppholdet i Vichy ble ikke helt som forventet, selv om sluttresultatet ble bra!

Kristin Lie har oppdatert bloggen sin med flere innlegg fra EM i Vichy. Her er noen smakebiter:

Om ankomsten:

– Da jeg åpnet rommet ble jeg både fortvilet, oppgitt og jeg vet ikke hva. Det minnet om en “fengselscelle fra 60-tallet” uten gardiner og toalett, kun en liten seng med en tynn madrass og en håndvask, skriver Kristin på bloggen sin.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Om oppholdet og maten, som heller ikke var så mye å skryte av:

– Jeg så for meg Jamie Oliver da jeg kom til matsalen. Han hadde ristet oppgitt på hodet og sagt man ikke engang kunne servere slik mat til hunder.. Maten var dessverre helt grå og grønnsaker fantes ikke.  Ikke akkurat “mat for champions”. I morges møtte jeg favoritten her, Diana Riesler. Hun nektet å spise noe som helst da hun så vi kun fikk en tørr baguett og syltetøy, fortsetter Kristin lett ironisk..

SAMSUNG

Konkurransen gikk imidlertid bra likevel, og Kristin endte til slutt på en flott 4.plass i EM.

– Stevnet var bra organisert.  Men siden jeg bruker litt for lang tid på svømmingen, kommer jeg på hælene hele veien og må ta igjen enormt mange utøvere som har det litt mindre travelt enn meg.. Både løpingen fra vannet og bort til syklene, de første 50 km på sykkel og ikke minst i løpeløypa var det trangt. For å slippe dette – må jeg altså bare svømme raskere – neste år.. :D, forteller hun.

Men Kristin Lie er ikke den som hviler på sine laurbær:

– Nå teller jeg på knappene om jeg skal dra til Holland om en drøy uke for å kjøre Challenge Almere, sier hun avslutningsvis.

Les mer om forberedelsene og konkurransen i Frankrike på Kristins TRI-blogg.

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!