LangrennOL Sotsji

Gull, sølv og Petters ski

Les hva smøresjefen Knut Nystad selv skriver fra Sotsji

Petter Northug jr er vraket fra laget til 15 km klassisk, men ledelsen håper selvsagt at Petter skal finne overskuddet og godformen til stafetten etter et par roligere dager. Men selv Northug er ikke garantert plass på stafettlaget lenger, og TV2 sin ekspert Johan Kaggestad mener at det nå blir gambling å ta ut Petter på sisteetappen, uten at han har gått 15 km klassisk, da en ikke vil vite om formen er god nok. Det har også vært spekulert i om Petters ski ikke har vært gode nok i OL. Dette avvises imidlertid av smøresjefen selv, Knut Nystad, som har skrevet både om Petter sine ski og annet i et fersk innlegg på bloggen sin.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Sotsji-Knut-Nystad-blogg
Fantastiske omgivelser i Sotsji. (Foto: fra Knut Nystad sin blogg)


– Først – gratulerer til Ola som var stor nok til å gi fra seg plassen i Vancouver for at han følte seg bare 95% – resultatet ble gull til Norge i team sprint – og idag drar han hjem seieren alene, for en MANN! Gratulerer også til Anders som var uheldig i en utforbakke – men et godt resultat til tross. Så – damene – som kvalifiserer 3 til finalen – drar hjem gull og sølv – og jaggu klarer en fjerdeplass med Astrid.  For noen DAMER!! Kvelden var ikke slutt – det ble sølv til Tora – meget fortjent medalje til skiskytterlaget som  jobber som bare F for sine utøvere.

Dette skriver Knut Nystad på bloggen. Les resten av innlegget gull, sølv og Petters ski her.

Sprinten-Hattestad-flagg
FOR EN MANN: Ola Vigen Hattestad etter sin fantastiske seier på sprinten i Sotsji. (tv-bilde)

Se også: Gull til Hattestad og Falla etter dramatisk sprint! 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

sportsmanden.no   

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -