Kristin Lie tilbake der det startet

Kristin Lie har vært Norges beste kvinnelige triatlet helt siden hennes sensasjonelle debut på full ironmandistanse tilbake i 2006, “fremtvunget” av en gjenstridig hælskade som gjorde at hun konverterte fra maraton. Vel, nå løper hun riktignok fortsatt maraton, det er bare det at hun nå gjør det etter først å ha svømt 3,8 km og deretter syklet i 180 km….

Triathlon Almere 2006
Foto: Fra bloggen.

På lørdag er på en måte ringen sluttet for Lie. Ikke at hun har tenkt å legge inn årene, men da stiller hun til start i Almere utenfor Amsterdam, der det hele startet i 2006.

– Ikke visste jeg at den debuten skulle få så store følger for min videre triathlonsatsing. :D   Jeg hadde ikke svømt 3.8 km, ei heller syklet lenger enn 3 timer – noe som tilsvarte kanskje halve sykkeldistansen… Under debutløpet svømte jeg på 1.15 og syklet på 5.17. Det var så moro, og jeg smilte hele veien! At jeg passerte halvmaraton på 1.31 gjorde det ikke mindre moro. Men med et dårlig løpsgrunnlag og en litt hanglete fot (det var jo derfor jeg begynte med triathlon), kom smellen. Jeg kom i mål like glad som nr 3 totalt og tenkte: “Det er dette jeg vil gjøre!” Tiden ble rundt 10.06.

 

Såvidt vi vet, var det den nest beste tiden noensinne av en norsk kvinne allerede i debuten. Siden har Kristin, som den første i Norge, flere ganger vært under de magiske 10 timene på ironmandistansen. På lørdag er hun igjen klar til dyst.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Les mer på bloggen hennes.

Kristin Lie på pallen allerede i debuten i Almere i 2006. Lørdag er hun tilbake samme sted. Foto: Fra bloggen
Kristin Lie på pallen allerede i debuten i Almere i 2006. Lørdag er hun tilbake samme sted. Foto: Fra bloggen

 

sportsmanden.no

 

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

One thought on “Kristin Lie tilbake der det startet

Kommentarfeltet er stengt