Tøff konkurranseuke på Ringerike

– Den siste uka har et kobbel av sterke løpere og skiløpere målt krefter i tøffe motbakke- og terrengløp på Ringerike. Onsdag kveld var det duket for motbakkeløp fra Haugsbygd til Ringkolltoppen, og lørdag formiddag ventet selveste Mosjøløpet – Ringerikes eldste terrengløp.

Dette skriver Christian Fredriksen, som gir noen tilbakeblikk på løpene på bloggen sin.

Fredriksen var selv med i tetkampen i begge løpene, og det ble en smule dramatisk da skoene hans revnet(!) og han måtte løpe de siste kilometerne av det tøffe Mosjøløpet på sokkelesten! Utrolig sterkt da å bare være 1.13 bak vinneren, en så god løper som Gishe Abdi Wako fra Lillehammer. Selv om Christian lå bak Wako også før uhellet, hadde han nok gitt forhåndsfavoritten hard kamp om seieren med sko på beina i avslutningen…

Mosjoløpet-uten-sko
Christian Fredriksen etter målgang. Fornøyd med pers, men ikke helt fornøyd med skovalget denne gangen. Foto: Ringerikes Blad, hentet fra bloggen

 

Les også Sportsmandens reportasje fra Ringkollklyver’n og forhåndsomtale av Mosjøløpet.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

 

sportsmanden.no

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

One thought on “Tøff konkurranseuke på Ringerike

Kommentarfeltet er stengt