Punktering ødela igjen for uheldige Kristin Lie

Det ble ingen suksess for Kristin Lie når hun var tilbake i Almere, der triathlonkarrieren startet med sin første ironman i 2006. Nok en gang endte det i punktering og brutt løp, før hun ble plukket opp og plassert i en mørk og kald varevogn sammen med andre uheldige utøvere.

– Inn i en stor varebil  – bak i bilen – uten lys – der satt vi.  Hver gang vi stoppet, håpet vi at vi var fremme, fordi det var grisekaldt.  Men det var nye utøvere som skulle inn i bilen.  Egentlig var det ganske komisk å sitte i lasterommet på en stor bil der i mørket.  Vi ble godt kjent på de 40 minuttene!  Badekar med varmt vann på hotellrommet var utrolig deilig etter å ha frosset i omtrent 1 time, skriver Kristin i innlegget sitt:

Det kunne blitt en suksess, men endte i punktering

almere2
Kristins siste ironman endte i veikanten med flatt dekk… Men hun avslutter artikkelen sin med følgende melding:
I’ll be back!
Foto: fra bloggen

 

 

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)