LøpingVestlandet

Ungdommen seiret på årets siste løp i Sommerkarusellen

Årets beste tid av Casper Stornes

17-åringen Casper Stornes fra ASK var raskest av samtlige da han vant det 5. og siste løpet i HEAD Energy Sommerkarusellen i Bergen. Tiden ble 15.55 som samtidig var den beste tiden oppnådd i årets karusell.  Jens Larsen Aastveit fra arrangørklubben Gneist sikret 2.plassen, mens Morten Seliussen (BFG Bergen) ble nummer 3.

I kvinneklassen seiret en annen 17-åring, Christina Ellefsen Hopland fra Varegg. Hun fikk tiden 18.16, et stykke bak hennes bestenotering i årets karusell på 17.44. Her fulgte 12 år gamle Adele Henriksen opp med sterke 20.26 på 2.plass. I likhet med tredje kvinne i mål, Kari Sigdestad, representerer hun Loddefjordløperne.

Totalt fullførte 254 løpere årets siste karusell-løp og totalen for hele karusellens 5 løp var 1195 fullførende. Dette er en økning fra de to siste sesongene og et antall arrangørklubben Gneist er godt fornøyd med. Med seg på laget har de hovedsponsoren HEAD Energy og levrandøren av drikke, Olden.

IMG_3556
Stille før stormen, Gneist sine lovende 17.åringer Anna Serine Røssland og Elina Drivenes klar med medaljene
IMG_3568
Enda en av Gneist sine lovende 17.åringer, Stian Øvergaard Aarvik i tetgruppen. Ungdomsmesteren i terrengløp måtte bryte i dag grunnet skade
IMG_3985
Carsten Wiegand og Hilde Holmefjord var to av fem heldige vinnere av et medlemskap i Kondis som ble trukket ut på det siste løpet
IMG_3989
Fornøyde løpere etter endt karusell
IMG_4000
Langt mer å gjøre for Anna Serine og Elina. Etter hvert ble det kø av løpere som hadde kvalifisert seg til Sommerkarusellens nye flotte medalje for deltagelse på minimum 3 løp
IMG_4028
En strålende fornøyd Wenche Iversen med Olden vann og Sommerkarusellmedalje.
IMG_4032
Fornøyde jenter med Oldenprodukter etter målgang
IMG_4035
Et stort smil til fotografen. Medaljene er sikret for Hilde Støle Pettersen og Linn Beate Hauge Støle